Fehérvár Enthroners: győzelem és vereség a hétvégén

Renhagyó módon szombaton és vasárnap is pályára lépett a Fehérvár Enthroners, amelynek előbb a HFL-ben, majd az osztrák negyedik divízióban volt mérkőzése a hétvégén. Az amerikai futball magyar csúcsligájában kikapott, de másnap az osztrák vetélytárs ellen javított az Enthroners.
2018.05.07. 08:21 |

A regnáló magyar bajnok Budapest Cowbells ellen 34-12-re maradt alul az Enthroners a szombat déli találkozón. Voltak biztató jelek, egyre összeszokottabb a csapat - így értékelt az egyesület facebook-oldala. A HFL-ben négy meccs után 1-3 a mérleg, legközelebb május 19-én a Győr Sharks érkezik a First Fieldre.

A vasárnapi mérkőzésen az osztrák negyedik divízióban korábban még pontot sem kapó Carnuntum Legionaries ellen nagyon simán, 35-0-ra nyert a Koronázók, folytatva hibátlan sorozatát ebben a bajnokságban. Három meccsből három sima siker a mérleg, miközben sok lehetőséget kapnak a fiatalok is.

(Fotó: Márkus Péter)

Sport

 1. „Mozdulj Fehérvár!” a MOL Arénában szombaton - sport minden formában és mennyiségben

  Az aktív, egészséges életmódot, a rendszeres testmozgást népszerűsíti, és az életmódváltást ösztönzi a Mozdulj Fehérvár!, amelynek a MOL Aréna Sóstó rendezvényközpont ad otthont. Március 23-án, szombaton két szinten, összesen 2 ezer négyzetméternyi területen várják a sportolni vágyókat a legkülönfélébb programokkal. 

  2019.03.21.
 2. Sokkal jobb volt a Holon az Albánál, harminc fölött a különbség

  Az iazraeli bajnokság listavezetője várt az Alba Fehérvárra a FIBA Európa-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, idegenben. Akárcsak a Bonn ellen, most is jól kezdtek a mieink, kilenccel is vezettek, de a második negyedben nagyot ment és elhúzott a Holon. A harmadik negyed feléig egyenrangú ellenfél volt az Alba, onnantól azonban bedarálta erősebb ellenfele, amely nagyon simán nyert és ezzel már továbbjutónak érezheti magát.

  2019.03.20.
 3. Ismét lesz Rotpunkt Nehézségi Falmászó Verseny Székesfehérváron

  Ötödik alkalommal szervezi meg Nehézségi Falmászó Versenyét március utolsó hétvégéjén a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület az István Király Általános Iskolában. A Minitől (-2010) a Senior kategóriában versenyzők részére az előnevezés március 21-én, csütörtökön zárul, de lehetőség lesz még a versenynapon is a mászókhoz csatlakozni.

  2019.03.20.
 4. Amatőr box - öt fehérvári versenyző öt érmet szerzett a X. Nemzetközi Szalacska Kupán

  Öt versenyzővel nevezett a Varkocs György Box Club a X. Nemzetközi Szalacska Kupára. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség versenyén Németh Zsolt (serdülő, 52 kg) bajnok lett, Balogh Bálint (junior, 60 kg) bronzérmet szerzett. Nagy Evelin (junior, 57 kg) a döntőig menetelt, ott viszont vereséget szenvedett, így ezüstéremmel térhetett haza. Major Milán (ifi 64 kg) szintén döntőt vívott, ahol kiütéssel nyert és Lénárt Péter (felnőtt +91 kg) szintén bajnok lett.

  2019.03.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak