Fehérvári szinkronúszók a XXVI. Gyermek és Junior Országos Bajnokságon

A hétvégén indult a műúszók hazai nagy sorozata - szombaton és vasárnap a Duna Arénában zajlott a XXVI. Gyermek és Junior Országos Bajnokság. A fehérvári ORKA SE gyerek és junior kategóriában volt ott a versenyen. Most hétvégén az utánpótlás versenyzők ugranak majd vízbe.
2018.04.12. 08:00 |

Az újjávarázsolt Duna Aréna ezzel a versennyel nyitotta meg a feledhetetlen világbajnokság után ismét a versenysport számára a kapuit. Az egyedi környezet nem csak a versenyzők hanem az edzők hangulatát is megszabta: magával ragadó, egészséges légkörben feszültség mentesen zajlott ebben a szubjektív sportágban valamennyi verenyszám.

Az ORKA Szinkronúszó Egyesület gyerek korosztályban négy versenyzővel képviselte magát. Az újoncként vízbeszálló versenyzők még kicsit bizonytalanul teljesítettek, de a jövőre nézve biztató eredmény született. A fehérvári egyesületet Mészáros Emese, Grozeva Szonja, Süveg Anna és Baranyai Magda képviselte ebben a korosztályban.

Az ORKA junior párosa rutinosan, de az új környezet miatt mégis izgatottan várta a versenyt. Az Orka Kupára már az új szabályoknak megfelelően átalakított kűrt sikerült tovább pontosítani, így előre lépve a 6. helyet szerezték meg. Baranyai Sára és Holczamnn Dóra gyakorlatával már a nemzetközi Hungarian Openre készül.

A versenysorozat ezen a hétvégén folytatódik, amikor az egyesület utánpótlás versenyzői ugranak vízbe a Duna Arénában technikai, páros és kombinációs kűr versenyszámokban.

Sport

Sportmajális

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak