Ezúttal a Duna Kupán taroltak a Varkocs ökölvívói, három aranyérmet hoztak haza

Negyedik alkalommal rendezték meg Dunaújvárosban a Nemzetközi Duna Kupát, amely idén nagyon erősre sikeredett; összesen kilencven versenyző lépett kötelek közé a serdülőktől a felnőttekig, fiúk és lányok egyaránt. Székesfehérvárról három versenyző - Balogh Bálint, Major Milán és Lénárt Péter - indult útnak, Turós Arnold vezetésével és mindhárman győzelemmel térhettek haza.
2019.10.07. 09:47 |

Balogh Bálint (junior, 63 kg) egy nagyobb sérülésből felépülve négy hónap után először lépett szorítóba és egy budapesti akadémistát tudott megverni egyhangú pontozással.

Major Milán (ifi 64 kg) már a második menetben megállította ránézésre erősebbnek tűnő ellenfelét.

Lénárt Péter (felnőtt +91 kg) szintén bajnokként térhetett haza, míg Pintér Dávid a Varkocs hajdani versenyzője bíróként kapott meghívást a rangos nemzetközi versenyre.

Sport

 1. Remek meccseken győztek a MÁV röpisei a női és férfi élvonalban is

  Megnyerte első bajnokiját a MÁV Előre-BERICAP a női NB I Liga alapszakaszban. A 3:1-re végződött mérkőzésen a Gödöllői RC volt az ellenfél. A férfiak drámai csatában, döntő játszmában fordítva verték a DEAC-ot, vagyis a MÁV mindkét csapata győzelemmel kezdte a szezont.

  2019.10.14.
 2. Tizenkilenc másodperc után vezetést szerzett, végül kikapott a Hydro Fehérvár AV 19

  Nem tudta megszakítani rossz szériáját a Bolzano ellen a Volán, amely első kapuralövéséből megszerezte a vezetést. Igaz emberhátrányok tömkelegében kellett helytállnia. A záróharmadban a hosszabbításért küzdött Hannu Jarvenpaa együttese, amely végül 4-3-ra kikapott. Sorozatban hatodik meccséükön maradtak pont nélkül Kógerék.

  2019.10.13.
 3. Serbán Henrik kiütéssel diadalmaskodott a salgótarjáni Felix Promotion profi box gálán

  Technikai KO-val zárta le második profi - eredetileg négy menetesre kiírt - megmérettetését Serbán Henrik (2-0, 1 TKO), aki a Felix Promotion International szombati, salgótarjáni profi box gáláján diadalmaskodott idő előtt a szlovák Henrich Herak felett. 

  2019.10.13.
 4. Rengeteg büntetővel győzött a Pécs az Alba Fehérvár ellen

  A kosárlabda bajnokság harmadik fordulójában elszenvedte első verségét az Alba Fehérvár. Pécsen végig szoros meccsen, az ellenfélnél jobban dobva és több lepattanót szedve is kikaptak a fehérváriak, akik ellen negyvenháromszor dobhatott büntetőt a PVSK.

  2019.10.12.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak