Fejér vármegyei kosárlabda nap, a megyei bajnokság döntőivel és helyosztó mérkőzésekkel

Utolsó felvonásához érkeztek a Fejér megyei kosárlabda bajnokság küzdelmei. A Fazekas Ervin férfi és a Thuróczy Nóra női Fejér megyei bajnokság döntői és helyosztó mérkőzései kerülnek lebonyolításra a megyei kosárlabda nap keretében.
2023.05.19. 17:02 |
Fejér vármegyei kosárlabda nap, a megyei bajnokság döntőivel és helyosztó mérkőzésekkel

A versenynapon, május 20-án szombaton 10 órakor kezdődik a mérkőzések sora Székesfehérváron, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége edzőcsarnokában.

A mérkőzések 10 órakor kezdődnek, a 7. hely megszerzéséért a Dunaújvárosi Sárkányok – Eco Lux Basketball Team, az 5. helyért a Real Margit – Várpalota mérkőzésekkel. Ezt a női bajnokság bronzmérkőzése követi 11.45.-től, Old Girls - VESC női meccsel, illetve ugyanebben az időpontban rendezik a női döntőt, melynek résztvevői az Ajka és a Young Girls együttesei. A csaták szüneteiben büntetődobó versenyt rendeznek. 

Délután, 14 órakor a Vasöntöde és az Ősfehérvár legénységei küzdenek a bronzmedálért. Azt az összecsapást a férfi hárompontos dobóverseny követi. A Fejér megyei kosárlabdanapot a férfi finálé, Vadmalacok – Fehérvár KC aranycsapata koronázza meg. A belépés díjtalan!