Dunaújvárosban szerezte meg első HFL-győzelmét az Enthroners

Két vereség után egy megyei presztízsrangadón próbált javítani mérlegén a HFL-ben a Fehérvér Enthroners. A dunaújvárosi stadionban kiélezett meccset játszottak a koronázók a helyi Gorillazzal, és Antonio Roane vezérletével hat ponttal legyőzték a házigazdát, ezzel először győztek a honi csúcsligában.
2018.04.23. 09:10 |

Szikrázó napsütésben, ám áprilisban elég ritka hőségben feszültek egymásnak a csapatok. A Koronázókat elkísérő több száz fehérvári szurkoló ezúttal is fantasztikus hangulatot, szinte hazai pályát varázsolt a dunaújvárosi stadionba.
Gorillaz-vezetéssel indult mérkőzés, amit Jebrai Regan safetyvel kozmetikázott, majd Antonio Roane TD-jével már 9-7-es fehérvári vezetéssel zárult az első félidő.
Végig lüktető, jó iramú mérkőzést vívott egymással Fejér megye két futball csapata, a második félidő újra dunaújvárosi TD- vel, és újra váltott vezetéssel indult. Ezt követte Tóth Dávid interceptionje és az ebből visszahordott pick six, majd az egészen kiváló napot kifogó, ihletett állapotban játszó Roane újabb két futott TD-vel lezárta a mérkőzést.  Bár a Gorillaz végig tapadt az Enthronersre, utolérni nem tudta a fehérvári alakulatot, így rendkívül izgalmas mérkőzésen 30-24-es Koronázók siker született. Története harmadik HFL-mérkőzésén megszerezte első győzelmét a Fehérvár Enthroners, amely vasárnap a bécsi Danube Dragons otthonában folytatja szereplését az osztrák Divízió IV-ben.

Fotó: Márkus Péter

Sport

 1. Labdarúgó játékvezetői tanfolyam indul Székesfehérváron

  A Magyar Labdarúgó Szövetség alapfokú labdarúgó játékvezetői tanfolyamot indít Fejér megyében. Az október elején induló képzésen az előadások a Fejé Megyei Művelődési Központban lesznek.

  2018.09.25.
 2. A nyolcpróba bajnoka egyéniben Tímár Gergő, csapatban az ARAK

  Kétnapos versenynek, az ifjúságiak, serdülők és újoncok összetett országos bajnokságának adott otthont a Regionális Atlétikai Központ. Az ARAK hazai pályán ismét jól teljesített. Az ifjúsági fiúknál a nyolcpróba egyéni aranyérmét Tímár Gergő nyerte, a csapatét az ARAK. A két aranyérem mellé egy ezüstöt és egy bronzot is szerzett a házigazda egyesület.

  2018.09.25.
 3. Kézilabda: gazdag program a válogatott héten – nemzetközi meccsek Fehérváron

  A szeptember 24-i héten a kluboktól a válogatottak veszik át a főszerepet az európai kézilabdában. A rövid bajnoki szünetben sem maradnak azonban meccsek nélkül a székesfehérvári szurkolók: a Polar Global Handball elnevezésű mérkőzéssorozat keretében három válogatottat és az Alba Fehérvár KC-t is láthatják játszani.

  2018.09.24.
 4. Karate: hét fehérvári aranyérem Kiskunhalasról

  Az őszi versenyidőszak idén a Kiskunhalason negyedik alkalommal megrendezett Halas Kupával vette kezdetét a kyokushin karatésok számára. A hazai IKO szervezet által jegyzett színvonalas versenyen 30 egyesület 180 versenyzője mérte össze tudását formagyakorlat és knock-down küzdelem versenyszámokban.

  2018.09.24.

A legszebb pillanatok

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak