Fehérvári érmek és sikerek a VIII. FŐNIX Kupán

A Magyar Táncsport Szövetség minden évben pályázatot ír ki a következő évad versenyeinek megrendezésére. Mivel a székesfehérvári klub a kezdetektől rendkívül színvonalasan szervezte rendezvényeit, így minden évben legalább egy pályázatot elnyert. Az idei évben Martonvásáron a Tóth Iván Sportcsarnokban volt a VIII. FŐNIX Kupa hétvégén.
2018.11.05. 09:29 |

Hat éves fennállása alatt már nyolcadik alkalommal rendezhetett területi táncversenyt a FŐNIX Rock and Roll SE.

Rendezőként és a versenyzők tekintetében is nagyon sikeres versenyt zárt az egyesület. Öt aranyat, egy bronzérmet és két ötödik helyet szereztek meg a Főnix tehetségei.

Children kategóriákban hármas siker született: párosban Mits Mátyás - Palkovits Panka páros állt a dobogó legfelső fokára, kisformációban a Sugar and Spice végzett első helyen, nagyformacióban pedig a Fireballs vihette haza a győztesnek járó kupát.

A juniorok is nagy sikert arattak: kisformációban a Popcorn, nagyformációban a Moonlight hozta el az aranyat. Felnőtt kategóriában is dobogóra állhattak a fehérváriak.

A Metal Wings nevű csapat bronzérmes lett.

Children kisformációban a Let's Go!, serdülő párosban pedig a Schneider Ákos - Balogh Kata páros is sajnos rontással táncolta le a döntős körét, így az 5. helyet szerezték meg.

Az egyesület vezetője Benedek Dóra nagyon büszke a táncosokra, illetve rendkívül hálás a Főnix szülői közösségének, akik segítsége nélkül egy rendezvény sem valósulhatna meg.

Sport

 1. Szerdán délután fél egykor nyit a jegypénztár a Sóstón

  Helyszíni jegyvásárlásra 12:30-tól lesz lehetőség és szurkolói különbuszok is indulnak. A MOL Vidi FC november 21-én, szerdán veszi először meccsnapon birtokba Székesfehérvár új sportlétesítményét, az új Sóstói Stadiont. A Piac téri VidiShop szerdán 15 órakor zár, a stadionnál található 16:30-kor nyílik. Szurkolói információk a vidi.hu-n!

  2018.11.20.
 2. Ranglistasikerek, Év Sportolója címek, Aranyjelvények – Alba triatlonos elismerések

  Kijutott bőven az elismerésből az Alba Triatlon SE sportolóinak a sportág esztendejét lezáró Triatlon Bálon, vagyis a hagyományos díjátadó gálán. A fehérvári klub az összetett egyesületi rangsorban nyolcadik lett.

  2018.11.20.
 3. "Mikulásváró" tollaslabda versenyt rendeznek szombaton Seregélyesen

  Kezdőktől a gakorlott játékosokig várja a résztvevőket a Pelikán Diáksport Egyesület szombati tollaslabda versenyére, a seregélyesi iskola tornacsarnokába. Az amatőr versenyen tudásszint szerinti csoportokban játszhatnak az indulók, alsó tagozatos kicsiktől a rutinos felnőttekig.

  2018.11.20.
 4. Ismét lesz Fehérvári Futballfesztivál a két ünnep között a VOK-ban

  December 27-én, csütörtökön reggel 8 órakor kezdődik az idén a XIX. Videoton Baráti Kör Egyesület Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivál Családi Sport-és Egészségnapok Határok Nélkül nevet viselő hagyományos év végi eseménye. December 27. és 30-a között ismételten aktív, tartalmas és élménydús kikapcsolódási lehetőség várja mindazokat, akik ellátogatnak a Videoton Oktatási Központba. A tornára december 10-ig lehet jelentkezni.

  2018.11.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak