Fehérvári érmek és sikerek a VIII. FŐNIX Kupán

A Magyar Táncsport Szövetség minden évben pályázatot ír ki a következő évad versenyeinek megrendezésére. Mivel a székesfehérvári klub a kezdetektől rendkívül színvonalasan szervezte rendezvényeit, így minden évben legalább egy pályázatot elnyert. Az idei évben Martonvásáron a Tóth Iván Sportcsarnokban volt a VIII. FŐNIX Kupa hétvégén.
2018.11.05. 09:29 |

Hat éves fennállása alatt már nyolcadik alkalommal rendezhetett területi táncversenyt a FŐNIX Rock and Roll SE.

Rendezőként és a versenyzők tekintetében is nagyon sikeres versenyt zárt az egyesület. Öt aranyat, egy bronzérmet és két ötödik helyet szereztek meg a Főnix tehetségei.

Children kategóriákban hármas siker született: párosban Mits Mátyás - Palkovits Panka páros állt a dobogó legfelső fokára, kisformációban a Sugar and Spice végzett első helyen, nagyformacióban pedig a Fireballs vihette haza a győztesnek járó kupát.

A juniorok is nagy sikert arattak: kisformációban a Popcorn, nagyformációban a Moonlight hozta el az aranyat. Felnőtt kategóriában is dobogóra állhattak a fehérváriak.

A Metal Wings nevű csapat bronzérmes lett.

Children kisformációban a Let's Go!, serdülő párosban pedig a Schneider Ákos - Balogh Kata páros is sajnos rontással táncolta le a döntős körét, így az 5. helyet szerezték meg.

Az egyesület vezetője Benedek Dóra nagyon büszke a táncosokra, illetve rendkívül hálás a Főnix szülői közösségének, akik segítsége nélkül egy rendezvény sem valósulhatna meg.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak