Első döntetlenjét játszotta hétvégén a fehérvári sakkcsapat

A Fehérvár SE küzdelmes, fordulatos mérkőzésen döntetlent ért el a Honvéd második csapata ellen a Nemzeti Sakk Csapatbajnokság Breyer csoportjában. Fehérvár SE – Honvéd Auróra SE II.: 6 – 6. Győzött: Kiss Viktor, Nádi Ferenc, Fellegi Zoltán, Somos Máté. Döntetlen: Szabó Lőrinc, Pais Nimród, Rabi-Nagy Dániel, Gazdag Péter. A Fehérvár SE a hátralevő fordulók eredményétől függetlenül már dobogós helyen fog végezni a bajnokságban.
2019.03.11. 12:48 |
A mérkőzés első felében úgy nézett ki, hogy sima fehérvári győzelem születik, azután a hazai csapat éltáblásai közül többen botlottak, és így az utolsónak véget érő első táblán Kiss Viktor sötét színnel legyőzte FIDE mester ellenfelét, és ezzel alakult ki a döntetlen. Nagyon értékes győzelmet aratott Somos Máté, a nála mintegy 400 élő-vel magasabb értékszámmal rendelkező ellenfele ellen.

Sport

 1. Temes Bernadett szerződést hosszabbított az Alba Fehérvár KC-vel

  A fehérvári női kézilabda-csapat honlapján jelentette be, hogy a bajnokságban hetedik helyen végzett klub szerződést hosszabbított rutinos, válogatott irányítójával, Temes Bernadettel, aki így további egy évig biztosan az Alba FKC színeiben játszik.

  2019.05.23.
 2. Öreghegyi Novatlon a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetséggel

  A gyaloglás és a Nordic walking szerelmeseinek rendezett tájékozódási versenyt a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség. Az Öreghegyi túrának állomása volt a Bory-vár, a Milleniumi emlékmű, a Lehel utcai szabadidőpark és a Túrózsáki úti sportcentrum is.

  2019.05.23.
 3. Sárkányhajó-verseny lesz általános,- és középiskolások számára a Csónakázó-tavon

  A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Vitál Club Sportegyesület június 5-én és június 12-én, szerdai napokon sárkányhajó-versenyt szervez általános,- és középiskolások számára a fehérvári Csónakázó-tavon. Jelentkezni lehet a vitalclub@vitalclub.hu e-mail címen, a Vitál Club Sportáruházban (Királysor 60.) vagy a Csónakázó-tavon Szipola Antalnál létszám, korcsoport és javasolt időpont megjelölésével.

  2019.05.22.
 4. Jól sikerült versenyek vannak Czipó Vivien mögött

  A darts sportág egyik legnagyobb magyarországi tehetsége, a tizennyolc éves iszkaszentgyörgyi Czipó Vivien több nemzetközi viadalon is bizonyította képességeit az elmúlt hetekben. Dániában, majd Lengyelországban is értékes világranglista pontokat és helyezéseket gyűjtött.

  2019.05.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak