Bronzérem és szép helyezések - jól szerepeltek a Székesfehérvári Vívó és Szabadidő SE vívói a Katolikus iskolák versenyén

A Katolikus Iskolák vívóversenyén a Ciszterci Szent István Gimnázium párbajtőrözői képviselték a fehérvári klubot. Varga Flóra szerepelt a legjobban, aki bronzéremmel térhetett haza Pécsről.
2019.04.17. 12:05 |
Varga Flóra tavaly kezdte a vívást, és tehetségét a pécsi pástokon is megvillantotta, csak a döntőbe jutásért talált legyőzőre, a bronzmeccsen ismét győzedelmeskedett a harmadik korcsoportos lányok között.
Nagyon szép eredményekkel tértek haza a szakkörös diákok, akik év elején kezdtek ismerkedni a sportággal és két hónapja már a klub edzéseit is látogatják.
A harmadik korcsoportos lányoknál, még Török Flóra és Bíró Nóra jutott a legjobb nyolc közé, Bíró a hetedik, míg Török a nyolcadik helyen végzett. Purmann Szonjának, valamint Kovács Nórának nem sikerült a legjobb nyolc közé a jutás.
A harmadik korcsoportos fiúknál Virányi Róbert, valamint Nacsák Levente küzdöttek, mindkettőjüknek jól ment a csoportkör, majd Virányi kiemeltként jutott a legjobb nyolc közé. Nacsáknak sajnos nem jött össze a nyolcas döntő. Virányi Róbert nagy küzdelemben maradt alul a negyeddöntőben, végül az ötödik helyen zárt. 
A IV. korcsoportban Kerülő Sebestyén valamint Virányi Gergely lépett pástra. A csoportkör után egymással küzdöttek meg, ahol Kerülő győzött, majd a legjobb nyolc között alulmaradt, így végül a döntő ötödik helyét küzdötte ki magának.
Ugyanebben a korcsoportban Nemes Blanka a Szent Imre Általános Iskola színeiben versenyezve szintén a negyeddöntőig jutott, végül a hetedik helyen zárta a versenyt.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak