Eredményesen szerepeltek a fehérvári falmászók a Camp One Magyar Kupán

A múlt hétvégén Pécsen rendezték meg a Camp One magyar kupát, ahol a Rotpunkt és a Redrock sportolói is sikerrel szerepeltek. Sok kategóriában igen éles küzdelem volt, többször egy topfogás választotta csak el a hatodik helyezettet a második helyezettől, a gyerek lány kategórában pedig a próbálkozások száma döntött az érmek sorsáról. 
2019.06.04. 15:36 |

A Rotpunkt falmászóinak eredményei:

Forgács Eszter nyílt női kategóriában hatodik helyezést ért el, míg az ifi „A” lány kategóriában negyedik lett.

Sarok Eszter nyílt női kategóriában tizennegyedik helyen végzett, az ifi „A” lány kategóriában a hetedik helyen zárt.

Juhász Tamara gyerek lány kategóriában aranyérmes lett, Pajor Vince serdülő fiúk között szerzett bronzot, Hegedüs-Krisó Dénes ugyanitt ötödik lett.

A Redrock csapata is szépen szerepelt, öten is a dobogóra állhattak a versenyzőik közül. Eredményeik:

Nyilt női kategória:
Sándor Réka 5. hely

Ifi A lány:
Sándor Réka 3. hely

Serdülő fiú:
Kovács Samu 2. hely

Gyerek lány:
Zsákai Eszter 3. hely
Domahidy Kata 4. hely

Gyerek fiú:
Smakaj Dániel 4.hely

Mini fiú:
Tóth Vince 2. hely
Szász Attila 3. hely

Sport

 1. Balogh Bálint arany,- Nagy Evelin ezüst,- Lakatos Viktor bronzérmes a junior box ob-n

  Az elmúlt héten szerdától szombatig Egerben találkoztak Magyarország legjobb junior korú ökölvívói az országos bajnokságon, ahová Turós Arnold, a Varkocs György Box Club és az Arnold Boxing Team vezetőedzője idén öt versenyzővel indult útnak, akik közül Balogh Bálint magyar bajnok, Nagy Evelin ezüst, Lakatos Viktor pedig bronzérmes lett.

  2019.10.21.
 2. A nők a bajnokságban, a férfiak a kupában győztek a röpiseknél

  Második bajnokiján második győzelmét aratta a MÁV Előre-BERICAP a női röplabda NB I Liga alapszakaszának 2. fordulójában. Orosz Bianka és társai a Szent Benedek Röplabda Akadémiát verték 3:2-re hazai közegben. A férfiak a kupában játszottak és kerültek előnybe.

  2019.10.21.
 3. Bronzérmet szereztek a fehérvári rögbis hölgyek a Kincsem Park pályaavatóján

  Vasárnap játszották a tornarendszerű női rögbi bajnokság második fordulóját Budapesten, a Kincsem Parkban, a Magyar Rögbi Szövetség új, hivatalos pályáján. Huszti Katalin, az Exatlon győztese - korábban a Fehérvár Rugby Club bajnokcsapatának tagja - kölcsönjátékosként újra magára öltötte a korábban kilencszeres bajnok csapat mezét.

  2019.10.21.
 4. Ouzas káprázatos teljesítménye győzelmet ért a Volánnak a Capitals ellen

  Elképesztő különbség volt a kapura lövések számát tekintve a vendég bécsiek javára, de hiába próbálkoztak harmincöttel (!!) többször, csak egy gólt ütöttek a bombaformában védő Ouzasnak. A Fehérvár pedig sokkal jobban sáfárkodott kevés helyzetével, így a Salzburg után a Vienna Capitalst is legyőzte, tökéletes hétvégét produkálva.

  2019.10.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak