Felnőtt és serdülő atlétikai csapatbajnoki döntőt is rendeznek a Bregyóban

Székesfehérvár lesz a házigazdája a hétvégi atlétikai felnőtt csapatbajnoki döntőnek. Az ARAK rendezőként és résztvevőként is vizsgázik, a fehérvári egyesület a Tatabányai SC-vel együtt Pannon Duó néven szeretné megismételni tavalyi eredményét. Párhuzamosan a serdülők is versenyeznek a Bregyó-közi Atlétikai Centrumban.
2019.09.06. 10:43 |

A májusi, keleti és nyugati országrész számára külön rendezett elődöntők 1-6. helyezettjei kerültek a döntőbe, amelyben ismét összeállhat két egyesület egy csapattá. Összesen 50 rajthoz állás lehetséges. Versenyszámonként a győztes 12 helyezési pontot gyűjt csapatának, amihez a jó eredménnyel plusz bónuszpontokat is szerezhet.

Az ARAK a Pannon Duó csapatában a Tatabányai SC-vel közösen szeretné a tavalyi jó helyezést, az ötödiket megismételni. A legjobbak természetesen rajthoz állnak, így ott lesz a versenyen Szabó Dániel, Pásztor Bence, Mátó Sára, Takács Boglárka, Endrész Klaudia, Siskó Zsófia. A magyar atlétika kiválóságai, a szeptember végi világbajnokságra készülők közül pedig lehet szurkolni Márton Anitának, Halász Bencének, Kozák Lucának, Kerekes Grétának, Krizsán Xéniának, Szűcs Valdónak, Helebrandt Máténak, Gyurácz Rékának, Nguyen Anasztáziának, Farkas Petrának.
Az eredményeket folyamatosan követni lehet: csb.masz.hu/2019 oldalon.

A serdülő CSB-n 15 fős fiú és lány csapatok küzdhetnek az 1-12 helyezésért, és a helyezési pontokért. A házigazdák tavaly nyerték az összesített pontversenyt, idén is dobogóra szeretnének állni.

Sport

 1. Hétvégén két hazai mérkőzéssel folytatja a pontvadászatot a Hydro Fehérvár AV19

  A Hydro Fehérvár AV19 számára hétvégén két hazai mérkőzéssel folytatódik az Erste Bank Eishockey Liga versenysorozata. Szeptember 21-én, szombaton 17:30 órakor a Dornbirn Bulldogs, míg vasárnap, ugyancsak 17:30 órai kezdettel a HC TWK Innsbruck látogat a Raktár utcába.

  2019.09.20.
 2. Egerben játssza az idei szezon első Magyar Kupa mérkőzését a Vidi szombaton

  Az Eger SE lesz a címvédő MOL Fehérvár FC első ellenfele a Magyar Kupa 2019-2020-as kiírásában, szeptember 21-én, szombaton 11:45 órakor a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. A mérkőzésre szóló belépőket meccsnapon, a helyszínen lehet majd megvásárolni. A jegyek egységesen 500 forintba kerülnek. "Bajnoki címre és Magyar Kupa-trófeára törünk, ehhez az első lépés az, hogy Egerben győzedelmeskedjünk" - emelte ki Kovács István.

  2019.09.20.
 3. Két röplabdatornát is rendeznek a hétvégén Székesfehérváron

  Szombaton és vasárnap a MÁV Előre női és férfi röplabdacsapata is hazai környezetben játszik egy-egy felkészülési tornán. A három helyszínen zajló mérkőzésekkel két legendás fehérvári sportemberre emlékeznek, immár hagyományosan a röpisek.

  2019.09.19.
 4. Csapatban ezüstöt, egyéniben négy aranyat szereztek a Varkocs harcosai Kiskunhalason

  Egészen kiválóan kezdték a versenyszezont a Varkocs György Box Club ökölvívói; Turós Arnold, vezetőedző tanítványai a kiskunhalasi Testvérvárosok Kupáján a csapatversenyben ezüstérmet szereztek és egyénileg is remekeltek, négy arany, egy ezüst, egy bronzérmet szereztek. Tóth Adrián, Nagy Evelin és Lénárt Péter is tornagyőzelemmel tértek haza.

  2019.09.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak