Finomságokkal vendégelték meg a Szent György Kórház COVID-19 csapatát

Húsz adag ételt hozott a móri Fogadó az Öreg Préshez étterem a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban dolgozó COVID-19 Team tagjainak. A kezdeményezés a Fejér Megyei Hírlap által indított Fejér menü jótékonysági akció keretében valósult meg.
2020.10.06. 14:15 |
Finomságokkal vendégelték meg a Szent György Kórház COVID-19 csapatát

A Fejér menü jótékonysági akció keretében érkezett 20 adag ételt a Szent György Kórház COVID-19 Team tagjai fogyasztották el.

Dr. Bucsi László a Szent György Egyetemi Oktató Kórház megbízott főigazgatója a kórház dolgozói nevében mondott köszönetet a gesztusért: "Köszönjük a felajánlást, ami 20 adag ételt tartalmaz és úgy döntöttünk, hogy a COVID-19 Team-et jutalmazzuk vele, akikkel most már jó pár hete - a második hullám kezdete óta - találkozom a hét minden egyes napján, hogy átbeszéljül és megoldjuk az aktuális problémákat, átszervezéseket" 

Finomságokkal vendégelték meg az egészségügyi dolgozókat, akiknek sokat köszönhetünk a koronavírus elleni küzdelemben

A kezdeményezés a Fejér Megyei Hírlap által indított Fejér menü jótékonysági akció keretében valósult meg. Az olvasók szavazhattak Fejér megye kedvenc menüjéről, amit azután a móri Fogadó az Öreg Préshez étteremben készítettek el és juttattak el az egészségügyi dolgozók számára. Möllmann Günterné Erzsébet, az étterem tulajdonosa, alapítója munkatársaival személyesen hozta el a Szent György Kórházba a tárkonyos csirkeragulevesből, zsemlegombócos vadasmarhából és jenői kuglófból álló menüsort.