Ekelen gyakoroltak a fehérvári karetékák

A múlt hétvégi edzőtábor után szombaton, a szlovákiai Ekelen már élesben gyakorolhattak a Fehérvár Karate Akadémia versenyzői és leendő versenybírói.

2017.09.11. 11:49 |

A sensei Markovics János által immár kilencedik alkalommal profi módon megrendezett hatórás küzdőedzésen tizenkét akadémista vett részt és teljesítette a verseny- és gyakorlóküzdelmek jelentette kihívásokat.

Boldizs Nikolett, aki csak a közelmúltban igazolt a csapathoz, a nap végén a legtöbb küzdelmet teljesítő serdülő lánynak kijáró trófeát is hazavihette. A többieknek sem volt okuk a szégyenkezésre, hiszen valamennyi fehérvári karatéka összes versenyküzdelme az akadémisták döntő fölényét hozta és általában idő előtti győzelmükkel zárult.

Sensei Bőke Béla irányításával a csapat két versenybíró jelöltjének, Kreitl Viktóriának és Dezső Katának az első gyakorlati képzésére is sor került a rendezvényen.

Sport

 1. Sima Volán-vereség, utolsó helyre csúszott a csapat

  Nem sikerült jól a Fehérvár AV19 hétvégi hosszú túrája, mert Innsbruck után az eddigi sereghajtó Bolzano otthonában is vereséget szenvedett a magyar EBEL-csapa. A vasárnapi meccs már az első harmadban eldőlt, amikor öt gólt kapott a Volán. A másik kettőt döntetlenre hozta, Hári János is betalált, de ez már nem szépített a vereségen. A Fehérvár hat mérkőzés után öt ponttal áll és jelenleg utolsó a táblázaton.

  2017.09.24.
 2. Röplabda: győzelemmel kezdték a szezont az újonc fehérvári csapatok

  Közel tíz év után győzelemmel tértek vissza az NBI-be a fehérvári férfi röplabdázók. A MÁV Előre pécsi ellenfelét, az elmúlt szezont az alsóházban záró PEAC-ot, a hasonló néven szereplő lány csapat az NBII Nyugati csoportjában a Kaposvári Röplabda-akadémiát verte 3:0-ra.

  2017.09.24.
 3. Hétfőtől országos bajnokság a Kiskút Tenisz Klubban

  Hétfőn kezdődik a Kiskút Tenisz Klubban az 5 millió forint összdíjazású országos bajnokság. A férfiaknál biztosan nem lesz címvédés, Balázs Attila a tavalyi győztes idén nem indul, a hölgyeknél Bukta Ágnes azonban ismét bajnok lehet.

  2017.09.24.
 4. Tizenöttel is vezetett, de végül vereséget szenvedett Tallinban az Alba

  A Bajnokok Ligája selejtezőjében Észtországban lépett pályra az Alba Fehérvár. A magyar bajnok jól kezdte a meccset, vezetett szünetben, sőt, a harmadik negyedet egy remek szakasszal nyitotta és tizenöt pontos előnybe került. Ekkor azonban teljesen leblokkoltak a mieink, a Kalev Tallin már ebben a negyedben fordított, és a negyedikben is jobb volt. Még az utolsó pillanatban is triplát kapott az Alba, amelynek hétpontos hátrányt kell ledolgoznia a keddi visszavágón.

  2017.09.24.

Mobilitási Hét

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak