-
Biztos tudás és karrier
Duális információs napot és állásbörzét rendeztek csütörtökön az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán. Az intézmény duális vállalati partnerei közül számos cég mutatta be gyakorlati képzési kínálatát a leendő egyetemistáknak. A duális napon elhangzott, hogy az Óbudai Egyetem végzett hallgatók átlagos elhelyezkedési ideje kevesebb mint egy hónap.
2024.04.18. -
Stílus és politika
A stílusos megjelenés alapjairól, valamint a politika világában megfigyelhető stílusirányzatokról tart előadást dr. Schiffer Miklós, író, divat- és stílustanácsadó április 24-én szerdán 17 órától az MCC Székesfehérvári Képzési Központban.
2024.04.18. -
Duális információs nap
Duális információs napot és állásbörzét rendeztek az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán. Az intézmény duális vállalati partnerei közül számos cég mutatta be gyakorlati képzési kínálatát a leendő egyetemistáknak.
2024.04.18. -
Munkába állt az új gázmotor
Új, hatékonyabb és környezetkímélőbb gázmotor-generátort állítottak szolgálatba a SZÉPHŐ Zrt. Bakony utcai telephelyén. A fejlesztés közel 430 millió forintból valósult meg.
2024.04.18.
Finomságokkal vendégelték meg a Szent György Kórház COVID-19 csapatát
A Fejér menü jótékonysági akció keretében érkezett 20 adag ételt a Szent György Kórház COVID-19 Team tagjai fogyasztották el.
Dr. Bucsi László a Szent György Egyetemi Oktató Kórház megbízott főigazgatója a kórház dolgozói nevében mondott köszönetet a gesztusért: "Köszönjük a felajánlást, ami 20 adag ételt tartalmaz és úgy döntöttünk, hogy a COVID-19 Team-et jutalmazzuk vele, akikkel most már jó pár hete - a második hullám kezdete óta - találkozom a hét minden egyes napján, hogy átbeszéljül és megoldjuk az aktuális problémákat, átszervezéseket"
Finomságokkal vendégelték meg az egészségügyi dolgozókat, akiknek sokat köszönhetünk a koronavírus elleni küzdelemben
A kezdeményezés a Fejér Megyei Hírlap által indított Fejér menü jótékonysági akció keretében valósult meg. Az olvasók szavazhattak Fejér megye kedvenc menüjéről, amit azután a móri Fogadó az Öreg Préshez étteremben készítettek el és juttattak el az egészségügyi dolgozók számára. Möllmann Günterné Erzsébet, az étterem tulajdonosa, alapítója munkatársaival személyesen hozta el a Szent György Kórházba a tárkonyos csirkeragulevesből, zsemlegombócos vadasmarhából és jenői kuglófból álló menüsort.