Énekelj a Boldogságért! - gyerekkoncert a Kossuth Lajos Általános Iskolában

A Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programja a Boldogság Világnapja alkalmából országos gyerekkoncert-sorozatot szervezett márciusban. Az „Énekelj a Boldogságért!” koncert célja, hogy a boldogságnak az életre, az egészségre és az élettartamra gyakorolt hatására hívja fel a figyelmet, és a zene segítségével adja tovább a boldogság üzenetét a fiatal korosztály számára. 
2019.03.28. 06:40 |

Bagdi Bella és zenésztársai a Kossuth Lajos Általános Iskolában diákokkal és óvodásokkal énekeltek közösen.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány a Boldogság Világnapja alkalmából „Énekelj a Boldogságért!” ingyenes gyerekkoncertet szervezett a Székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskolában. Bagdi Bella, az Alapítvány elnöke, a Boldogság Intézet vezetője, a Boldogságórák megálmodója és elindítója egy felejthetetlen, felemelő koncertet tartott, melyen a Kossuth Iskola diákjai mellett a Püspökkertvárosi Óvoda és a Gyöngyvirág Óvoda óvodásai, továbbá a Tóvárosi Általános Iskola második osztályosai is részt vettek.

A kitűnő hangulat magával ragadta a koncert minden jelenlévő vendégét, boldogságos állapotban, örömmel énekeltek, táncoltak kicsik-nagyok egyaránt. Az elhangzott dalok pozitív megerősítést, motivációs üzeneteket továbbítottak a hallgatóság felé. A Kossuth Iskola nevelőtestülete és diákjai hálás köszönetük jeléül Bagdi Bellának és zenekarának a Gyermekévek Alapítvány Kossuth Emlékplakettjét adományozták ezért az emlékezetes délelőttért, számolt be az eseményről Strasszerné Farkas Márta, a Kossuth iskola igazgatója.

Fehérvári színes

 1. Erdélybe utaztak a Határtalanul program keretében a Táncsics iskola diákjai

  A fiatalok és kísérőik négy napot töltöttek a határon túli területeken, az utazás bővelkedett látnivalókban. Kolozsváron helyi diákok vezetésével ismerkedtek meg a város nevezetességeivel, de jártak Nagykárolyban, Érmindszenten, Almásgalón, Vársonkolyoson, Nagyváradon és Torockón is. 

  2019.06.18.
 2. Kóstolók és zacskómentes vásárlás a VII. Fehérvári Egészségpiacon

  Hetedik alkalommal rendezik meg a Fehérvári Egészségpiacot a Jancsárkertben és a Magma Fitnessben június 22-én, szombaton. A háztáji hagyományos és biotermékek piacán ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokat tartanak, életmód- és táplálkozási tanácsadásra invitálnak, és a programok között helyet kap a mozgás is.

  2019.06.18.
 3. A The Metro-Police Tribute Band koncertezik az Öreghegyi Közösségi Házban

  Június 20-án, csütörtökön a The Metro-Police Tribute Band ad koncertet az Öreghegyi Közösségi Házban. A 19 órakor kezdődő eseményen Mészáros Sándor, Farsang Gergely, Szabó Dávid és Somogyi József zenél. A belépő 800 forint.

  2019.06.18.
 4. Megelevenedik a Rác utcai Skanzen - szombaton lesz a XVI. Tűzzel-Vassal Fesztivál

  Június 22-én, szombaton ismét szélesre tárják a Rác utcai Skanzen portáinak kapuit; a Fehérvári Kézművesek Egyesülete a XVI. Tűzzel-Vassal Fesztiválra várja az érdeklődőket. A késes és késkészítő mesterek, kovácsok és fegyverkovácsok országos találkozójának idén „A magyar bicska, mint kiemelt érték” lesz a fő témája, a fesztivált megelőző napon pénteken konferencia is lesz a bicskákról.

  2019.06.17.
 1. Vásáry André operett és musical estje szerdán az Öreghegyi Közösségi Házban

  Június 19-én, szerdán Vásáry André operett és musical estjére kerül sor az Öreghegyi Közösségi Házban. A 20 órakor kezdődő esemény élő zenekarral és táncosok közreműködésével hallható és látható majd, a belépő 1500 forint.

  2019.06.17.
 2. Ismét horvát táncház lesz a Tököli Délszláv Táncegyüttes és a Kolo tagjaival

  Júnuis 17-én, hétfőn 17.30 órakor horvát táncház lesz a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Táncokat tanít Rodekné Blahó Márta, a tököli Délszláv Táncegyüttes vezetője, harmonikán közreműködik Halász László, a Kolo együttes vezetője. A belépés díjtalan.

  2019.06.17.
 3. Borsófesztivál és egészségnap a Feketehegy-Szárazréten

  Az idei Borsófesztivál volt már az ötödik a közösségi központ a Feketehegy-Szárazréten a gasztroudvarában. A Székesfehérvári Kertbarát Egyesület és A Szabadművelődés Háza közös programján bármilyen ételt lehetett főzni vagy sütni borsóból. A rendezvénnyel egyidőben tartották a városrészi egészségnapot, ahol ingyenes szűrővizsgálatokkal vártak minden korosztályt.

  2019.06.15.
 4. Élménymedencével, vizes játszótérrel és csúszdákkal vár a Városi Strand

  Szombaton reggel megnyitott a városi strand. A tavaly elkészült háromcsúszdás medence és a pezsgőfürdős, sodrófolyosós új élménymedence mellett a legkissebbeknek szóló újdonság – Bory Jenő 1922-ben készült Huszár születik című szobra mellett – a vizes játszótérrel, de új padok, pergolák és 200 napozóágy is várják a vendégeket.

  2019.06.15.

Eseménynaptár

2019. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Webkamera


360 Fehérvár

Óvodai beiratkozás 2019.

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek