Ezüstérem, országos csúcs és ötödik hely az ARAK-atlétáktól az ifi EB-n

Még a célfotó sem tudta eldönteni a különbséget, így holtversenyben lett ezüstérmes az ifjúsági Európa-bajnokságon Győrben Takács Boglárka a 100 méteres síkfutásban. Ráadásul mindezt korosztályos országos csúccsal érte elaz ARAK kiválósága. Endrész Klaudia távolugrásban volt döntős és lett ötödik.
2018.07.07. 14:53 |

Kiválóan sikerültek az ARAK atlétái számára az ifjúsági EB pénteki döntői. Takács Boglárka a 100 méteres síkfutás fináléjában a szélső, nyolcas pályán rajtolhatott. A remek startot követően a mezőnnyel gyorsult, és a féltávtól fokozatosan távolodott az ellenfelektől. A hetes pályán sprintelő izlandi Bjarnadóttír tartotta vele a lépést, valamint a hatoson futó francia Losange. A célvonalba teljesen egyszerre esett be a három vágtázó. A szoros versenyt a célfotó sem tudta teljesen eldönteni. Végül 11.75-el az izlandi lett az aranyérmes, az ezüstéremért folyó csatában ezredekkel sem lehetett különbséget tenni! Takács Boglárka holtversenyben, új ifjúsági országos csúccsal lett második!

A távolugrás döntőjében is örülhettünk ARAK-os sikernek. Endrész Klaudia a második sorozatban elért 6.15 méteres eredménnyel az értékes ötödik helyet szerezte meg. A nagyon szoros versenyben nyolc centiméterrel maradt el a dobogótól, négy centiméterrel a negyediktól, és kettő centivel múlta felül a hatodik helyezettet!

Sport

 1. A strandon szokták a vizet a fehérvári hokisok

  Szuper kis videót készítettek a hokisok arról, hogy a megújult fehérvári strandon jártak, méghozzá nem is akárhogy, teljes felszerelésben. Érdemes megnézni, hiszen a Fehérvár AV19 csapatának játékosai mindent kipróbáltak, amit lehetett.

  2018.07.19.
 2. Rock 'n' roll és futás - két helyen is lesz augusztusban

  Alig több mint egy hónap múlva, augusztus 20-án a Bence-hegyet, hat nappal később a vérteskozmai terepet hódíthatják meg a vállalkozó kedvű futók. Mindkét eseményen csak előzetes nevezés után lehet részt venni, ezek feltételeiről az események Facebook oldalán lehet tájékozódni.

  2018.07.19.
 3. Szombaton 20.15 órakor a Kisvárda ellen kezdi a Vidi a 2018/19-es bajnoki szezont

  Július 21-én, szombaton 20.15 órai kezdettel a Kisvárdát fogadja a MOL Vidi FC az OTP Bank Liga NB I első fordulójánban, a Pancho Arénában. Érdekesség, hogy a Kisvárdával korábban még barátságos mérkőzésen sem csapott össze a Vidi történelme folyamán. Közvetlenül a meccs előtt, 17 órától a Puskás Akadémia FC látja vendégül a Debrecent. A két klub közös kezdeményezéseként egy jegy áráért mindkét bajnoki mérkőzést megtekinthetik a drukkerek.

  2018.07.19.
 4. 11. lett a magyar férfi váltó a fehérvári öttusa Európa bajnokságon

  Az öttusa Eb második napja a férfi váltóké volt. Magyar színekben Szép Balázsért és a volános Fröhlich Tamás Bencéért szoríthattunk. A lengyelek visszalépésével végül tizenegy váltó állt rajthoz a férfiaknál, elsőként az uszodában.

  2018.07.18.

Koronázási szertartásjáték

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak