Fehérvár Enthroners: győzelem és vereség a hétvégén

Renhagyó módon szombaton és vasárnap is pályára lépett a Fehérvár Enthroners, amelynek előbb a HFL-ben, majd az osztrák negyedik divízióban volt mérkőzése a hétvégén. Az amerikai futball magyar csúcsligájában kikapott, de másnap az osztrák vetélytárs ellen javított az Enthroners.
2018.05.07. 08:21 |

A regnáló magyar bajnok Budapest Cowbells ellen 34-12-re maradt alul az Enthroners a szombat déli találkozón. Voltak biztató jelek, egyre összeszokottabb a csapat - így értékelt az egyesület facebook-oldala. A HFL-ben négy meccs után 1-3 a mérleg, legközelebb május 19-én a Győr Sharks érkezik a First Fieldre.

A vasárnapi mérkőzésen az osztrák negyedik divízióban korábban még pontot sem kapó Carnuntum Legionaries ellen nagyon simán, 35-0-ra nyert a Koronázók, folytatva hibátlan sorozatát ebben a bajnokságban. Három meccsből három sima siker a mérleg, miközben sok lehetőséget kapnak a fiatalok is.

(Fotó: Márkus Péter)

Sport

 1. Labdarúgó játékvezetői tanfolyam indul Székesfehérváron

  A Magyar Labdarúgó Szövetség alapfokú labdarúgó játékvezetői tanfolyamot indít Fejér megyében. Az október elején induló képzésen az előadások a Fejé Megyei Művelődési Központban lesznek.

  2018.09.25.
 2. A nyolcpróba bajnoka egyéniben Tímár Gergő, csapatban az ARAK

  Kétnapos versenynek, az ifjúságiak, serdülők és újoncok összetett országos bajnokságának adott otthont a Regionális Atlétikai Központ. Az ARAK hazai pályán ismét jól teljesített. Az ifjúsági fiúknál a nyolcpróba egyéni aranyérmét Tímár Gergő nyerte, a csapatét az ARAK. A két aranyérem mellé egy ezüstöt és egy bronzot is szerzett a házigazda egyesület.

  2018.09.25.
 3. Kézilabda: gazdag program a válogatott héten – nemzetközi meccsek Fehérváron

  A szeptember 24-i héten a kluboktól a válogatottak veszik át a főszerepet az európai kézilabdában. A rövid bajnoki szünetben sem maradnak azonban meccsek nélkül a székesfehérvári szurkolók: a Polar Global Handball elnevezésű mérkőzéssorozat keretében három válogatottat és az Alba Fehérvár KC-t is láthatják játszani.

  2018.09.24.
 4. Karate: hét fehérvári aranyérem Kiskunhalasról

  Az őszi versenyidőszak idén a Kiskunhalason negyedik alkalommal megrendezett Halas Kupával vette kezdetét a kyokushin karatésok számára. A hazai IKO szervezet által jegyzett színvonalas versenyen 30 egyesület 180 versenyzője mérte össze tudását formagyakorlat és knock-down küzdelem versenyszámokban.

  2018.09.24.

A legszebb pillanatok

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak