Fehérvár Enthroners: győzelem és vereség a hétvégén

Renhagyó módon szombaton és vasárnap is pályára lépett a Fehérvár Enthroners, amelynek előbb a HFL-ben, majd az osztrák negyedik divízióban volt mérkőzése a hétvégén. Az amerikai futball magyar csúcsligájában kikapott, de másnap az osztrák vetélytárs ellen javított az Enthroners.
2018.05.07. 08:21 |

A regnáló magyar bajnok Budapest Cowbells ellen 34-12-re maradt alul az Enthroners a szombat déli találkozón. Voltak biztató jelek, egyre összeszokottabb a csapat - így értékelt az egyesület facebook-oldala. A HFL-ben négy meccs után 1-3 a mérleg, legközelebb május 19-én a Győr Sharks érkezik a First Fieldre.

A vasárnapi mérkőzésen az osztrák negyedik divízióban korábban még pontot sem kapó Carnuntum Legionaries ellen nagyon simán, 35-0-ra nyert a Koronázók, folytatva hibátlan sorozatát ebben a bajnokságban. Három meccsből három sima siker a mérleg, miközben sok lehetőséget kapnak a fiatalok is.

(Fotó: Márkus Péter)

Sport

 1. Remek Volán-győzelem Klagenfurtban, őrzi pozícióját a Fehérvár

  A rekodbajnok Klagenfurt vendége volt a Fehérvár AV19, amely az előző fordulóban a biztos rájátszást érő hatodik helyre lépett az EBEL-táblázaton. A meccs után is maradtak ott Sarauerék, mert remek második harmaddal és hatékony játékkal győztek. Vasárnap Dornbirnban következik újabb rangadó.

  2019.01.18.
 2. Elszúrta a harmadik negyedet, tizenöt ponttal kikapott az Alba Fehérvár Kecskeméten

  Sajnos továbbra sem képes kiegyensúlyozott teljesítményre az Alba Fehérvár, amely hiába söpörte le egy héttel ezelőtt a Körmendet, nem bírt - a hozzá hasonlóan - a mezőny alsó feléhez tartozó Kecskeméttel. Az első és utolsó negyedet Lóránték nyerték, de a harmadikat nagyon elrontották, végül tizenöt pontos vereséggel voltak kénytelenek távozni a hírös városból.

  2019.01.18.
 3. Az I. Fejér Megyei Teqball Kupát rendezik szombaton a Tóvárosi Iskolában

  Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága szervezi azt az amatőr teqball versenyt, amelynek keretében a nevezók kipróbálhatják, hogyan boldogulnak a lábtenisz és az asztalitenisz speciális elegyével. Az eseményen nemzetközi szinten sikeres játékosok is tartanak bemutatót.

  2019.01.18.
 4. Hajrágóllal egyenlített a Vidi spanyol ellenfele ellen

  Harmadosztályú spanyol csapat, az RB Linense volt a MOL Vidi ellenfele a második edzőmérkőzésen Spanyolországban. A fáradtabban mozgó fehérváriak Hodzic góljával a hajrában harcolták ki az egyenlítést.

  2019.01.17.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak