Eredményes hétvégét zártak a Fehérvár Rugby Club serdülő súlyemelői

A hétvégén, Ózdon rendezték meg a serdülőkorú súlyemelők országos bajnokságát. A versenyen a Fehérvár Rugby Club fiatal versenyzői képviselték Székesfehérvár színeit. A fiatal fehérvári versenyzők előkelő helyezésekkel tértek haza.
2017.08.10. 15:34 |

Nagy Ferenc a 69 kg-os súlycsoportban a 8. helyen végzett, egyéni csúccsal. Szakításban valamennyi fogása sikeresnek bizonyult, sorban 32, 36, majd 40 kg-ot szakított, lökésben a három gyakorlata közül sajnos csak egy sikerült érvényesen (53 kg), de így is, 93 kg-os összteljesítményével új egyéni csúcsot állított fel, amellyel a 8. helyen végzett.

Bardócz Attila a 85 kg-os súlycsoportban a 4. helyen végzett. Szakításban két gyakorlatot teljesített sikeresen, a 49, majd az 56 kg is sikerült, a 61 kg-os, harmadik kísérlete azonban eredménytelen volt. Lökését 60 kg-nál kezdte, majd 65 kg-ra emelték a súlyt, amelyet szintén kilökött, sőt a harmadik fogását, a 72 kg-os súlyt is sikerült kilöknie, így élete első országos bajnokságán máris a 4. helyen végzett.

fotó: Szabó György

Sport

 1. Külföldi előadókat hallgattak a fehérvári kosárlabdaedzők

  Nemzetközi szakmai együttműködés keretében workshopot tartott az Alba Regia SC az egyesületben dolgozó kosárlabda edzőknek. Az eseményen spanyol és portugál szakember tartott előadást saját országuk edzőképzéséről.

  2018.01.16.
 2. Mozdulj, Fehérvár! - tematikus sportnap sztárfellépőkkel

  Az év első jelentős tömegsport eseményére várják a mozogni vágyókat szombaton a székesfehérvári MKOSZ-csarnokba. Az egész napos eseményen különböző fitnesz- és egyéb mozgásformákat lehet avatott vezetők segítségével kipróbálni, közben egészségügyi és életmód tanácsadásokon, szűréseken is részt vehetnek az érdeklődők.

  2018.01.15.
 3. Országos mászóverseny lesz hétvégén az István Királyban

  Hétvégén látványos, izgalmas programot ígér a 4. Rotpunkt Nehézségi Falmászó Verseny. Az István Király Általános Iskolába várnak minden érdeklődőt, akik szívesen megnézik az ország legjobb pókembereit. A döntők 18 órakor kezdődnek, a belépés ingyenes. 

  2018.01.15.
 4. Jobb volt emberelőnyben, többet lőtt és nyert a Klagenfurt a Volán ellen

  A grazi vereség után nagyon kellett volna a siker a Fehérvár AV19-nek a play-off pozíciókért vívott harcban, de az ellenfél ereje miatt ehhez bravúrra lett volna szükség. Mint a feltételes mód mutatja, nem sikerült: a negyedik helyen álló Klagenfurt sokkal több kapuralövéssel és jobb emberelőny-kihasználással elvitte a pontokat a Raktár utcából.

  2018.01.14.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak