Felnőtt és serdülő atlétikai csapatbajnoki döntőt is rendeznek a Bregyóban

Székesfehérvár lesz a házigazdája a hétvégi atlétikai felnőtt csapatbajnoki döntőnek. Az ARAK rendezőként és résztvevőként is vizsgázik, a fehérvári egyesület a Tatabányai SC-vel együtt Pannon Duó néven szeretné megismételni tavalyi eredményét. Párhuzamosan a serdülők is versenyeznek a Bregyó-közi Atlétikai Centrumban.
2019.09.06. 10:43 |

A májusi, keleti és nyugati országrész számára külön rendezett elődöntők 1-6. helyezettjei kerültek a döntőbe, amelyben ismét összeállhat két egyesület egy csapattá. Összesen 50 rajthoz állás lehetséges. Versenyszámonként a győztes 12 helyezési pontot gyűjt csapatának, amihez a jó eredménnyel plusz bónuszpontokat is szerezhet.

Az ARAK a Pannon Duó csapatában a Tatabányai SC-vel közösen szeretné a tavalyi jó helyezést, az ötödiket megismételni. A legjobbak természetesen rajthoz állnak, így ott lesz a versenyen Szabó Dániel, Pásztor Bence, Mátó Sára, Takács Boglárka, Endrész Klaudia, Siskó Zsófia. A magyar atlétika kiválóságai, a szeptember végi világbajnokságra készülők közül pedig lehet szurkolni Márton Anitának, Halász Bencének, Kozák Lucának, Kerekes Grétának, Krizsán Xéniának, Szűcs Valdónak, Helebrandt Máténak, Gyurácz Rékának, Nguyen Anasztáziának, Farkas Petrának.
Az eredményeket folyamatosan követni lehet: csb.masz.hu/2019 oldalon.

A serdülő CSB-n 15 fős fiú és lány csapatok küzdhetnek az 1-12 helyezésért, és a helyezési pontokért. A házigazdák tavaly nyerték az összesített pontversenyt, idén is dobogóra szeretnének állni.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak