Foci, kosár,- kézilabda és jókedv az első Feketehegy-Szárazréti sporttáborban

Nyílt délután keretében mutatták be szerdán a közelmúltban megalakult megalakult Feketehegy-Szárazréti Sport- és Szabadidős Egyesület első, hagyományteremtő szándékú, több sportágat megismertető nyári táborát a városrész közösségi központjában. 
2018.07.04. 16:00 |

Műfüves pályákat telepítettek, illetőleg, a közösségi központ szabadtéri színpadát is átalakították a sportra alkalmas tereppé a Feketehegy-Szárazréti Sport- és Szabadidős Egyesület első sporttábora alkalmából. Szokták mondani, hogy >sportágválasztó<, mi inkább >sportágmegszerettetőnek< neveznénk.” - emelte ki Szigli István, önkormányzati képviselő, aki hozzátette: „a gyerekek jól érzik magukat, jó az ellátás, mondhatom mindezt a szülők visszaigazolásai alapján is.”

A labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, asztalitenisz, ökölvívás és gyerekjóga mellett mozifilmek és csocsóasztal is a gyerekek rendelkezésére állnak, valamint, sztárok is ellátogattak hozzánk a hét folyamán, így Mayer Szabina, kézilabdázó vagy Tiber László és Csucsánszky Zoltán, labdarúgók, de pénteken, a táborzáró napon várjuk a Fehérvár Enthroners amerikai focistáit is.” - emelte ki Rapali Zsolt, a Feketehegy-Szárazréti Sport- és Szabadidős Egyesület titkára, aki elmondta még, hogy hasonló tematikával még egy turnus sporttábor lesz, augusztus 13-17-ig, szeptembertől pedig indulnak a rendszeres foci, kosárlabda és kézilabda edzések.

Harminckilenc gyermekkel indult az első turnus, a visszajelzések alapján a gyerekek esténként fáradtan, de sok élménnyel gazdagodva érkeznek haza.” - tette hozzá Csóra Renáta, a Feketehegy-Szárazréti Sport- és Szabadidős Egyesület elnöke.

Sport

 1. A strandon szokták a vizet a fehérvári hokisok

  Szuper kis videót készítettek a hokisok arról, hogy a megújult fehérvári strandon jártak, méghozzá nem is akárhogy, teljes felszerelésben. Érdemes megnézni, hiszen a Fehérvár AV19 csapatának játékosai mindent kipróbáltak, amit lehetett.

  2018.07.19.
 2. Rock 'n' roll és futás - két helyen is lesz augusztusban

  Alig több mint egy hónap múlva, augusztus 20-án a Bence-hegyet, hat nappal később a vérteskozmai terepet hódíthatják meg a vállalkozó kedvű futók. Mindkét eseményen csak előzetes nevezés után lehet részt venni, ezek feltételeiről az események Facebook oldalán lehet tájékozódni.

  2018.07.19.
 3. Szombaton 20.15 órakor a Kisvárda ellen kezdi a Vidi a 2018/19-es bajnoki szezont

  Július 21-én, szombaton 20.15 órai kezdettel a Kisvárdát fogadja a MOL Vidi FC az OTP Bank Liga NB I első fordulójánban, a Pancho Arénában. Érdekesség, hogy a Kisvárdával korábban még barátságos mérkőzésen sem csapott össze a Vidi történelme folyamán. Közvetlenül a meccs előtt, 17 órától a Puskás Akadémia FC látja vendégül a Debrecent. A két klub közös kezdeményezéseként egy jegy áráért mindkét bajnoki mérkőzést megtekinthetik a drukkerek.

  2018.07.19.
 4. 11. lett a magyar férfi váltó a fehérvári öttusa Európa bajnokságon

  Az öttusa Eb második napja a férfi váltóké volt. Magyar színekben Szép Balázsért és a volános Fröhlich Tamás Bencéért szoríthattunk. A lengyelek visszalépésével végül tizenegy váltó állt rajthoz a férfiaknál, elsőként az uszodában.

  2018.07.18.

Koronázási szertartásjáték

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak