Erősödő helyi tartalom a Rádió 1-en - országos brand érkezett Fehérvárra

Tavaly július óta újra hallható Székesfehérváron a Rádió 1 kereskedelmi rádió a 94,5 MHz-en lokális hírblokkokkal, helyi információkkal, az idei évtől pedig a Panorama Offices 5. emeletére költözött a szerkesztőség és a stúdió. Papp Klaudia operatív vezető elmondta, hogy a jövőben még erősebb lokális tartalommal szeretnének jelentkezni a városban.
2019.01.11. 17:06 |

Papp Klaudia operatív vezető elmondta, hogy lokális munkájukat profi szakmai csapat segíti Budapestről, a híreik azonban 100%-ban a székesfehérvári stúdióban készülnek.

"Csak helyi hírekkel dolgozunk és az országos, átvett műsorok mellett helyi műsorvezetőink is vannak Kalocsay Mihály és Nagy Bernadett személyében." - mondta el Papp Klaudia, aki szólt arról is, hogy 2018 július 28-án kapcsolták fel újra a Rádió 1-et Székesfehérváron és azóta egyre nagyobb szeretet és figyelem veszi körbe őket. Elmondta, hogy a jövőben még erősebb lokális tartalommal szeretnének jelentkezni Székesfehérváron a globális médiatrendek követése mellett.

A Rádió 1-en reggel öt órakor indulnak a hírblokkok és Balázsék műsora közben is helyi információk hangzanak el. Ezt követően 9.30-tól félóránként jönnek a hírblokkok, majd programajánlókat is hallhatunk.

A Rádió 1 székesfehérvári szerkesztőségének átadásán részt vett Cser-Palkovics András polgármester is, aki örömét fejezte ki, hogy országos brand érkezett meg a Rádió 1 révén Székesfehérvárra. "Hosszú távú elképzeléseik vannak, tudatosan építkeznek és nagyon örülünk annak is, hogy helyi tartalommal jelentkeznek és olyan munkatársakkal, akik ismerik ezt a várost, ezt a közösséget. Céljuk, hogy a fehérváriakat érjék el információkkal, hírekkel, programajánlatokkal." - tette hozzá a polgármester. 

Közélet

 1. Megalakult a Székesfehérvári Zenés Szórakozóhelyek Egyesülete - a fiatalok biztonsága a cél

  A frissen alakult egyesület alapvető célja a rendezvényekre járó székesfehérvári és környékbeli fiatalok biztonságos szórakozásának, kikapcsolódásának elősegítése, biztosítása, valamint a rendezvényhelyszínek, szervezők és hatóságok közötti kommunikáció erősítése és a drogprevenció. Ennek részeként hatósági partnerekkel közösen létrehozza saját minősítési rendszerét, melynek neve: Biztonságos Szórakozóhely. 

  2019.03.18.
 2. IPAR 4.0 - „Alba Innovár Digitális Felzárkóztatási Program I.”

  A digitalizáció oktatásra, gazdaságra, szakképzésre és munkaerőpiacra gyakorolt hatásairól, a digitális átállást támogató fejlesztések és kapcsolódó támogatásokról, a fehérvári jógyakorlatról is szó lesz az Alba Innovár Digitális Élményközpont március 26-i eseményén. 

  2019.03.18.
 3. Püspöki áldást kapnak a fehérvári édesapák március 19-én, Szent József ünnepén

  Március 19-én, kedden délelőtt 10 órakor a Szemináriumi templomban Spányi Antal, megyés püspök celebrál hagyományos, Szent József-napi szentmisét a város papságával. A szentmisében püspöki áldásban részesülnek az édesapák. Ezen a napon az egyházmegye összes plébániáján megáldják a plébánosok a családapákat.

  2019.03.18.
 4. Március 24-től tartós élelmiszergyűjtés lesz a templomokban

  Március 24 és 31. között ismét nagyböjti élelmiszergyűjtés lesz a katolikus templomokban. A Tartós szeretet címmel meghirdetett országos gyűjtés során a hívek a templomokban az erre kijelölt helyen helyezhetik el felajánlásaikat.

  2019.03.16.

Hirdetés

Eseménynaptár

2019. Március
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek