Dunaújvárosban szerezte meg első HFL-győzelmét az Enthroners

Két vereség után egy megyei presztízsrangadón próbált javítani mérlegén a HFL-ben a Fehérvér Enthroners. A dunaújvárosi stadionban kiélezett meccset játszottak a koronázók a helyi Gorillazzal, és Antonio Roane vezérletével hat ponttal legyőzték a házigazdát, ezzel először győztek a honi csúcsligában.
2018.04.23. 09:10 |

Szikrázó napsütésben, ám áprilisban elég ritka hőségben feszültek egymásnak a csapatok. A Koronázókat elkísérő több száz fehérvári szurkoló ezúttal is fantasztikus hangulatot, szinte hazai pályát varázsolt a dunaújvárosi stadionba.
Gorillaz-vezetéssel indult mérkőzés, amit Jebrai Regan safetyvel kozmetikázott, majd Antonio Roane TD-jével már 9-7-es fehérvári vezetéssel zárult az első félidő.
Végig lüktető, jó iramú mérkőzést vívott egymással Fejér megye két futball csapata, a második félidő újra dunaújvárosi TD- vel, és újra váltott vezetéssel indult. Ezt követte Tóth Dávid interceptionje és az ebből visszahordott pick six, majd az egészen kiváló napot kifogó, ihletett állapotban játszó Roane újabb két futott TD-vel lezárta a mérkőzést.  Bár a Gorillaz végig tapadt az Enthronersre, utolérni nem tudta a fehérvári alakulatot, így rendkívül izgalmas mérkőzésen 30-24-es Koronázók siker született. Története harmadik HFL-mérkőzésén megszerezte első győzelmét a Fehérvár Enthroners, amely vasárnap a bécsi Danube Dragons otthonában folytatja szereplését az osztrák Divízió IV-ben.

Fotó: Márkus Péter

Sport

 1. POLAR Futóklub Székesfehérváron kéthetente csütörtökön várják a futókat

  A világ piacvezető edzésdiagnosztikai, pulzus- és teljesítménymérő berendezéseket, órákat gyártó cége által támogatott közösség Székesfehérváron a Bregyó-közi Regionális Atlétikai Központban tartott ingyenes edzésekre várja ezentúl kéthetente csütörtökön a futás szerelmeseit és mindazokat, akik szeretnének jobban megismerkedni a sportág rejtelmeivel.

  2019.02.21.
 2. A Fehérvár Karate Akadémia versenyzője, Dezső Kata ezüstérmet szerzett az ob-n

  Tata városa adott otthont a kyokushin karate Magyar Bajnokságnak küzdelem és formagyakorlat versenyszámokban. Ez a rendezvény, mint a neve is mutatja, a legrangosabb verseny a felnőtt korosztály számára hazánkban. Idén is a honi kyokushin harcosok színe-java gyűlt össze a Güntner Arénában, ahol 10 magyarországi stílusszervezet 37 klubjának 87 versenyzője mérkőzött meg a bajnoki címekért.

  2019.02.21.
 3. Bejárható Magyarország - leendő vízitúra-vezetők a Csónakázó-tavon

  A hétvégén, egészen pontosan szombaton 15:45-kor Székesfehérváron, a Vitál Club sportáruház mögötti előadóteremben várják a leendő vízitúra-vezetőket. Az elméleti oktatás mellett természetesen szerepet kap majd a gyakorlati képzés is, melynek helyszíne a Csónakázó-tó lesz. 

  2019.02.21.
 4. Egygólos előnnyel várhatja a MOL Vidi a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját

  A Taksony ellen temérdek támadást vezetett a MOL Vidi, de végül csak egyetlen lövés akadt be az NBIII-as együttes hálójába. Összesen közel harmincszor lőttek kapura a piros-kékek, de csak második félidő végéhez közeledve, a csereként beállt Hodzic révén született gól.

  2019.02.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak