Egy raklapnyi segítség érkezett a HEROSZ Állatotthonba

Nehéz helyzetben vannak országszerte az állatotthonok. Egy raklapnyi segítség érkezett a Heroszhoz pénteke, amit Vargha Tamás országgyűlési képviselő és Pletser Ádám, az iGenerációért Egyesület elnöke közösen pakoltak ki. Az adományt egy jótékonysági gála bevételéből vásárolták.
2023.03.19. 08:44 |
Egy raklapnyi segítség érkezett a HEROSZ Állatotthonba

Harmadik alkalommal rendeztük meg amatőr ökölvívó gálánkat a Cosmo Sporttal és a Colosseum boxklubbal kiözösen. Nagyon jó bunyókat láthatott a közönség, ez mellett pedig arra kértük a nézőket, hogy csatlakozzanak hozzánk, segítsünk az állatotthonnak - monda Pletser Ádám az iGenerációért Egyesület elnöke.

Az adománygyűjtő kezdeményezéshez mindig csatlakozik Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője is. Mint mondja, fontos az odafigyelés, a felelős állattartás. "Vigyáznunk kell az állatainkra, kutyára, macskára, felelősen kell tartanunk őket. Nekem is volt kutyám majd tíz évig, és tudom, hogy ez felelősség, mindennapos odafigyelést igényel."

A raklapnyi adomány nagy segítség a fehérvári állatotthon számára. Működése elképzelhetetlen lenne támogatások nélkül. "Adományokból él a menhely és e nélkül, az emberek segítsége nélkül nem működhetne." - mondta Sohonyai Edit a HEROSZ Fehérvári Állatotthon sajtóreferense.