Ekelen gyakoroltak a fehérvári karetékák

A múlt hétvégi edzőtábor után szombaton, a szlovákiai Ekelen már élesben gyakorolhattak a Fehérvár Karate Akadémia versenyzői és leendő versenybírói.

2017.09.11. 11:49 |

A sensei Markovics János által immár kilencedik alkalommal profi módon megrendezett hatórás küzdőedzésen tizenkét akadémista vett részt és teljesítette a verseny- és gyakorlóküzdelmek jelentette kihívásokat.

Boldizs Nikolett, aki csak a közelmúltban igazolt a csapathoz, a nap végén a legtöbb küzdelmet teljesítő serdülő lánynak kijáró trófeát is hazavihette. A többieknek sem volt okuk a szégyenkezésre, hiszen valamennyi fehérvári karatéka összes versenyküzdelme az akadémisták döntő fölényét hozta és általában idő előtti győzelmükkel zárult.

Sensei Bőke Béla irányításával a csapat két versenybíró jelöltjének, Kreitl Viktóriának és Dezső Katának az első gyakorlati képzésére is sor került a rendezvényen.

Sport

 1. Fehérvári hegemónia női 400 gáton az Atlétikai Magyar Bajnokságon

  Mátó Sára az ARAK tizennyolc esztendős junior országos csúcstartója ezúttal is letette névjegyét a felnőttek között. Magabiztosan, nagy előnnyel nyert 400 gáton, megelőzve régi-új klubtársát, a címvédő Zsiga Mónikát. Ezzel még nem ért véget a zárónap fehérvári sikerlistája: Mátó és Zsiga, Punk Adriennel és Darabos Alizzal kiegészülve újabb fényesen csillogó érmet, ezüstöt szerzett a házigazdáknak a 4X400 méteres váltóban.

  2018.06.24.
 2. Márton Anita és Baji Balázs is magabiztosan lett bajnok Székesfehérváron

  A magyar atlétika egyetlen világbajnoka, a súlylökő Márton Anita és a tavaly az év férfi sportolójának választott, 110 gáton világbajnoki harmadik Baji Balázs is magabiztosan nyert a 123. atlétikai országos bajnokság második napján, Székesfehérváron. Az ARAK Siskó Zsófia révén egy arany, Pásztor Bencének köszönhetően egy ezüstérmet szerzett szombaton. A Bregyó-közi Regionális Atlétikai Centrumban vasárnap zárul az országos bajnokság.

  2018.06.23.
 3. Második lett Kovács Sarolta a világkupa döntőjében

  Kovács Sarolta, a Volán Fehérvár versenyzője ezüstérmet nyert az öttusázók világkupa-sorozatának döntőjében, Asztanában. A női finálé másik magyar résztvevője, az Alba Öttusát képviselő Alekszejev Tamara 25. lett.

  2018.06.22.
 4. Megnyitó és ARAK-érmek az atlétikai országos bajnokság első napján

  Megkezdődött a 123. atlétikai magyar bajnokság a Bregyó-közi Regionális Atlétikai Centrumban. Az ünnepélyes megnyitó után az első napon már érmeket is osztottak, a verseny szombaton és vasárnap is egész nap tart. Megszületett az első fehérvári arany is.

  2018.06.22.

Múzeumok éjszakája

Sport

Aktuális pályázatok

Sportolási lehetőségek, sportágak