Fehérvári Titánok: nyeretlen hétvége után várni kell még a első sikerre

A hétvégén a Fehérvári Titánok fiataljai a pontszerzésben reménykedve kezdték a hétvégét, de most sem jártak szerencsével, „pontatlanul” zárták a pénteki és vasárnapi meccseket.
2021.10.11. 08:47 |

Továbbra is nyeretlenek a fehérvári fiatalok. A korosztályukban sikeres ifjaknak ez az osztály még magas, de itt sokat tanulhatnak, fejlődhetnek!

Nagyon rosszul kezdett a Fehérvári Titánok csapata pénteken a Győr ellen, hiszen egy perccel a korongbedobás után már meg is szerezték a hazaiak a vezetést. ETO, akik kettő perccel a harmad vége előtt ismét gólt lőttek. Tökéletesen ellentétes harmadot hozott a középső játékrész, Dézsi, Jábor és Reiter volt eredményes így kiegyenlített a fehérvári gárda. A záróharmadban nyomát sem lehetett látni annak a játéknak, amit a másodikban bemutattak a Titánok, a házigazdák ezt 3 góllal büntették, így alakult ki a végeredmény.

UNI Győri ETO HC-Fehérvári Titánok 6-3 (3-0, 0-3, 3-0)

Vasárnap a bajnokság két nyeretlen csapatának a csatáját rendezték Dunaújvárosban. Csupán egy gól és más semmi, ennyi történt, azt az egyet a DAB szerezte Németh révén, így az Acélbikák szerezték meg az első győztes meccsüket.

Dunaújvárosi Acélbikák-Fehérvári Titánok 1-0 (1-0, 0-0, 0-0)

Sport

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak