Fehérvár Enthroners: győzelem és vereség a hétvégén

Renhagyó módon szombaton és vasárnap is pályára lépett a Fehérvár Enthroners, amelynek előbb a HFL-ben, majd az osztrák negyedik divízióban volt mérkőzése a hétvégén. Az amerikai futball magyar csúcsligájában kikapott, de másnap az osztrák vetélytárs ellen javított az Enthroners.
2018.05.07. 08:21 |

A regnáló magyar bajnok Budapest Cowbells ellen 34-12-re maradt alul az Enthroners a szombat déli találkozón. Voltak biztató jelek, egyre összeszokottabb a csapat - így értékelt az egyesület facebook-oldala. A HFL-ben négy meccs után 1-3 a mérleg, legközelebb május 19-én a Győr Sharks érkezik a First Fieldre.

A vasárnapi mérkőzésen az osztrák negyedik divízióban korábban még pontot sem kapó Carnuntum Legionaries ellen nagyon simán, 35-0-ra nyert a Koronázók, folytatva hibátlan sorozatát ebben a bajnokságban. Három meccsből három sima siker a mérleg, miközben sok lehetőséget kapnak a fiatalok is.

(Fotó: Márkus Péter)

Sport

 1. Figyelemfelkeltő futással csatlakoztak a Movember-mozgalomhoz a vácis diákok

  A Székesfehérvári SZC Váci Mihály Ipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma harmadik alkalommal csatlakozott figyelemfelkeltő futással a nemzetközi Movember-mozgalomhoz; a Váci Movembere akció keretében százhúsz diák futott fel a Bory-várhoz és vissza, felhívva a figyelmet a prosztatarák veszélyeire, a PSA szűrésvizsgálat fontosságára és arra, hogy az egészségünk megőrzéséhez hozzátartozik a rendszeres sportolás is.

  2018.11.15.
 2. Látványos megnyitóval készülnek - Zúgjon a Hajrá, Vidi, Hajrá, Fehérvár!

  November 21-én, jövő héten szerdán 17.15-től látványos ünnepséggel készül Székesfehérvár, a csapat pedig 19 órától lép pályára régi-új otthonában a Sóstón az Újpest FC ellen. A megnyitón Pixa mellett a Wellhello is játszik, lesz 3D vetítés és négyszáz fehérvári táncos látványos koreográfiával készül a megynyitóra.

  2018.11.15.
 3. Sakk minden szerdán és pénteken a Fehérvári Sakk Egyesülettel a Királykúton

  Nagyon jól, két győzelemel kezdte a Nemzeti Sakk Csapatbajnokságot a Fehérvári Sakk Egyesület az NB II Breyer-csoportban. A sakkozók a Királykút Emlékházban minden héten szerdán és pénteken délután négytől egészen késő estig edzenek és játszanak, illetve fontosnak tartják az utánpótlás nevelést.

  2018.11.15.
 4. Száz pont fölé jutott az Alba Bulgáriában és továbbra is veretlen a FIBA Európa Kupában

  Biztos továbbjutóként hozta a kötelezőt az Alba Fehérvár Samokovban. Meglehetősen nehezen indult a meccs Lóránték számára, akik hamar megrázták magukat és magabiztosan 104-83-ra verték a Rilski Sportist együttesét. Jóval nagyobb lett a differencia mint októberben Fehérváron. Allerik Freeman elemében volt: egymaga huszonhét pontot hintett.

  2018.11.14.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak