Ekelen gyakoroltak a fehérvári karetékák

A múlt hétvégi edzőtábor után szombaton, a szlovákiai Ekelen már élesben gyakorolhattak a Fehérvár Karate Akadémia versenyzői és leendő versenybírói.

2017.09.11. 11:49 |

A sensei Markovics János által immár kilencedik alkalommal profi módon megrendezett hatórás küzdőedzésen tizenkét akadémista vett részt és teljesítette a verseny- és gyakorlóküzdelmek jelentette kihívásokat.

Boldizs Nikolett, aki csak a közelmúltban igazolt a csapathoz, a nap végén a legtöbb küzdelmet teljesítő serdülő lánynak kijáró trófeát is hazavihette. A többieknek sem volt okuk a szégyenkezésre, hiszen valamennyi fehérvári karatéka összes versenyküzdelme az akadémisták döntő fölényét hozta és általában idő előtti győzelmükkel zárult.

Sensei Bőke Béla irányításával a csapat két versenybíró jelöltjének, Kreitl Viktóriának és Dezső Katának az első gyakorlati képzésére is sor került a rendezvényen.

Sport

 1. Rekord létszámú úszó a városi diákolimpiai döntőn

  Minden eddiginél népesebb részvétel mellett, mintegy hatszáz felső tagozatos és középiskolás részvételével rendezték meg az úszás diákolimpia városi döntőjét a Csitáry Uszodában. A „B” kategória városi döntőjén ezúttal sem állhattak rajthoz igazolt versenyzők, azonban az iskolák most először öttusázókat, szinkronúszókat és vízilabdázókat is nevezhettek.

  2017.11.21.
 2. Nagy pofont kapott a Fehérvár a Klagenfurttól

  Nem sikerült ötről a hatra lépni, vagyis nem szerezte meg zsinórban hatodik győzelmét a Fehérvár AV19. Az EBEL-ben a forduló előtt harmadik Klagenfurt kihasználta helyzeteit, emberelőnyeit, és 7-1-re verte a Volánt. Fehérvár AV19 – Klagenfurt 1-7 (1-1, 0-3, 0-3)

  2017.11.21.
 3. Gőzerővel készül Kiliti Tamás a decemberi ökölvívó országos bajnokságra

  Kiliti Tamás indul a december 5-e és 8-a között Budapesten megrendezésre kerülő Papp László Felnőtt Férfi Ökölvívó Magyar Bajnokság küzdelmeinek 56 kilogrammos súlycsoportjában, amely az egyik legsűrűbb és legkiegyenlítettebb az egész mezőnyben. A nyolc induló versenyző kieséses rendszerben mérkőzik, így a végső sikerhez három győzelemre van szükség.

  2017.11.21.
 4. Tapasztalt kanadai hátvédet igazolt a Fehérvár AV19

  Jelentős tengerentúli és nemzetközi tapasztalattal rendelkező hátvéd érkezik Benoit Laporte együttesébe. Bratt Palin ellenfélként már megfordult a Fehérvár AV19 csarnokában, most erősítésként érkezik a hátvédsorba.

  2017.11.21.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak