Bronzérem és szép helyezések - jól szerepeltek a Székesfehérvári Vívó és Szabadidő SE vívói a Katolikus iskolák versenyén

A Katolikus Iskolák vívóversenyén a Ciszterci Szent István Gimnázium párbajtőrözői képviselték a fehérvári klubot. Varga Flóra szerepelt a legjobban, aki bronzéremmel térhetett haza Pécsről.
2019.04.17. 12:05 |
Varga Flóra tavaly kezdte a vívást, és tehetségét a pécsi pástokon is megvillantotta, csak a döntőbe jutásért talált legyőzőre, a bronzmeccsen ismét győzedelmeskedett a harmadik korcsoportos lányok között.
Nagyon szép eredményekkel tértek haza a szakkörös diákok, akik év elején kezdtek ismerkedni a sportággal és két hónapja már a klub edzéseit is látogatják.
A harmadik korcsoportos lányoknál, még Török Flóra és Bíró Nóra jutott a legjobb nyolc közé, Bíró a hetedik, míg Török a nyolcadik helyen végzett. Purmann Szonjának, valamint Kovács Nórának nem sikerült a legjobb nyolc közé a jutás.
A harmadik korcsoportos fiúknál Virányi Róbert, valamint Nacsák Levente küzdöttek, mindkettőjüknek jól ment a csoportkör, majd Virányi kiemeltként jutott a legjobb nyolc közé. Nacsáknak sajnos nem jött össze a nyolcas döntő. Virányi Róbert nagy küzdelemben maradt alul a negyeddöntőben, végül az ötödik helyen zárt. 
A IV. korcsoportban Kerülő Sebestyén valamint Virányi Gergely lépett pástra. A csoportkör után egymással küzdöttek meg, ahol Kerülő győzött, majd a legjobb nyolc között alulmaradt, így végül a döntő ötödik helyét küzdötte ki magának.
Ugyanebben a korcsoportban Nemes Blanka a Szent Imre Általános Iskola színeiben versenyezve szintén a negyeddöntőig jutott, végül a hetedik helyen zárta a versenyt.

Sport

 1. Tizenkét fehérvári érem az atlétikai újonc és serdülő Ob-ról

  A 13-15 évesek országos bajnokságával zárult az korosztályos atlétikai nyári pályabajnokságok sorozata. Az ARAK atlétái az elmúlt évekhez hasonlóan kiemelkedően szerepeltek: 6 arany, 3 ezüst, 3 bronzéremmel tértek haza Győrből, a sportág legnagyobb létszámú bajnokságáról.

  2019.07.16.
 2. A MÁV Előre SC röplabdázóinak sikereihez gratuláltak a Városházán

  A MÁV Előre SC NBI-be feljutott női, és az idei szezont szintén szép eredménnyel záró férfi röplabdázókat fogadta Székesfehérvár polgármestere pénteken a Városházán. Cser-Palkovics András a találkozó előtt egyeztetett a sportvezetőkkel a következő szezont érintő feladatokról, majd a Díszteremben gratulált, és köszönte meg a csapatok tagjainak az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményt.

  2019.07.13.
 3. Kiütötte az FK Zetát a MOL Fehérvár, eldőlt a párharc az első meccsen

  Nem hagyott kétséget a Vidi, hogy melyik a jobb csapat: az Európa-liga első selejtező körében idegenben is öt gólt rúgott és simán nyert. Nego mesterhármasa már az első félidő első felében padlóra küldte a Zetát, a végén Juhász és Huszti is betalált. FK Zeta - MOL Fehérvár 1-5.

  2019.07.11.
 4. Új burkolatot kapott a Túrózsáki úti Szabadidőpark kosárpályája

  A sportágat népszerűsíti, az egészséget szolgálja a Túrózsáki úti Szabadidőpark kosárpályája, amely új burkolatot kapott. A társaságiadó-kedvezmény adta lehetőségből megvalósult több mint 10 millió forintos fejlesztéshez az önrészt, mintegy 3 millió forintot Székesfehérvár Önkormányzata biztosította. A csütörtöki átadáson elhangzott, a Palotavárosban és a Halesz ligetben folytatódnak a fejlesztések.

  2019.07.11.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak