Eredményes hétvégét zártak a Honvéd Szondi asztaliteniszezői

A Szondi első csapata az Extra Ligában rangadóra készült, ugyanis Mosonmagyaróvár volt az ellenfél. Az NB I. Nyugati csoportjában a Szondi második csapata szintén rangadóra készült, High Life együttese érkezett a székesfehérvári Hétvezér Téri Általános Iskola tornatermébe. Az NB II. Dél-nyugati csoportjában a Szondi harmadik számú csapata, Beremend ellen mérkőzött meg. 
2021.10.10. 21:54 |
Az elején a párosok 1:1-el zárultak, Molnár Krisztián és Zombori Dávid nagyszerű játékkal simán megverte a Katona Gergely - Ócsai Máté párost, míg a másik asztalon Jakab Gábor és Kishegyi Ákos szoros küzdelemben alulmaradtak.
Molnár Krisztián az egyéni küzdelmekben is szenzációsan játszott, megnyerte mindegyik meccsét, ráadásul szettveszteség nélkül sikerült mindezt elérni. Zombori Dávid szintén hibátlan napot zárt, 2 meccséből mind a 2-őt megnyerte. Kishegyi Ákos szintén kitűnő játékkal 3-ból 2 meccset nyert, Katona Gergelyt 3:2-re, míg Markó Andrást 3:1-re múlta felül. Jakab Gábor sérülésből lábadozva, nem teljesen egészséges állapotban így is okozott fejtörést a vendégeknek, de mindegyik meccsét döntő szettben, 3:2-re elvesztette. Összességében szoros meccsen 8:5-re győztek a fehérváriak, Molnár Krisztián 3, Zombori Dávid 2, Kishegyi Ákos 2 és a Molnár - Zombori páros.
Az NB I. Nyugati csoportjában a Szondi második csapata szintén rangadóra készült, High Life együttese érkezett a székesfehérvári Hétvezér Téri Általános Iskola tornatermébe. Az elején dr. Volsik Tibor és Domokos Győző magabiztosan 3:0-ra megverte a Benyovszki Gábor - Varga Botond párost. A csapat 2 legjobbja Kaiser János simán nyerte mindegyik egyéni összecsapását, míg Domokos Győző gyönyörű játékkal szintén nem talált legyőzőre a hétvége folyamán. Engelmann Zsolt, Kovács Dávid és Slett József 1 - 1 - 1 győzelemmel tudott hozzájárulni a simának mondható 10:4-es győzelemhez.
Az NB II. Dél-nyugati csoportjában a Szondi harmadik számú csapata, Beremend ellen mérkőzött meg. Epinger Márton és Losonczi Benjámin szállították csak győztes mérkőzést. Epinger Marci 3, míg Losonczi Beni 1 győzelmet tudtak aratni. Így a végelszámolásban 14:4-es arányban a beremendi csapat tudta megszerezni a győztesnek járó 3 pontot. 

Sport

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak