Foci, kosár,- kézilabda és jókedv az első Feketehegy-Szárazréti sporttáborban

Nyílt délután keretében mutatták be szerdán a közelmúltban megalakult megalakult Feketehegy-Szárazréti Sport- és Szabadidős Egyesület első, hagyományteremtő szándékú, több sportágat megismertető nyári táborát a városrész közösségi központjában. 
2018.07.04. 16:00 |

Műfüves pályákat telepítettek, illetőleg, a közösségi központ szabadtéri színpadát is átalakították a sportra alkalmas tereppé a Feketehegy-Szárazréti Sport- és Szabadidős Egyesület első sporttábora alkalmából. Szokták mondani, hogy >sportágválasztó<, mi inkább >sportágmegszerettetőnek< neveznénk.” - emelte ki Szigli István, önkormányzati képviselő, aki hozzátette: „a gyerekek jól érzik magukat, jó az ellátás, mondhatom mindezt a szülők visszaigazolásai alapján is.”

A labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, asztalitenisz, ökölvívás és gyerekjóga mellett mozifilmek és csocsóasztal is a gyerekek rendelkezésére állnak, valamint, sztárok is ellátogattak hozzánk a hét folyamán, így Mayer Szabina, kézilabdázó vagy Tiber László és Csucsánszky Zoltán, labdarúgók, de pénteken, a táborzáró napon várjuk a Fehérvár Enthroners amerikai focistáit is.” - emelte ki Rapali Zsolt, a Feketehegy-Szárazréti Sport- és Szabadidős Egyesület titkára, aki elmondta még, hogy hasonló tematikával még egy turnus sporttábor lesz, augusztus 13-17-ig, szeptembertől pedig indulnak a rendszeres foci, kosárlabda és kézilabda edzések.

Harminckilenc gyermekkel indult az első turnus, a visszajelzések alapján a gyerekek esténként fáradtan, de sok élménnyel gazdagodva érkeznek haza.” - tette hozzá Csóra Renáta, a Feketehegy-Szárazréti Sport- és Szabadidős Egyesület elnöke.

Sport

 1. Labdarúgó játékvezetői tanfolyam indul Székesfehérváron

  A Magyar Labdarúgó Szövetség alapfokú labdarúgó játékvezetői tanfolyamot indít Fejér megyében. Az október elején induló képzésen az előadások a Fejé Megyei Művelődési Központban lesznek.

  2018.09.25.
 2. A nyolcpróba bajnoka egyéniben Tímár Gergő, csapatban az ARAK

  Kétnapos versenynek, az ifjúságiak, serdülők és újoncok összetett országos bajnokságának adott otthont a Regionális Atlétikai Központ. Az ARAK hazai pályán ismét jól teljesített. Az ifjúsági fiúknál a nyolcpróba egyéni aranyérmét Tímár Gergő nyerte, a csapatét az ARAK. A két aranyérem mellé egy ezüstöt és egy bronzot is szerzett a házigazda egyesület.

  2018.09.25.
 3. Kézilabda: gazdag program a válogatott héten – nemzetközi meccsek Fehérváron

  A szeptember 24-i héten a kluboktól a válogatottak veszik át a főszerepet az európai kézilabdában. A rövid bajnoki szünetben sem maradnak azonban meccsek nélkül a székesfehérvári szurkolók: a Polar Global Handball elnevezésű mérkőzéssorozat keretében három válogatottat és az Alba Fehérvár KC-t is láthatják játszani.

  2018.09.24.
 4. Karate: hét fehérvári aranyérem Kiskunhalasról

  Az őszi versenyidőszak idén a Kiskunhalason negyedik alkalommal megrendezett Halas Kupával vette kezdetét a kyokushin karatésok számára. A hazai IKO szervezet által jegyzett színvonalas versenyen 30 egyesület 180 versenyzője mérte össze tudását formagyakorlat és knock-down küzdelem versenyszámokban.

  2018.09.24.

A legszebb pillanatok

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak