Eredményesen szerepeltek a fehérvári falmászók a Camp One Magyar Kupán

A múlt hétvégén Pécsen rendezték meg a Camp One magyar kupát, ahol a Rotpunkt és a Redrock sportolói is sikerrel szerepeltek. Sok kategóriában igen éles küzdelem volt, többször egy topfogás választotta csak el a hatodik helyezettet a második helyezettől, a gyerek lány kategórában pedig a próbálkozások száma döntött az érmek sorsáról. 
2019.06.04. 15:36 |

A Rotpunkt falmászóinak eredményei:

Forgács Eszter nyílt női kategóriában hatodik helyezést ért el, míg az ifi „A” lány kategóriában negyedik lett.

Sarok Eszter nyílt női kategóriában tizennegyedik helyen végzett, az ifi „A” lány kategóriában a hetedik helyen zárt.

Juhász Tamara gyerek lány kategóriában aranyérmes lett, Pajor Vince serdülő fiúk között szerzett bronzot, Hegedüs-Krisó Dénes ugyanitt ötödik lett.

A Redrock csapata is szépen szerepelt, öten is a dobogóra állhattak a versenyzőik közül. Eredményeik:

Nyilt női kategória:
Sándor Réka 5. hely

Ifi A lány:
Sándor Réka 3. hely

Serdülő fiú:
Kovács Samu 2. hely

Gyerek lány:
Zsákai Eszter 3. hely
Domahidy Kata 4. hely

Gyerek fiú:
Smakaj Dániel 4.hely

Mini fiú:
Tóth Vince 2. hely
Szász Attila 3. hely

Sport

 1. A Paks otthonába látogat a bajnokságban eddig hibátlan MOL Fehérvár FC szombaton

  Az OTP Bank Liga 4. fordulójában a MOL Fehérvár FC a Paksi FC otthonába látogat. A találkozó augusztus 24-én, szombaton 18 órakor kezdődik. Online jegyvásárlás itt lehetséges A felnőtt jegyek elővételben 1200 forintba, meccsnapon a helyszínen 1400 forintba kerülnek. Diákok, nyugdíjasok és hölgyek elővételben 800 forintért, meccsnapon a helyszínen 1000 forintért vásárolhatnak belépőt.

  2019.08.19.
 2. Fél perc után hátrányban volt, de kiütötte a Diósgyőrt a Vidi

  Az első két bajnokiját megnyerő MOL Fehérvár a Diósgyőrt fogadta hazai pályán a harmadik fordulóban. Egy perc sem telt el, és hátrányban volt a Vidi, de hamar egyenlített, majd emberelőnybe került. A második félidőben hengereltek a piros-kékek, 5-1-es győzelmükkel őrzik hibátlan mérlegüket a bajnokságban. Armin Hodzic duplázott, és akárcsak Futács Márkó, négy gólnál jár a bajnokságban.

  2019.08.17.
 3. Kovács István hosszabbított és Vidi-győzelmet vár szombaton

  A Diósgyőr ellen folytathatja sorozatát az NB I-ben eddig hibátlan MOL Fehérvár. A borsodiak egy vereséggel és egy győzelemmel kezdték az idényt. A Vidivel jövő nyáron lejáró szerződését szerdán meghosszabbító Kovács István elégedett csapata bajnoki rajtjával.

  2019.08.16.
 4. A Diósgyőri VTK együttese látogat a MOL Aréna Sóstóba szombaton

  Az OTP Bank Liga 3. fordulójában ismét hazai környezetben, a MOL Aréna Sóstóban lép pályára a Vidi. Az ellenfél ezúttal a Diósgyőri VTK együttese lesz, a találkozó augusztus 17-én 19:30-kor kezdődik. A VidiShopban minden munkanap, a MOL Aréna Sóstó főpénztárban pedig hétfőn, szerdán és pénteken lehet belépőt váltani.

  2019.08.14.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak