Diótörőcske ajándékba - nyolc lurkónak ez volt az első színházi élménye.

Nagykarácsony délutánján közel 44 fő saját családjuk nélkül élő gyermek nézhette meg a „Vigyázó kéz” Gyermekvédelmi Egyesület szervezésében Székesfehérváron a Vörösmarty Színház nagyszínpadán Csukás István Diótörőcske című zenés, verses mesejátékát.
2021.12.27. 20:05 |
Diótörőcske ajándékba - nyolc lurkónak ez volt az első színházi élménye.
A gyerekek már napokkal korábban izgalommal készültek a színházi előadásra, és a többiekkel való találkozásra. Az előadásra Bakonycsernyéről, Bakonykútiból, Bodajkról, Csetényből, Érdről, Lepsényből, Lovasberényből, Martonvásárról, Mórról, Polgárdiból és Székesfehérvárról érkeztek a gyerekek. Az előadás után pedig egy étellel és itallal, valamint karácsonyi ajándékokkal örvendeztette  meg az egyesület a kis vendégeinket.

Fehérvári színes

 1. Karácsonyi fúvóskoncert

  Szeretettel várja a közönséget karácsonyi koncertjére a Székesfehérvári Fúvószenekar, 2023. december 17-én vasárnap 17 órakor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házba. Az esten a Hermann László Zeneiskola fúvószenekara és a Fehérvári Fúvószenekar játszik, vezényel Hámori János és Zsédely Tamás. 

  2023.12.05.
 2. Születésnapi köszöntő

  Örömteli családi ünnepség helyszíne volt a székesfehérvári Fuksz Istvánné otthona hétfőn. Kati nénit szerető családtagjai köszöntötték 90. születésnapja alkalmából. Székesfehérvár közössége nevében Mészáros Attila alpolgármester, önkormányzati képviselő üdvözölte az ünnepeltet, és nyújtotta át számára a város ajándékait és a miniszterelnöki emléklapot.

  2023.12.04.
 3. Állami gondozottak Mikulása

  Hetedik alkalommal szerveztek Mikulás-ünnepséget állami gondoskodásban élő gyerekek és értelmi fogyatékossággal élők számára hétfőn délután az Alba Regia Sportcsarnokban. A kezdeményezés egy magánjellegű összefogásnak köszönhetően, önkéntesek és családtagok közreműködésével valósul meg évről évre. A résztvevők ajándékot kaptak a Mikulástól és meglepetés sztárvendégként Essemm szórakoztatta őket.

  2023.12.04.
 4. Nyílt nap a Szent Imrében

  A székesfehérvári Szent Imre Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda tisztelettel és szeretettel várja az érdeklődőket a gimnáziumi képzést bemutató tanulói nyílt napra, valamint szülői tájékoztatóra december 7-én, illetve december 13-án.

  2023.12.04.