Czipó Vivien két versenyen három ezüstérmet szerzett

Hétvégén előbb a Hungarian Open Classic, majd a Hungarian Masters nemzetközi verseny keretében mérték össze tudásukat a dartsosok Budapesten. A Sport DC színeiben versenyző iszkaszentgyörgyi Czipó Vivien összesen három döntőt is vívhatott, a felnőtt és a lány mezőnyben is remekelt.
2018.11.06. 10:25 |

A Hungarian Open Classicon a nők versenyében Czipó Vivien egy nagyon komoly elődöntőt tudhatott le a holland Priscilla Steenberger ellen, akit végül 4-0-ás hátrányból győzött le 5-4 arányban többszörös Európa-bajnokunk. A döntőben egy másik holland klasszis, Aileen de Graaf ellen bizonyíthatott. Próbálta felvenni ellenfele ritmusát, ám ez nem volt egyszerű, ugyanis de Graaf nagyon gyorsan játszott, ezzel pedig Vivien sajnos nem tudott mit kezdeni. A vége 5-2 lett de Graaf javára, de így is megérdemli az elsimerést Czipó Vivien, aki 64,86-os átlagával kitűnően helytállt nevesebb ellenfelével szemben.

Volt egy másik döntője is, ezt a fiatalok, azon belül pedig a lányok mezőnyében vívta, mégpedig a szolnoki Kovács Tamara ellen. A Sport DC fiatalja nagyon jól kezdett, vezetett már 2-0-ra, és 3-1-re is, viszont Tamara ezután összeszedte magát, jobban koncentrált, és végül meg is fordította a találkozót, 4-3 arányban nyert Vivi ellen, aki így a szombati napot két második helyezéssel zárta. (Mindkét versenyző Ziegenhám Medárd tanítványa).

A vasárnapi Hungarian Masters versenyen aztán a fiatal lányok mezőnyében Czipó Vivien és Kovács Tamara újfent egymásra találtak az utolsó találkozón. Tamara ezúttal is végig kezében tartotta a találkozót, és végül 4-2 arányban meg is nyerte , ezzel pedig a Hungarian Classic után a Hungarian Masters lánykategóriájának bajnoka lett, míg Vivien harmadszor is dobogón végzett a hétvége során.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak