Egy hónapon keresztül lehetett jelentkezni - 2773-an regisztráltak ingyenes LED-égőkre

Lezárult a LED-csere program regisztrációs időszaka és február közepén indul az igényelt égők kiosztása - írta Facebook oldalán Székesfehérvár polgármestere Cser-Palkovics András. December elejétől egészen idén január 10-ig lehetett jelentkezni. Összesen 2773 érvényes regisztráció érkezett az ingyenes LED-égőkre.
2023.01.23. 17:34 |
Egy hónapon keresztül lehetett jelentkezni - 2773-an regisztráltak ingyenes LED-égőkre

Minf Fehérvár polgármestere írja "az igényelt LED-es izzók kiosztása nem kicsi feladat, a cél természetesen az, hogy gördülékenyen, hatékonyan jusson mindenki az energiatakarékos LED-ekhez. Ezért a kiosztás pontos helyéről, módjáról később adunk tájékoztatást, amint minden részletet kidolgoztunk. Az biztos, hogy február második felében fogjuk elkezdeni a LED-ek kiosztását."

"Bár a 2773 regisztráció nem kevés, a háztartások teljes számához viszonyítva annak jele is, hogy Székesfehérvár - szerencsére - országosan kiemelkedő fejlettségű város, ahol nagy valószínűséggel az otthonok jelentős részében már LED-es égők vannak. Fontos azonban, hogy minél többek megkapják ezt a takarékossági és környezetvédelmi lehetőséget, ezért az ingyenes LED-csere programnak várhatóan még legalább egy, őszi "fordulója" is lesz, hasonló paraméterekkel a mostanihoz."