Fejérvíz - intézze egyszerűen otthonról a díjbefizetéseit

A Fejérvíz ezúton is felhívja a fogyasztók szíves figyelmét, hogy a csekkes közüzemi számlák kiegyenlítésére a postai sorbanállás helyett több lehetőségük is van. Ha a számláit rendszeresen egyedi utalással kívánja fizetni, és ezt jelzi az ügyfélszolgálat felé, akkor következő vízdíjszámláját már csekk nélkül küldi ki a szolgáltató.
2020.09.30. 20:29 |

Netbankos sárga és fehér csekk befizetése

funkció használata esetén, a vízdíjszámláinkon feltüntetett bankszámlaszámok valamelyikére kell átutalni a vízdíjszámla összegét. Ha számláit rendszeresen egyedi utalással kívánja fizetni, és ezt jelzi ügyfélszolgálat felé, akkor következő vízdíjszámláját már csekk nélkül küldik ki.

ICsekk mobil alkalmazással

is könnyen és gyorsan intézheti a befizetéseket, mely letölthető a www.icsekk.hu/ oldalról.

Simple Pay alkalmazás

is könnyen, gyorsan használható, mely INNEN letölthető!

OTP Smartbank alkalmazás

is hasznos, mely letölthető ERRŐL az oldalról.

A Fejérvíz elektronikus számla

szolgáltatásának igénybevételével is fizetheti a vízdíjat, melynek regisztrációs felületét idekattintva éri el. Kérjük további részletekért érdeklődjön ügyfélszolgálatainkon.

Netbankján keresztül

csoportos beszedési megbízással, melyet bankjánál kell kezdeményeznie, ilyenkor legyen kéznél vízdíjszámlája.

Banki utalással is kiegyenlítheti vízdíját

Kérik, hogy a csekken található számlasorszám első tizenkét számjegyére hivatkozva, a vízdíjszámlán feltüntetett bankszámlaszámok valamelyikére szíveskedjen átutalni a számla összegét. Ne feledje el feltüntetni a közlemény rovatban a számla sorszámát.

Fizetési Pontokon keresztül - ahol az alábbi matricával találkozik

Csekk befizető automaták segítségével

Székesfehérváron két helyen, a Köfém lakótelepen, valamint az Auchan áruházban talál ilyen autómatákat.

Közélet

 1. Elhunyt kollégáik előtt tisztelegtek a Fejér megyei rendőrök

  Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője mindenszentek alkalmából koszorút helyezett el a főkapitányság épületében a hősi halált halt rendőrök emlékfalánál, valamint az épület előtti emlékhelynél, az 1956. október 24-én gépfegyvertűzben elhunyt Jóvári Imre rendőr százados és Kardos Pál rendőr emlékére.

  2020.10.31.
 2. Nézd! Pont olyan vagy, mint én! - podcast az esélyegyenlőségről

  Csendben figyelni, biztató hangokon lépkedni, jó válaszoknak örülni, valóra váltani egy álmot. Mindezt egyetlen nap alatt. Az Idegenvezetés MÁSKÉPP és a Neked munka, nekem álom programok résztvevői sok élménnyel gazdagodtak. A beszélgetést az ÖKK Fehérvár Podcast felületen lehet meghallgatni!

  2020.10.30.
 3. Csendes főhajtás a katonahősök tiszteletére Székesfehérváron

  Hősi halottak, elhunyt katonák emléke előtt tisztelegtek halottak napja alkalmából a város és a megye képviselői, valamint a Magyar Honvédség katonái. Pénteken délelőtt a fehérvári katonatemetőkben és emlékhelyeken tartottak néma koszorúzásokat.

  2020.10.30.
 4. Érdemes ellenőrizni a sírhelyek rendelkezési jogának érvényességét

  A temetői látogatások alkalmával érdemes ellenőrizni a sírhelyek rendelkezési jogának érvényességét. A sirhelykereso.varosgondnoksag.hu oldalon szintén ellenőrizheti bárki, hogy meddig váltották meg a sírhelyet. A sírhelykeresőben a Béla úti, a Börgöndi, a Csutora, a Fecskeparti, a Hosszú, a Kisfaludi, a Sóstó rk. és a Szedreskerti temetők sírhelyei az elhunyt neve alapján kereshető.

  2020.10.30.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Október
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1