Erdély Csanád hosszabbított a Hydro Fehérvár AV19-cel

A magyar válogatott Erdély Csanád egy plusz egy évvel hosszabbított az osztrák jégkorong-bajnokságban érdekelt Hydro Fehérvár AV19-cel.
2021.06.09. 21:57 |

A klub szerdán jelentette be a csatár maradását. Erdély az előző idényben 51 mérkőzésen 22 gólt és 18 asszisztot, azaz összesen 40 pontot szerzett. A támadó, aki 2013 óta szerepel a felnőttek között, a szerződés aláírás követően elmondta, a fejlődése szempontjából jó döntést hozott az 1+1 éves megállapodással.

"Már régebb óta folytak a tárgyalások a menedzsmenttel. Ha lett volna kihagyhatatlan külföldi lehetőségem, akkor nyilvánvalóan kipróbáltam volna magam egy másik csapatban, de azt gondolom, hogy a fejlődésem szempontjából jó döntést hoztam, örülök, hogy itt folytatom a pályafutásom" - tette hozzá a 25 éves játékos, aki a Magyar Jégkorong Szövetség szezon végi díjátadóján a legjobb csatárnak járó Ifjabb Ocskay Gábor-díjat vehette át. "Ami számomra az előrelépést jelentené, az az, hogy minél több gólt szerezzek, ezzel pedig segíteni a csapatot, hogy minél messzebbre jussunk a rájátszásban!"

Szélig Viktor, a klub általános igazgatója kiemelte, hogy Erdély remek szezont tudhat maga mögött, fontos volt, hogy maradjon Fehérváron. "Tudjuk és méltányoljuk az igényét arra, hogy lehetőség esetén magasabb szinten is kipróbálhassa magát. Remélem, hogy legalább olyan jó idénye lesz, mint az előző volt!" - fogalmazott Szélig Viktor.

Sport

 1. Demeter Bence világbajnok lett a magyar férfi öttusa válogatottal!

  A kairói világbajnokság ferfi versenye dupla magyar sikert hozott: Marosi Ádám és a Marosi, Demeter, Bereczki összetételű csapat is aranyérmes lett. A Volán Fehérvár versenyzője, Demeter Bence egyéniben kilencedik helyen végzett.

  2021.06.13.
 2. Újabb győzelmével már biztosan Hungarian Bowl-résztvevő a Fehérvár Enthroners

  Ismét legyőzte a Győr Sharks csapatát a Fehérvár Enthroners, ezúttal 28-7-re. Ezzel eldőlt, hogy a hazai ameikai-futball liga döntőjében a fehérváriak lesznek az egyik résztvevők. Másodszor jutott be a Hungarian Bowlba az Enthroners.

  2021.06.12.
 3. Csapatban ezüstérmes lett Alekszejev Tamara az öttusa világbajnokságon

  A Kairóban zajló világbajnokság női döntője a pénteki vívással kezdődött, ebben remekelt az Alba Öttusa versenyzője, Alekszejev Tamara. A szombati folytatásban az úszás után még harmadik helyen állt, lovaglásban és a laser-runban viszont többen is jobbak voltak. A magyar versenyzők közül Gulyás Michelle harmadikként zárt, ezzel olimpiai kvótát szerzett. Csapatban második lett a magyar válogatott.

  2021.06.12.
 4. Sportos, játékos táborba várja a gyerekeket a Videoton Baráti Kör Egyesület

  Három turnusból álló nyári tábort szervez a Videoton Baráti Kör Egyesület. Sportos, játékos programokkal várják a focizni, mozogni szerető gyerekeket júniusban és júliusban a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában.

  2021.06.11.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak