Dunaújvárosban szerezte meg első HFL-győzelmét az Enthroners

Két vereség után egy megyei presztízsrangadón próbált javítani mérlegén a HFL-ben a Fehérvér Enthroners. A dunaújvárosi stadionban kiélezett meccset játszottak a koronázók a helyi Gorillazzal, és Antonio Roane vezérletével hat ponttal legyőzték a házigazdát, ezzel először győztek a honi csúcsligában.
2018.04.23. 09:10 |

Szikrázó napsütésben, ám áprilisban elég ritka hőségben feszültek egymásnak a csapatok. A Koronázókat elkísérő több száz fehérvári szurkoló ezúttal is fantasztikus hangulatot, szinte hazai pályát varázsolt a dunaújvárosi stadionba.
Gorillaz-vezetéssel indult mérkőzés, amit Jebrai Regan safetyvel kozmetikázott, majd Antonio Roane TD-jével már 9-7-es fehérvári vezetéssel zárult az első félidő.
Végig lüktető, jó iramú mérkőzést vívott egymással Fejér megye két futball csapata, a második félidő újra dunaújvárosi TD- vel, és újra váltott vezetéssel indult. Ezt követte Tóth Dávid interceptionje és az ebből visszahordott pick six, majd az egészen kiváló napot kifogó, ihletett állapotban játszó Roane újabb két futott TD-vel lezárta a mérkőzést.  Bár a Gorillaz végig tapadt az Enthronersre, utolérni nem tudta a fehérvári alakulatot, így rendkívül izgalmas mérkőzésen 30-24-es Koronázók siker született. Története harmadik HFL-mérkőzésén megszerezte első győzelmét a Fehérvár Enthroners, amely vasárnap a bécsi Danube Dragons otthonában folytatja szereplését az osztrák Divízió IV-ben.

Fotó: Márkus Péter

Sport

 1. Két góllal vezetett a Dornbirn, de végül hosszabbításban a Volán nyert

  Tíz perccel a rendes játékidő vége előtt még 2-0-ra a vendég Dornbirn Bulldogs vezetett a Hydro Fehérvár AV19 csarnokában, a hajrában azonban egyenlítettek a hazaiak. A hosszabbításban pedig alig egy perc kellett csak, hogy Yogan eldöntse a meccset a Volán javára.

  2019.09.21.
 2. Félidőben hátrányban volt, de továbbjutott a kupában a MOL Fehérvár

  A harmadosztályban szereplő Eger otthonában játszotta a szezon első Magyar Kupa-mérkőzését a MOL Fehérvár. A legjobb hatvannégy közé jutásért zajló találkozón szünetben meglepetésre a hazaiak vezettek, utána azonban gyorsan fordított és végül a papírformának megfelelően győzött a Vidi.

  2019.09.21.
 3. Hétvégén két hazai mérkőzéssel folytatja a pontvadászatot a Hydro Fehérvár AV19

  A Hydro Fehérvár AV19 számára hétvégén két hazai mérkőzéssel folytatódik az Erste Bank Eishockey Liga versenysorozata. Szeptember 21-én, szombaton 17:30 órakor a Dornbirn Bulldogs, míg vasárnap, ugyancsak 17:30 órai kezdettel a HC TWK Innsbruck látogat a Raktár utcába.

  2019.09.20.
 4. Egerben játssza az idei szezon első Magyar Kupa mérkőzését a Vidi szombaton

  Az Eger SE lesz a címvédő MOL Fehérvár FC első ellenfele a Magyar Kupa 2019-2020-as kiírásában, szeptember 21-én, szombaton 11:45 órakor a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. A mérkőzésre szóló belépőket meccsnapon, a helyszínen lehet majd megvásárolni. A jegyek egységesen 500 forintba kerülnek. "Bajnoki címre és Magyar Kupa-trófeára törünk, ehhez az első lépés az, hogy Egerben győzedelmeskedjünk" - emelte ki Kovács István.

  2019.09.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak