Énekelj a Boldogságért! - gyerekkoncert a Kossuth Lajos Általános Iskolában

A Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programja a Boldogság Világnapja alkalmából országos gyerekkoncert-sorozatot szervezett márciusban. Az „Énekelj a Boldogságért!” koncert célja, hogy a boldogságnak az életre, az egészségre és az élettartamra gyakorolt hatására hívja fel a figyelmet, és a zene segítségével adja tovább a boldogság üzenetét a fiatal korosztály számára. 
2019.03.28. 06:40 |

Bagdi Bella és zenésztársai a Kossuth Lajos Általános Iskolában diákokkal és óvodásokkal énekeltek közösen.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány a Boldogság Világnapja alkalmából „Énekelj a Boldogságért!” ingyenes gyerekkoncertet szervezett a Székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskolában. Bagdi Bella, az Alapítvány elnöke, a Boldogság Intézet vezetője, a Boldogságórák megálmodója és elindítója egy felejthetetlen, felemelő koncertet tartott, melyen a Kossuth Iskola diákjai mellett a Püspökkertvárosi Óvoda és a Gyöngyvirág Óvoda óvodásai, továbbá a Tóvárosi Általános Iskola második osztályosai is részt vettek.

A kitűnő hangulat magával ragadta a koncert minden jelenlévő vendégét, boldogságos állapotban, örömmel énekeltek, táncoltak kicsik-nagyok egyaránt. Az elhangzott dalok pozitív megerősítést, motivációs üzeneteket továbbítottak a hallgatóság felé. A Kossuth Iskola nevelőtestülete és diákjai hálás köszönetük jeléül Bagdi Bellának és zenekarának a Gyermekévek Alapítvány Kossuth Emlékplakettjét adományozták ezért az emlékezetes délelőttért, számolt be az eseményről Strasszerné Farkas Márta, a Kossuth iskola igazgatója.

Fehérvári színes

 1. Tollpihe Meseíró Klub lesz szombaton a Gárdonyi Géza Művelődési Házban

  Szeptember 21-én, szombaton 10-12 óráig Tollpihe Meseíró Klub lesz a Gárdonyi Géza Művelődési Ház Könyvtárában, Benkő Andrea, az MTVA szerkesztő-műsorvezetője vezetésével. A részvétel díjtalan.

  2019.09.20.
 2. Az István, a király című rockoperából ad elő részleteket a Clara Voce Vegyeskar és a KisseK

  Szeptember 20-án, pénteken a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban részletek hangzanak el az István, a király című rockoperából a Clara Voce Vegyeskar és a KisseK zenekar előadásában 18 órai kezdettel. Az előadásra a belépés díjtalan, szeretettel várják az érdeklődőket.

  2019.09.20.
 3. Nap-éj egyenlőségi rituálé a Palotavárosi tavaknál

  Nap-éj egyenlőségi rituálét mutat be a székesfehérvári Borostyánkő Hagyományőrző Egyesület szeptember 23-án, hétfőn 18 és 21 óra között. Érdekes, látványos előadásokkal várják az érdeklődőket a Palotavárosi tavaknál található Királyok parkjában.

  2019.09.20.
 4. Határon túli diákok magyar nyelvű oktatását segíti Székesfehérvár

  Felvidéken, Gúta községben jártak szerdán a Magyar Iskolaválasztási Program támogatói, ahol négy alapiskola összesen 67 kisdiákjának adtak át ösztöndíjat. Székesfehérvár Önkormányzata is évek óta segíti a határon túli gyermekek magyar tannyelvű oktatását, a város képviseletében Deák Lajosné tanácsnok vett részt a Rákóczi Szövetség által szervezett programon.

  2019.09.20.
 1. Érik a kökény és a galagonya - vasárnap Nadapon lesz Herbarius túra

  A nyárutó és a koraősz kincseiből kaphatnak ajándékot, akik részt vesznek vasárnap a Herbarius túrán Lencsés Rita gyógynövényszakértővel. A találkozó szeptember 22-én, vasárnap 9 órakor lesz a nadapi focipálya mellett lévő parkolóban.

  2019.09.19.
 2. Tizenöt éves a Lecsófőző Vigasság - idén is több ezren főzünk Fehérváron

  Idén is több száz kondérban főznek majd a résztvevők a Fehérvári Lecsófőző Vigasság idején. A 15. születésnapját ünneplő rendezvény a közös főzés élménye mellett utcazenével és szórakoztató színpadi műsorral – többek között Oláh Gergő fellépésével – várja a vendégeket szeptember 21-én, szombaton.

  2019.09.18.
 3. X. Magyar Kisállatfajták Napja Székesfehérváron

  A X. Magyar Kisállatfajták Napját rendezi szombaton a V-061 Alba Regia Galamb- és Kisállattenyésztő Egyesület a Fehérvári Civil Központban (volt Technika Házában). A Fehérvári Civil Központban számos magyar galambfajtát csodálhattak meg az érdeklődők, köztük a székesfehérvári bukógalambot, a bácskai hosszúcsőrű keringőt vagy a budapesti magasröptű keringőt.

  2019.09.18.
 4. A fogyasztók jogai napjainkban - téves hiedelmet oszlattak el

  Fogyasztóvédelmi tájékoztatót tartott kedden az érdeklődőknek a Fehérvári Civil Központban Ulcz Miklós, a Székesfehérvári Járási Hivatal fogyasztóvédelmi osztályának munkatársa. A fogyasztók jogai napjainkban címmel meghirdetett előadást lakossági igényekre reagálva kezdeményezte Dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő.

  2019.09.17.

Eseménynaptár

2019. Szeptember
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek