Fehérváron lesz a IV. Magyar Szurkolói Küzdősport Gála

Június 15-én, szombaton 14 órától a székesfehérvári Köfém Sportcsarnok ad otthont a IV. Magyar Szurkolói Küzdősport Gálának. 2010-ben az Újpest és a Kispest szurkolói vettek részt az első gálán, majd a székesfehérvári ultrák csatlakoztak a kezdeményezéshez, később pedig már az összes mérvadó szurkolótábor harcosai ringbe léptek. A gálán öt K-1, illetőleg tizennégy boksz mérkőzést láthat a közönség. Belépődíj 1000 forint.
2019.06.07. 10:06 |

A gálát közösen szervezi Kiliti Ferenc, a székesfehérvári Videoton Box Club és Vajda Endre, a Kispesti Red Corner Team képviseletében. A nevezők a Diósgyőr, az Újpest, a Szombathely, a Zalaegerszeg, a Pécs, a Békéscsaba, a Sopron, illetőleg Székesfehérvár és Kispest ultrái közül kerülnek ki.

A rendezvény célja sportszerűség elveinek népszerűsítése a magyar szurkolói társadalom képviselői részére, továbbá a magas szintű versenykörülmények megteremtése.

"A gála hatékonyan támogatja az amatőr versenysportot, versenyzési lehetőséget biztosít azoknak, akiknek nincs lehetőségük a professzionális felkészülésre." - hangsúlyozta Vajda Endre, főszervező a Red Corner Team vezetőedzője.

A szervezők minden tekintetben eleget tesznek a vonatkozó törvények, rendeletek rendezvényszervezésre vonatkozó előírásainak, tehát egy bejelentett, hivatalos amatőrsport rendezvényről van szó, hivatalos versenykiírással, regisztrált szövetségi bírói csapattal, jegyzőkönyv vezetőkkel, orvosi stábbal és szakmai fővédnökkel a háttérben.

kép és szöveg: ellenfelem.hu

Sport

 1. Pakson is nyert a MOL Fehérvár, amely továbbra is makulátlan mérleggel vezeti a bajnokságot

  A zsinórban negyedik bajnokiján eredményes Futács és fehérvári színekben első gólját szerző Petrjak góljával verte a Vidi a Paksot. A 2-0-ra lehozott meccshez Kovácsik Ádám parádés teljesítménye is kellett, a hajrában nagyokat védett a válogatott kapus. A MOL Fehérvár száz százalékos teljesítménnyel továbbra is a tabella élén áll.

  2019.08.24.
 2. Magyar siker a Kiskút Tenisz Klub nemzetközi junior tornáján

  Rangos, színvonalas nemzetközi kettes besorolású junior tenisztornának adott otthont az elmúlt héten a Kiskút Tenisz Klub. A torna döntőit szombaton rendezték, egyesben a fiúknál Fajta Péter nagyszerűen menetelt a fináléig, ahol szintén nem talált legyőzőre, így a fiatal magyar tehetség nyert a Viszló Transz Cupot.

  2019.08.24.
 3. Hegyi Barnabás-Harcsa Norbert magyar bajnoki címmérkőzés lesz szeptember 21-én

  Szeptember 21-én, a Kalászi Sportcsarnokban rendezi első őszi bokszgáláját a Felix Promotion International. A program gerincét presztízsküzdelmek adják, hiszen a magyar kedvencek egymás ellen lépnek szorítóba, két párharc ráadásul címmérkőzés lesz. - jelentette be honlapján Magyarország piacvezető ökölvívó-rendezvényszervező vállalkozása csütörtökön. Hegyi Barnabás Harcsa Norberttel vív középsúlyú magyar bajnoki címmérkőzést.

  2019.08.23.
 4. A Paks otthonába látogat a bajnokságban eddig hibátlan MOL Fehérvár FC szombaton

  Az OTP Bank Liga 4. fordulójában a MOL Fehérvár FC a Paksi FC otthonába látogat. A találkozó augusztus 24-én, szombaton 18 órakor kezdődik. Online jegyvásárlás itt lehetséges A felnőtt jegyek elővételben 1200 forintba, meccsnapon a helyszínen 1400 forintba kerülnek. Diákok, nyugdíjasok és hölgyek elővételben 800 forintért, meccsnapon a helyszínen 1000 forintért vásárolhatnak belépőt.

  2019.08.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak