Fehérváron lesz a IV. Magyar Szurkolói Küzdősport Gála

Június 15-én, szombaton 14 órától a székesfehérvári Köfém Sportcsarnok ad otthont a IV. Magyar Szurkolói Küzdősport Gálának. 2010-ben az Újpest és a Kispest szurkolói vettek részt az első gálán, majd a székesfehérvári ultrák csatlakoztak a kezdeményezéshez, később pedig már az összes mérvadó szurkolótábor harcosai ringbe léptek. A gálán öt K-1, illetőleg tizennégy boksz mérkőzést láthat a közönség. Belépődíj 1000 forint.
2019.06.07. 10:06 |

A gálát közösen szervezi Kiliti Ferenc, a székesfehérvári Videoton Box Club és Vajda Endre, a Kispesti Red Corner Team képviseletében. A nevezők a Diósgyőr, az Újpest, a Szombathely, a Zalaegerszeg, a Pécs, a Békéscsaba, a Sopron, illetőleg Székesfehérvár és Kispest ultrái közül kerülnek ki.

A rendezvény célja sportszerűség elveinek népszerűsítése a magyar szurkolói társadalom képviselői részére, továbbá a magas szintű versenykörülmények megteremtése.

"A gála hatékonyan támogatja az amatőr versenysportot, versenyzési lehetőséget biztosít azoknak, akiknek nincs lehetőségük a professzionális felkészülésre." - hangsúlyozta Vajda Endre, főszervező a Red Corner Team vezetőedzője.

A szervezők minden tekintetben eleget tesznek a vonatkozó törvények, rendeletek rendezvényszervezésre vonatkozó előírásainak, tehát egy bejelentett, hivatalos amatőrsport rendezvényről van szó, hivatalos versenykiírással, regisztrált szövetségi bírói csapattal, jegyzőkönyv vezetőkkel, orvosi stábbal és szakmai fővédnökkel a háttérben.

kép és szöveg: ellenfelem.hu

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak