Egyetlen lépésre a dicsőségtől a Fehérvár Enthroners

Történelmi jelentőségű találkozóra készül a Fehérvár Enthroners együttese, Pál Tibor Kornél alakulata szombaton délután 15.00 órától a Budapest Eagles ellen harcol a Ratio Media HFL-be jutásért. A keret tagjai már teljes erőbedobással készülnek a szombati küzdelemre, ahol feltennék a koronát idei teljesítményükre. Minden adott tehát egy kiváló hangulatú szombati meccshez!
2017.07.11. 13:45 |
Szombaton délután 15.00 órától története legfontosabb összecsapását vívja meg a FEZEN Divízió I-es bajnokság döntőjében a Fehérvár Enthroners. A meccsnek igazi pikantériát ad az a tény is, hogy az elmúlt év júliusában a két csapat már összemérte erejét egy döntőben – igaz, akkor még „csak” a FEZEN Divízió I-es bajnokságba jutás volt a tét. Azon az összecsapáson a fővárosi alakulatnak jött ki jobban a lépés, azóta azonban nagyot változott a világ. A mostani bajnokság mindkét rangadóján a fehérvári alakulat bizonyult jobbnak. A két csapat márciusi találkozója 48-20-as Enthroners győzelemmel ért véget, míg június végén is magabiztos 28-13-as győzelmet arattak a Fehérvári Koronázók. Minden túlzás nélkül állíthatóan ez lesz az év meccse Pál Tibor Kornél alakulatának, a tét ugyanis nem kisebb, mint a Ratio Media HFL-be jutás.
A Fehérvár Enthroners hibátlan alap- és középszakaszbeli mérleget produkált; Erős Márkék mind a hét meccsüket bezsebelték, így a Fehérvári Koronázók a tabella első helyén végeztek a pontvadászatban. A hét győzelmen kívül a Fehérvár Enthroners 313 pontot szerzett a pályán, és csupán 48 pontot kapott. A küzdelem azonban még nem ért véget, hiszen a végső dicsőség érdekében a mindent eldöntő összecsapáson is győznie kell az Enthronersnek szombaton.

A meccs mellett az amerikai foci többi ismert „kelléke” is újra szerepet kap a bajnoki döntőn. Ahogy a hazai mérkőzéseken már megszokhattuk, igazi fociünneppel készülnek ezúttal is a szervezők: a First Fielden az izgalmas bajnoki mérkőzésen kívül a szórakozásról a Fehérvár Bluebirds szurkolólányai, a Fehérvári Ifjúsági Fúvószenekar is gondoskodik, továbbá a klub ereklyéiből is kedvükre válogathatnak a szimpatizánsok. A meccs előtt és a félidei show keretében Curtis fellépése szórakoztatja a nézőket és füstben-lángban, látványos pirotechnikai megoldásokban sem lesz hiány!
Az eddigi meccsekhez hasonlóan, a döntőre is ingyenes a belépés. A találkozó szombaton délután 15.00 órakor kezdődik az Új Váralja sori pályán. A klub vezetői és játékosai egyaránt bíznak abban, hogy az elmúlt alkalmakhoz hasonlóan ezúttal is sok szimpatizáns látogat ki a szombati találkozóra, hozzásegítve ezzel a Fehérvár Enthronerst a Ratio Media HFL-be jutáshoz!

Sport

 1. A strandon szokták a vizet a fehérvári hokisok

  Szuper kis videót készítettek a hokisok arról, hogy a megújult fehérvári strandon jártak, méghozzá nem is akárhogy, teljes felszerelésben. Érdemes megnézni, hiszen a Fehérvár AV19 csapatának játékosai mindent kipróbáltak, amit lehetett.

  2018.07.19.
 2. Rock 'n' roll és futás - két helyen is lesz augusztusban

  Alig több mint egy hónap múlva, augusztus 20-án a Bence-hegyet, hat nappal később a vérteskozmai terepet hódíthatják meg a vállalkozó kedvű futók. Mindkét eseményen csak előzetes nevezés után lehet részt venni, ezek feltételeiről az események Facebook oldalán lehet tájékozódni.

  2018.07.19.
 3. Szombaton 20.15 órakor a Kisvárda ellen kezdi a Vidi a 2018/19-es bajnoki szezont

  Július 21-én, szombaton 20.15 órai kezdettel a Kisvárdát fogadja a MOL Vidi FC az OTP Bank Liga NB I első fordulójánban, a Pancho Arénában. Érdekesség, hogy a Kisvárdával korábban még barátságos mérkőzésen sem csapott össze a Vidi történelme folyamán. Közvetlenül a meccs előtt, 17 órától a Puskás Akadémia FC látja vendégül a Debrecent. A két klub közös kezdeményezéseként egy jegy áráért mindkét bajnoki mérkőzést megtekinthetik a drukkerek.

  2018.07.19.
 4. 11. lett a magyar férfi váltó a fehérvári öttusa Európa bajnokságon

  Az öttusa Eb második napja a férfi váltóké volt. Magyar színekben Szép Balázsért és a volános Fröhlich Tamás Bencéért szoríthattunk. A lengyelek visszalépésével végül tizenegy váltó állt rajthoz a férfiaknál, elsőként az uszodában.

  2018.07.18.

Koronázási szertartásjáték

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak