Februárban lehet benyújtani az emlékdiplomák iránti kérelmet

Székesfehérváron szép hagyománya van annak, hogy minden évben emlékdiploma-átadással köszöntik az 50, 60, 65, 70, illetve 75 éve végzett óvónőket, tanítókat és tanárokat. Az érintetteket arra kérik, hogy február 1-je és február 28-a között telefonon jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatal Személyügyi Irodáján.
2023.01.30. 08:38 |
Februárban lehet benyújtani az emlékdiplomák iránti kérelmet

Február 1-je és február 28-a között telefonon jelentkezhetnek az érintett, közoktatási intézményekből nyugdíjba vonult pedagógusok a Polgármesteri Hivatal Személyügyi Irodáján.

Az Önkormányzat kéri a székesfehérvári közoktatási intézményekből nyugdíjba vonult érintett pedagógusokat, hogy 2022. február 1-je és február 28-a között, a délelőtti órákban jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatal Személyügyi Irodáján Mazzag Károlyné dr.-nál telefonon, a 22/537-189-es számon.

Az emlékdiploma-kérelemhez szakmai önéletrajz, az eredeti diploma másolata, a munkaviszonyok igazolása, az adó- és TAJ-kártya másolata szükséges. Amennyiben a kérelmezőnek már van valamilyen fokozatú emlékdiplomája, akkor a munkaviszony igazolására elég az emlékdiploma fénymásolata.