Fehérváron lesz a IV. Magyar Szurkolói Küzdősport Gála

Június 15-én, szombaton 14 órától a székesfehérvári Köfém Sportcsarnok ad otthont a IV. Magyar Szurkolói Küzdősport Gálának. 2010-ben az Újpest és a Kispest szurkolói vettek részt az első gálán, majd a székesfehérvári ultrák csatlakoztak a kezdeményezéshez, később pedig már az összes mérvadó szurkolótábor harcosai ringbe léptek. A gálán öt K-1, illetőleg tizennégy boksz mérkőzést láthat a közönség. Belépődíj 1000 forint.
2019.06.07. 10:06 |

A gálát közösen szervezi Kiliti Ferenc, a székesfehérvári Videoton Box Club és Vajda Endre, a Kispesti Red Corner Team képviseletében. A nevezők a Diósgyőr, az Újpest, a Szombathely, a Zalaegerszeg, a Pécs, a Békéscsaba, a Sopron, illetőleg Székesfehérvár és Kispest ultrái közül kerülnek ki.

A rendezvény célja sportszerűség elveinek népszerűsítése a magyar szurkolói társadalom képviselői részére, továbbá a magas szintű versenykörülmények megteremtése.

"A gála hatékonyan támogatja az amatőr versenysportot, versenyzési lehetőséget biztosít azoknak, akiknek nincs lehetőségük a professzionális felkészülésre." - hangsúlyozta Vajda Endre, főszervező a Red Corner Team vezetőedzője.

A szervezők minden tekintetben eleget tesznek a vonatkozó törvények, rendeletek rendezvényszervezésre vonatkozó előírásainak, tehát egy bejelentett, hivatalos amatőrsport rendezvényről van szó, hivatalos versenykiírással, regisztrált szövetségi bírói csapattal, jegyzőkönyv vezetőkkel, orvosi stábbal és szakmai fővédnökkel a háttérben.

kép és szöveg: ellenfelem.hu

Sport

 1. Gyulai Memorial - Visszatérő világsztárok Székesfehérváron

   Férfi és női 400 m gáton, férfi magasugrásban és hármasugrásban, valamint női távolugrásban is újra indulnak a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon a már a fehérvári közönség által megismert világsztárok. Az idei Gyulai Memorialt július 9-én rendezik.

  2019.06.14.
 2. A HFL elődöntőjéért játszik a Fehérvár Enthroners szombaton

  Wild card mérkőzés vár a fehérvári amerikai futball-csapatra hazai pályán, szombaton 15 órától. Az Enthroners ellenfele a tavalyi nagydöntős Miskolc Steelers lesz, a győztes bejut a HFL elődöntőjébe, a vesztes számára véget ér a szezon.

  2019.06.14.
 3. Szombathelyen is kiválóan szerepeltek a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület versenyzői

  Hétvégén Szombathelyen jártak a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület versenyzői a Mászóka Magyar Nehézségi Kupafordulóján, ahol a következő eredmények születtek: gyermek lány kategóriában Juhász Tamara aranyérmes lett, Pajor Natália a negyedik helyen végzett. A serdülő fiúknál Hegedüs-Krisó Dénes bronzot nyert, Pajor Vince az ötödik helyen zárt. Sarok Eszter az ifik között ezüstöt szerzett, míg a nyílt női kategórát a nyolcadik helyen zárta.

  2019.06.13.
 4. Visszaszerezné a csapatbajnoki címet a Fehérvár Kiskút Tenisz Klub

  Két éve állt először össze bajnokesélyes női teniszcsapat a Kiskút úti klub színeiben, és rögtön meg is nyerte a Szuper Ligát. Tavaly a nagy ellenfél MTK diadalmaskodott, most pedig szeretnének visszavágni a fehérváriak.

  2019.06.13.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak