A Szóval győzni verseny nyertese polgármesterként valósíthatta meg ötleteit

Múlt pénteken Balla Dávid vette át a város kulcsait dr. Cser-Palkovics Andrástól. A Szóval győzni kommunikációs verseny győztese egy napig a város vezetőjeként valósíthatta meg terveit Székesfehérváron. Tárgyaltak az Amigos a gyerekekért Alapítvány fehérvári indulásáról, ötleteket fogalmaztak meg a Petőfi Kultúrtanszék számára, és kidolgozták a jövő évi Szóval győzni verseny keretrendszerét.
2021.10.11. 13:08 |

Egy napra fiatalok vehették át a stafétát a város élén.

A Szóval győzni kommunikációs verseny fődíjaként Balla Dávid, a verseny győztese egy napra Székesfehérvár polgármestere lehetett. A döntősökből álló stábjával nem tétlenkedtek, három feladatot tűztek maguk elé múlt hét péntekre.

Első napirendi pontként a súlyosan beteg gyermekeket segítő Amigos a gyerekekért Alapítvány fehérvári szervezetének indulásáról tárgyaltak az egyetemistákból álló alapítvány képviselőjével, majd a Petőfi Kultúrtanszéket keresték fel. Az épület bejárása mellett Kovács Antallal, a klub vezetőjével osztották meg ötleteiket arról, milyen programokkal lehetne a fiatal egyetemista, végzős középiskolás korosztályt is rendszeres látogatóvá tenni a klubban.

Az egész napról készült összefoglaló videót megnézhetik dr. Cser-Palkovics András Facebook oldalán.

Közélet

 1. Automatizált beléptető rendszer kiépítéséről is szólt a belvárosi lakossági fórum

  Abban mindenki egyetértett a belvárosi lakossági fórumon, hogy nehézkes a parkolás és abban is teljes volt az egyetértés, hogy a jogosulatlan behajtások kiküszöbölésére automata, rendszámfelismerő sorompókat szereljenek fel az Ady Endre, a Kossuth, a Lakatos és a Bástya utca elején. Elhangzott, hogy pénteken kiírja a Palotai úti parkolóház kivitelezésre a közbeszerzést a város közgyűlése.

  2021.10.26.
 2. A Szent György Kórház kertjében ültették el az "Élet fáját"

  Fejér megyei rendőr-főkapitánya és a Magyar Honvédség 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred parancsnok-helyettese az „Élet fája” program keretében a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban ültettek el egy-egy fát.

  2021.10.26.
 3. szekesfehervarparkolas.hu - Online is kiválthatók a lakossági parkolóbérletek

  A Városgondnokság új, parkolási internetes honlapján a lakossági parkolóbérletek online kiváltása mellett lehetőség van az NFC parkolókártyák feltöltésére, a parkolási pótdíjak befizetésére, sőt még az NFC kártyával indított parkolás befejezésére is. Az új reszponzív honlap a szekesfehervarparkolas.hu az összes okoskészüléken is elérhető.

  2021.10.25.
 4. Béri Balogh Ádám Baráti Kör: legyen II. Rákóczi Ferenc szobor Székesfehérváron!

  Székesfehérváron, a Nyitrai út 13-ban található Közösségi Házban november 2-án kedden, 18 órától a Markó S. Mária Emlékalapítvány rendezésében fontos ügyben hívnak, várnak minden érdeklődőt.

  2021.10.25.

Eseménynaptár

2021. Október
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár