Egyetlen lépésre a dicsőségtől a Fehérvár Enthroners

Történelmi jelentőségű találkozóra készül a Fehérvár Enthroners együttese, Pál Tibor Kornél alakulata szombaton délután 15.00 órától a Budapest Eagles ellen harcol a Ratio Media HFL-be jutásért. A keret tagjai már teljes erőbedobással készülnek a szombati küzdelemre, ahol feltennék a koronát idei teljesítményükre. Minden adott tehát egy kiváló hangulatú szombati meccshez!
2017.07.11. 13:45 |
Szombaton délután 15.00 órától története legfontosabb összecsapását vívja meg a FEZEN Divízió I-es bajnokság döntőjében a Fehérvár Enthroners. A meccsnek igazi pikantériát ad az a tény is, hogy az elmúlt év júliusában a két csapat már összemérte erejét egy döntőben – igaz, akkor még „csak” a FEZEN Divízió I-es bajnokságba jutás volt a tét. Azon az összecsapáson a fővárosi alakulatnak jött ki jobban a lépés, azóta azonban nagyot változott a világ. A mostani bajnokság mindkét rangadóján a fehérvári alakulat bizonyult jobbnak. A két csapat márciusi találkozója 48-20-as Enthroners győzelemmel ért véget, míg június végén is magabiztos 28-13-as győzelmet arattak a Fehérvári Koronázók. Minden túlzás nélkül állíthatóan ez lesz az év meccse Pál Tibor Kornél alakulatának, a tét ugyanis nem kisebb, mint a Ratio Media HFL-be jutás.
A Fehérvár Enthroners hibátlan alap- és középszakaszbeli mérleget produkált; Erős Márkék mind a hét meccsüket bezsebelték, így a Fehérvári Koronázók a tabella első helyén végeztek a pontvadászatban. A hét győzelmen kívül a Fehérvár Enthroners 313 pontot szerzett a pályán, és csupán 48 pontot kapott. A küzdelem azonban még nem ért véget, hiszen a végső dicsőség érdekében a mindent eldöntő összecsapáson is győznie kell az Enthronersnek szombaton.

A meccs mellett az amerikai foci többi ismert „kelléke” is újra szerepet kap a bajnoki döntőn. Ahogy a hazai mérkőzéseken már megszokhattuk, igazi fociünneppel készülnek ezúttal is a szervezők: a First Fielden az izgalmas bajnoki mérkőzésen kívül a szórakozásról a Fehérvár Bluebirds szurkolólányai, a Fehérvári Ifjúsági Fúvószenekar is gondoskodik, továbbá a klub ereklyéiből is kedvükre válogathatnak a szimpatizánsok. A meccs előtt és a félidei show keretében Curtis fellépése szórakoztatja a nézőket és füstben-lángban, látványos pirotechnikai megoldásokban sem lesz hiány!
Az eddigi meccsekhez hasonlóan, a döntőre is ingyenes a belépés. A találkozó szombaton délután 15.00 órakor kezdődik az Új Váralja sori pályán. A klub vezetői és játékosai egyaránt bíznak abban, hogy az elmúlt alkalmakhoz hasonlóan ezúttal is sok szimpatizáns látogat ki a szombati találkozóra, hozzásegítve ezzel a Fehérvár Enthronerst a Ratio Media HFL-be jutáshoz!

Sport

 1. A Fehérvár Karate Akadémia versenyzője, Dezső Kata ezüstérmet szerzett az ob-n

  Tata városa adott otthont a kyokushin karate Magyar Bajnokságnak küzdelem és formagyakorlat versenyszámokban. Ez a rendezvény, mint a neve is mutatja, a legrangosabb verseny a felnőtt korosztály számára hazánkban. Idén is a honi kyokushin harcosok színe-java gyűlt össze a Güntner Arénában, ahol 10 magyarországi stílusszervezet 37 klubjának 87 versenyzője mérkőzött meg a bajnoki címekért.

  2019.02.21.
 2. Bejárható Magyarország - leendő vízitúra-vezetők a Csónakázó-tavon

  A hétvégén, egészen pontosan szombaton 15:45-kor Székesfehérváron, a Vitál Club sportáruház mögötti előadóteremben várják a leendő vízitúra-vezetőket. Az elméleti oktatás mellett természetesen szerepet kap majd a gyakorlati képzés is, melynek helyszíne a Csónakázó-tó lesz. 

  2019.02.21.
 3. Egygólos előnnyel várhatja a MOL Vidi a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját

  A Taksony ellen temérdek támadást vezetett a MOL Vidi, de végül csak egyetlen lövés akadt be az NBIII-as együttes hálójába. Összesen közel harmincszor lőttek kapura a piros-kékek, de csak második félidő végéhez közeledve, a csereként beállt Hodzic révén született gól.

  2019.02.20.
 4. Arany-, és bronzéremmel zárták a fehérvári párbajtőrözők a Budapest és környéke Diákversenyt

  A Székesfehérvári Vívó és Szabadidősport Egyesület színeiben Tóth Lázár a dobogó legfelső fokára állhatott fel a fővárosi versenyen, Fekete-Fenyvesi Olivér ugyancsak éremmel térhetett haza, de Nádi Zsombor tizedik helye is említésre érdemes.

  2019.02.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak