Ezúttal a Duna Kupán taroltak a Varkocs ökölvívói, három aranyérmet hoztak haza

Negyedik alkalommal rendezték meg Dunaújvárosban a Nemzetközi Duna Kupát, amely idén nagyon erősre sikeredett; összesen kilencven versenyző lépett kötelek közé a serdülőktől a felnőttekig, fiúk és lányok egyaránt. Székesfehérvárról három versenyző - Balogh Bálint, Major Milán és Lénárt Péter - indult útnak, Turós Arnold vezetésével és mindhárman győzelemmel térhettek haza.
2019.10.07. 09:47 |

Balogh Bálint (junior, 63 kg) egy nagyobb sérülésből felépülve négy hónap után először lépett szorítóba és egy budapesti akadémistát tudott megverni egyhangú pontozással.

Major Milán (ifi 64 kg) már a második menetben megállította ránézésre erősebbnek tűnő ellenfelét.

Lénárt Péter (felnőtt +91 kg) szintén bajnokként térhetett haza, míg Pintér Dávid a Varkocs hajdani versenyzője bíróként kapott meghívást a rangos nemzetközi versenyre.

Sport

 1. Századik iskolai fordulóját ünnepelte az ARAK AKTIV

  10 év alatt több mint 8000 székesfehérvári kisiskolás, közel 8000 rajtot jelző dudaszó és megszámlálhatatlanul sok élmény és izgalmas verseny. Az ARAK AKTIV versenysorozta a 100. iskolai fordulót ünnepelte.

  2020.02.27.
 2. A sereghajtó Kaposvári Rákóczi együttesét fogadja szombaton a MOL Fehérvár FC

  Az OTP Bank Liga harmadik körének első mérkőzésén, február 29-én, szombaton 17 órai kezdettel a Kaposvári Rákóczi FC lesz a Vidi ellenfele a MOL Aréna Sóstóban, ahol ezúttal kibővített gyereksarokkal várják a szurkolókat. A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről itt tájékozódhat.

  2020.02.27.
 3. Fiatal fehérvári falmászók versenyeztek hétvégén az IRCC Alpok-Adria Kupán

  Hétvégén Horvátország fővárosa, Zágráb adott otthont az idei év első IRCC nemzetközi falmászó versenyének. Az Alps-Adriatic IRCC-Croatian Cup 2020 elnevezésű versenyen három fiatal fehérvári mászó próbálta ki magát, első ilyen nehézségű versenyükön; a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület tagjai közül Juhász Tamara, Hegedüs-Krisó Dénes és Pajor Vince edzőjükkel, Abonyi Gáborral utazott ki a megmérettetésre. 

  2020.02.26.
 4. Székesfehérvári súlyemelő hölgyek és urak sikerei Tatabányán

  Szombaton Tatabányán mérték össze erejüket a súlyemelők, többek között a Fehérvár Rugby Club súlyemelői is dobogóra léptek, aki eredményeit az alábbiakban közöljük.

  2020.02.26.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak