Felnőtt és serdülő atlétikai csapatbajnoki döntőt is rendeznek a Bregyóban

Székesfehérvár lesz a házigazdája a hétvégi atlétikai felnőtt csapatbajnoki döntőnek. Az ARAK rendezőként és résztvevőként is vizsgázik, a fehérvári egyesület a Tatabányai SC-vel együtt Pannon Duó néven szeretné megismételni tavalyi eredményét. Párhuzamosan a serdülők is versenyeznek a Bregyó-közi Atlétikai Centrumban.
2019.09.06. 10:43 |

A májusi, keleti és nyugati országrész számára külön rendezett elődöntők 1-6. helyezettjei kerültek a döntőbe, amelyben ismét összeállhat két egyesület egy csapattá. Összesen 50 rajthoz állás lehetséges. Versenyszámonként a győztes 12 helyezési pontot gyűjt csapatának, amihez a jó eredménnyel plusz bónuszpontokat is szerezhet.

Az ARAK a Pannon Duó csapatában a Tatabányai SC-vel közösen szeretné a tavalyi jó helyezést, az ötödiket megismételni. A legjobbak természetesen rajthoz állnak, így ott lesz a versenyen Szabó Dániel, Pásztor Bence, Mátó Sára, Takács Boglárka, Endrész Klaudia, Siskó Zsófia. A magyar atlétika kiválóságai, a szeptember végi világbajnokságra készülők közül pedig lehet szurkolni Márton Anitának, Halász Bencének, Kozák Lucának, Kerekes Grétának, Krizsán Xéniának, Szűcs Valdónak, Helebrandt Máténak, Gyurácz Rékának, Nguyen Anasztáziának, Farkas Petrának.
Az eredményeket folyamatosan követni lehet: csb.masz.hu/2019 oldalon.

A serdülő CSB-n 15 fős fiú és lány csapatok küzdhetnek az 1-12 helyezésért, és a helyezési pontokért. A házigazdák tavaly nyerték az összesített pontversenyt, idén is dobogóra szeretnének állni.

Sport

 1. Kettővel is vezetett, végül szétlövés után győzött a Volán Dornbirnban

  A ligautolsó Dornbirn otthonában próbált javítani rossz sorozatán a Hydro Fehérvár AV19, amely előző három mérkőzését elveszítette. Ezúttal úgy tűnt, összejön a győzelem a rendes játékidőben, hiszen 3-1-re vezettek Kógerék a harmadik harmadban. A hazaiak azonban gyorsan egyenlítettek, így végül büntetők döntöttek és két pontot szerzett az ezeket jobban lövő Fehérvár.

  2019.11.17.
 2. A hajrá döntött a Palota ellen a MÁV Előre javára

  Nagy izgalmak közepette nyert a MÁV Előre-BERICAP a Palota VSN ellen, a női röplabda NB I Liga alapszakaszának 6. fordulójában. A hazai pályán szerepelt fehérvári csapat 3:2-es sikert aratott a nagyot küzdő budapestiek felett.

  2019.11.17.
 3. Az első negyedben eldőlt a Körmend - Alba kosárrangadó

  Hamar nagy hátrányba került Körmenden az Alba Fehérvár, amely az első negyed után már csak üldözte a házigazdát. Ismét sok pontot kaptak a fehérváriak, és bár náluk is akadt jó dobóteljesítmény, nem volt esélyük a győzelemre.

  2019.11.16.
 4. Gazsi Péter lett a MÁV Előre-BERICAP férfi röplabdacsapat vezetőedzője

  Személyi változások történtek a MÁV Előre-BERICAP férfi röplabdacsapatánál. Távozott és érkezett is játékos az NB I-es alakulathoz, továbbá lemondott Németh Ödön a vezetőedzői posztról. Helyét Gazsi Péter vette át, aki korábban már dolgozott vezetőedzőként a felnőtteknél és az NB II-ből NB I-be juttatta a gárdát. A szakmai munkát Nagy Róbert klubelnök is segíti.

  2019.11.16.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak