Endrész Klaudia harmadik a távolugrás első fordulójában

Az Ifjúsági Olimpia hatodik napján elkezdődtek az atlétika küzdelmei is. Az ARAK kiváló távolugrója, Endrész Klaudia 605 centiméterrel a harmadik helyen zárta az első fordulót.

2018.10.12. 09:50 |

Rendhagyó módon zajlanak az Ifjúsági Olimpia atlétika versenyszámai. A részvevők kétszer állnak rajthoz. A végső helyezés a két versenyen szerzett helyezési pontokból adódnak össze. Az első versenynapon, távolugrásban induló Endrész Klaudia kiválóan szerepelt. Az ARAK atlétája az elsőre, ellenszélben ugrott 5,98 méteres eredménnyel, a negyedik helyen állt három sorozatig. Az utolsó, negyedik kísérletre már hátszélben 6,05métert teljesített Házi Éva tanítványa. Ezzel a harmadik helyen zárt, 1 centiméterrel lemaradva az ezüstérmes pozíciótól. Három pontot gyűjtve várhatja a vasárnapi versenyt, ahol a teljesítményét megismételve, a dobogó sem tűnik elképzelhetetlennek!

Pénteken Takács Boglárka 100 méteren térdel rajtvonalhoz és veszi fel a versenyt a világ legjobbjai ellen.

Sport

 1. Simának indult, de szoros lett a vége - kilenc gólos meccsen nyert a Fehérvár AV 19

  Három gólos vezetést adott le a Volán a Klagenfurt ellen, mivel a tabella első feléhez tartozó ellenfél a záró harmad közepére visszajött a meccbe, de Hannu Jarvenpaa együttesének a hajrára is maradt elég ereje, és szoros végjáték után 5-4-re győzött. Sorozatban harmadik meccsén nyert a Volán az EBEL-ben.

  2018.12.18.
 2. Az ARAK bajnokait, érmeseit köszöntötték az egyesület évzáró ünnepségén

  Hagyományos karácsonyi évzáróját tartotta az Alba Regia Atlétikai Klub a Bregyó-közi Rgionális Atlétikai Központban. Több száz gyerek, fiatal sportoló tapsolhatott az egyesület sikeresen szereplő atlétáinak, akiket ez alkalomból a színpadon köszöntöttek. Az ARAK Utánpótás Akadémia minden korosztályban sikeres évet tudhat maga mögött.

  2018.12.18.
 3. Fehérvári érmek a Slavonija Open akrobatikus rock and roll táncversenyen

  Huszonnegyedik alkalommal került megrendezésre a Slavonija Open International akrobatikus rock and roll táncverseny a Top Dance Egyesület szervezésében. A nemzetközi eseményre a horvátországi Brod városában került sor vasárnap. A táncosok 14 kategóriában mérték össze tudásokat, ebből két kategóriában fehérvári versenyzők is képviseltették magukat.

  2018.12.18.
 4. Jesus Ramirez veszi át Dzunics helyét az Alba Fehérvár kispadján

  Vasárnap az eddigi vezetőedző mensztéséről döntöttek, hétfőn pedig már be is mutatták utódját a csapatnak az Alba Fehérvár vezetői. Mindez úgy volt lehetséges, hogy az új edző házon belülről érkezett: Jesus Ramirez, az U-20 eddigi mestere vette át Dzunics Braniszav helyét. A spanyol szakember szerdán debütál.

  2018.12.17.

Fehérvári advent

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak