Győzelemmel rajtolt a Fehérvár SE a Nemzeti Sakk Csapatbajnokságban

Megkezdődtek a 2018/19-es Nemzeti Sakk Csapatbajnokság küzdelmei. A Fehérvárt képviselő csapat a Fehérvár SE, amely az NB II Breyer-csoport harmadik fordulójából előrehozott mérkőzéssel kezdte a bajnoki szezont. A Budapesti Vízügy csapata látogatott Székesfehérvárra, ahol a hazaiak szoros mérkőzésen győztek. Fehérvár SE – Budapesti Vízügy SC: 6.5-5.5. Győzött: Fellegi Zoltán, Fellegi Tibor, Rabi-Nagy Dániel és Somos Máté. Döntetlent értek el: Kiss Viktor, Papagorasz Takisz, Csire Bence, Nádi Ferenc és Pais Nimród.
2018.10.08. 11:03 |

Sport

 1. Három góllal kikapott a Fehérvár AV 19 a bajnoktól

  A címvédő Bolzano ellen teljesítette a "húzósnak" ígérkező hétvége első felvonását a Volán, amely az első harmadban még tudott egyenlíteni, de aztán alulmaradt a Rókákkal szemben. A szurkolók örömére jutott egy szépségtapasz a végére, Szabó Dániel találatával három gólra jött fel a Fehérvár AV 19. Vasárnap is szép feladat vár a Volánra, amely a Salzburgot fogadja az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

  2018.10.20.
 2. Zsinórban a harmadik is megvan - ezúttal a Mosnmagyaróvárt verte a Fehérvár

  Végig jól játszott, és magabiztosan nyert az újonc Mosonmagyaróvár ellen az Alba Fehérvár KC a női kézilabda bajnokság hatodik fordulójában. A fehérváriak végül nyolc góllal, 29-21-re győztek.

  2018.10.20.
 3. Triatlon: Dévay Márk kilencedik lett az U23-as Európa-bajnokságon

  Újabb remek eredményt ért el Dévay Márk. Az Alba Triatlon SE sportolója ezúttal Eilatban, az U23-as triatlon Európa-bajnokságon ért el top tízes eredményt: kiváló versenyzéssel kilencedik lett.

  2018.10.20.
 4. "Nagyvadakra" megy a Volán a hétvégén: a Bolzano és a Salzburg érkezik

  Nem akármilyen kettős élményben lehet része annak, aki a hétvégén az EBEL fehérvári mérkőzéseit választja programként. A címvédő Bolzano ellen szombaton, a hagyományosan egyik legnagyobb ellenfélnek tekintett Salzburg ellen pedig kevesebb mint huszonnégy órával később lép hazai jégre a Fehérvár AV19.

  2018.10.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak