Erősödő helyi tartalom a Rádió 1-en - országos brand érkezett Fehérvárra

Tavaly július óta újra hallható Székesfehérváron a Rádió 1 kereskedelmi rádió a 94,5 MHz-en lokális hírblokkokkal, helyi információkkal, az idei évtől pedig a Panorama Offices 5. emeletére költözött a szerkesztőség és a stúdió. Papp Klaudia operatív vezető elmondta, hogy a jövőben még erősebb lokális tartalommal szeretnének jelentkezni a városban.
2019.01.11. 17:06 |

Papp Klaudia operatív vezető elmondta, hogy lokális munkájukat profi szakmai csapat segíti Budapestről, a híreik azonban 100%-ban a székesfehérvári stúdióban készülnek.

"Csak helyi hírekkel dolgozunk és az országos, átvett műsorok mellett helyi műsorvezetőink is vannak Kalocsay Mihály és Nagy Bernadett személyében." - mondta el Papp Klaudia, aki szólt arról is, hogy 2018 július 28-án kapcsolták fel újra a Rádió 1-et Székesfehérváron és azóta egyre nagyobb szeretet és figyelem veszi körbe őket. Elmondta, hogy a jövőben még erősebb lokális tartalommal szeretnének jelentkezni Székesfehérváron a globális médiatrendek követése mellett.

A Rádió 1-en reggel öt órakor indulnak a hírblokkok és Balázsék műsora közben is helyi információk hangzanak el. Ezt követően 9.30-tól félóránként jönnek a hírblokkok, majd programajánlókat is hallhatunk.

A Rádió 1 székesfehérvári szerkesztőségének átadásán részt vett Cser-Palkovics András polgármester is, aki örömét fejezte ki, hogy országos brand érkezett meg a Rádió 1 révén Székesfehérvárra. "Hosszú távú elképzeléseik vannak, tudatosan építkeznek és nagyon örülünk annak is, hogy helyi tartalommal jelentkeznek és olyan munkatársakkal, akik ismerik ezt a várost, ezt a közösséget. Céljuk, hogy a fehérváriakat érjék el információkkal, hírekkel, programajánlatokkal." - tette hozzá a polgármester. 

Közélet

 1. Jól tanuló fehérvári fiatalok vehettek át Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjat

  Székesfehérvár évről évre ösztöndíjjal segíti azokat a jól tanuló fiatalokat, akik szociális helyzetük okán rászorulnak a támogatásra. A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjat az idei esztendőben 76 fehérvári általános és középiskolás, valamint a felsőoktatásban tanuló hallgató vehette át húsz intézményből.

  2019.01.15.
 2. Pénteken lesz nyílt nap a BCE Székesfehérvári Campusán

  A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán 2019. január 18-án, pénteken reggel kilenc órától nyílt napot tartanak, ahová az alap- és mesterképzések iránt érdeklődőket egyaránt szeretettel várják. A nyílt napon való részvétel regisztrációhoz kötött!

  2019.01.15.
 3. Vasárnap, Szent Sebestyén napján lesz Székesfehérvár fogadalmi miséje

  Január 20-án, vasárnap, Szent Sebestyén napján lesz Felsőváros búcsúja, amely 1739 óta Székesfehérvár fogadalmi napja. A fogadalmi misét 10 órakor, a felsővárosi Szent Sebestyén-templomban Spányi Antal, megyés püspök celebrálja. A szentmisét követően köszöntők hangzanak el a Felsővárosi Közösségi Házban, a búcsú folytatásaként pedig fánk, tea és forralt bor várja a résztvevőket.

  2019.01.15.
 4. InnoSchool – középiskolás fiatalok vállalkozóvá válását segítik

  A Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség részt vesz az InnoSchool nemzetközi projektben melynek célja a közép-európai országokban, köztünk hazánkban is a vállalkozói szellem erősítése és a vállalkozóvá válás segítése a középfokú iskolai tanulmányaikat végző fiatalok körében. 

  2019.01.15.

Eseménynaptár

2019. Január
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek