Évtizedeken át hűségben és megelégedetten ugyanazzal a társsal - Mihalec Gábor előadása

December 12-én, csütörtökön 18 órai kezdettel Dr. Mihalec Gábor „Évtizedeken át hűségben és megelégedetten ugyanazzal a társsal"címmel tart előadást a Rév Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia szervezésében, a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak, az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
2019.12.10. 13:13 |

A RÉV-ben dolgozó munkatársak fontosnak tartják a kiegyensúlyozott házastársi kapcsolatot, a párkapcsolatban a hűséget és az elégedettséget, és azt is, hogy beszéljünk erről.

A téma kapcsán a meghívott vendég Dr. Mihalec Gábor lesz, aki mindig hiteles módon, személyesen átélt példákon keresztül erősíti, bátorítja a házasságban, párkapcsolatban élőket.

Regisztrálni, belépőjegyeket átvenni az alábbi címeken lehet:

1. Rév Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia, Székesfehérvár, Gyümölcs utca 14., H-CS: 8:00-16:00.
2. Rév Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia, Székesfehérvár, Móri út 18-20., H-CS: 8:00-16:00.
3. Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház, Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1., H-P: 8:00- 18:00

További információkért érdeklődhet munkaidőben az alábbi telefonszámokon:

0630/516-9152
0630/256-3422
0630/443-8289

Fehérvári színes

 1. Hamarosan iOS-re is letölthető lesz a Smartbin alkalmazás

  Szombaton székesfehérvári kezdeményezésére indult útjára a SmartBin verseny, amelynek során QR kóddal ellátott szelektív hulladékgyűjtő-edényeket helyeznek ki a város különböző pontjaira. A résztvevőknek ezekbe kell kidobniuk a szemetet, és erről egy képet is kell készíteniük. Jelenleg még az Androidos mobilosok versenyezhetnek, de hamarosan iOS-re is letölthető lesz az app.

  2021.05.16.
 2. Pünkösdkor idén is virágba borul Székesfehérvár Belvárosa

  Sokéves, szép hagyomány Székesfehérváron, hogy pünkösdkor virágdíszbe öltözik a Belváros. Így lesz ez idén is: a város virágkötő mesterei a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szervezésében látványos kompozíciókkal díszítenek fel egy-egy számukra kijelölt helyszínt. 

  2021.05.15.
 3. Zsédely Lucát ringatják majd Fehérvár Bölcsőjében

  A SZÉNA Egyesület, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviseleteként még tavasz elején hirdetett pályázatot „Fehérvár Bölcsőjére”. A bölcső ez alkalommal a Zsédely családhoz került, akik május elejére várják első gyermekük érkezését.

  2021.05.14.
 4. Gyógynövénygyűjtő túra lesz vasárnap Pátkán Lencsés Ritával

  Gyűjtéssel egybekötött, kellemes vasárnap délelőtti kirándulásra invitálja az érdeklődőket Lencsés Rita gyógynövényszakértő. A pátkai víztározó mellett a mezei, vízparti és erdei növények gyűjtésével és felhasználásával ismerkedhetnek meg a résztvevők, a járványügyi előírások betartása mellett. A túra eső esetén elmarad, a tervezhetőség céljából és a létszámkorlát miatt előzetesen kell jelentkezni.

  2021.05.14.
 1. Madarak és fák napja alkalmából hétvégén irány a Sóstóra!

  Madarak és fák napja alkalmából ökotúrára várják a kirándulni vágyókat a Sóstóra. A séta május 15-én, szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik majd. A sétán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, és a program csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

  2021.05.14.
 2. A helyi termelők és bevásárlóközösségek erősödtek a járvány ideje alatt

  Az egészség, a bizalom, a közösség megtartó ereje, a fenntarthatóság és a helyi termelők szerepe jól láthatóan felerősödött az elmúlt egy évben – derül ki abból a kutatásból, amelynek során arra voltak kíváncsiak, mennyiben változtak meg a fogyasztói szokások a pandémia alatt a helyi élelmiszerekkel kapcsolatban, és melyik forma volt a legsikeresebb.

  2021.05.14.
 3. Július 15-ig várják az alkotásokat Európai Mobilitási Hét rajz és fotópályázatára

  Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva, „A vasút világa – „sínes” álmok!” címmel rajz-, fotó- és csoportos kreatív pályázatot hirdettek, amelyre az óvodás korosztálytól a felnőttekig bárki jelentkezhet. Az elkészült műveket digitális formában, a Közlekedéstudományi Intézet honlapján keresztül lehet benyújtani 2021. július 15-ig.

  2021.05.13.
 4. Természetközeli gyepgazdálkodás - Fehérváron is több helyen alakítanak ki méhlegelőket

  Székesfehérváron is egyre több helyen alakítanak ki méhlegelőket, ami a fenntarthatóság mellett a beporzó rovaroknak is rendkívül kedvező. A külterületi természetközeli gyepek ökológiai szempontú kezelése mellett nagyon fontos a városi méhlegelők létesítése és ezek folyamatos vizsgálata is. A természetközeli városi gyepgazdálkodásról a Tóvárosi sétány mellett tartottak tájékoztatót szerdán délután.

  2021.05.12.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Hirdetés

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2021. Május
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9