Bronzérem és szép helyezések - jól szerepeltek a Székesfehérvári Vívó és Szabadidő SE vívói a Katolikus iskolák versenyén

A Katolikus Iskolák vívóversenyén a Ciszterci Szent István Gimnázium párbajtőrözői képviselték a fehérvári klubot. Varga Flóra szerepelt a legjobban, aki bronzéremmel térhetett haza Pécsről.
2019.04.17. 12:05 |
Varga Flóra tavaly kezdte a vívást, és tehetségét a pécsi pástokon is megvillantotta, csak a döntőbe jutásért talált legyőzőre, a bronzmeccsen ismét győzedelmeskedett a harmadik korcsoportos lányok között.
Nagyon szép eredményekkel tértek haza a szakkörös diákok, akik év elején kezdtek ismerkedni a sportággal és két hónapja már a klub edzéseit is látogatják.
A harmadik korcsoportos lányoknál, még Török Flóra és Bíró Nóra jutott a legjobb nyolc közé, Bíró a hetedik, míg Török a nyolcadik helyen végzett. Purmann Szonjának, valamint Kovács Nórának nem sikerült a legjobb nyolc közé a jutás.
A harmadik korcsoportos fiúknál Virányi Róbert, valamint Nacsák Levente küzdöttek, mindkettőjüknek jól ment a csoportkör, majd Virányi kiemeltként jutott a legjobb nyolc közé. Nacsáknak sajnos nem jött össze a nyolcas döntő. Virányi Róbert nagy küzdelemben maradt alul a negyeddöntőben, végül az ötödik helyen zárt. 
A IV. korcsoportban Kerülő Sebestyén valamint Virányi Gergely lépett pástra. A csoportkör után egymással küzdöttek meg, ahol Kerülő győzött, majd a legjobb nyolc között alulmaradt, így végül a döntő ötödik helyét küzdötte ki magának.
Ugyanebben a korcsoportban Nemes Blanka a Szent Imre Általános Iskola színeiben versenyezve szintén a negyeddöntőig jutott, végül a hetedik helyen zárta a versenyt.

Sport

 1. Két és fél hónap után újra bajnoki meccs - Paksra látogat szombaton a Vidi

  Két és fél hónapos szünetet követően, május 30-án ismét bajnoki mérkőzésen lép pályára a MOL Fehérvár FC, az OTP Bank Liga NB I 26. fordulójában az ellenfél a bennmaradásért küzdő Paksi FC lesz, a találkozót szombat este 21:05-kor rendezik meg az Atomvárosban. Összesen 67 vendégjegy áll rendelkezésre, aminek nagyobb részét köszönetképpen ajándékba adják a szurkolóknak, 4 db páros jegyet pedig kisorsolnak.

  2020.05.29.
 2. Kétgólos hátrányból egyenlített, de nem jutott be a kupadöntőbe a MOL Fehérvár

  Az idegenben elért 1-1 után a visszavágón hazai pályán hamar hátrányba került a MOL Fehérvár a Mezőkövesd elleni kupaelődöntőben. Sőt, a második félidő elején megduplázták előnyüket a vendégek, és a hatalmasat hajrázó Vidi erejéből csak egyenlítésre futotta. Így pedig idegenben lőtt több góllal a Mezőkövesd jutott be a Magyar Kupa döntőjébe.

  2020.05.26.
 3. Forray Gábor az Alba Fehérvár kosarasainak új vezetőedzője

  A koronavírus miatt félbeszakadt kosárlabdaszezon után az Alba Fehérvár nem hosszabbított szerződést Arie Shivek vezetőedzővel. Az izraeli szakember utódja Kecskemétről érkezik, bár tősgyökeres fehérvári: Forray Gáborral kétéves szerződést kötött az Alba.

  2020.05.26.
 4. Kedd este a Magyar Kupa fináléja lesz a tét a MOL Aréna Sóstóban

  Május 26-án, kedden 18 órakor zárt kapuk mögött rendezik a MOL Fehérvár FC - Mezőkövesd Magyar Kupa elődöntő visszavágóját a MOL Aréna Sóstóban. A csapatok 1-1-es állásról várják a második felvonást. „Nincs más feladatunk, mint kiharcolni a továbbjutást, hogy a döntőben is bizonyíthassunk." - hangsúlyozta Joan Carrillo, vezetőedző az összecsapás előtt a MOL Fehérvár FC hivatalos honlapjának.

  2020.05.26.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak