Csatlakozzon Ön is! – március 7-ig, vasárnapig lehet kitölteni az állatvédelmi kérdőívet

Már közel 230 ezren mondták el véleményüket az állatvédelemről indított országos párbeszéd keretében. Az akció még ezen a héten tart, március 7-ig, vasárnapig lehet kitölteni az állatvédelem legfontosabb kérdéseit tartalmazó online kérdőívet a https://allatvedelem.kormany.hu/ oldalon.
2021.03.04. 08:53 |

A székesfehérvári állatvédő szervezetek is arra buzdítanak, hogy az állatbarátok hallassák a hangjukat, és minél többen csatlakozzanak a kezdeményezéshez!

Magyarországon napjainkban több mint 3 millió embert érint az állatvédelem ügye. A terület mérföldkőhöz érkezett, sorsfordító változások előtt áll. Ezt szolgálja az a kormányzati online párbeszéd, amely február 7-én indult Közös ügyünk az állatvédelem – az Ön véleményére is számítunk! címmel. A 13 kérdést tartalmazó felmérésben mindenki elmondhatja, mit gondol többek között az állatvédő szervezetek támogatásáról, az állatkínzással kapcsolatos büntetésekről, a kóbor kutyák befogadásáról, a pirotechnikai szabályokról.

A kérdőívet 2021. március 7-én, vasárnap éjfélig lehet kitölteni a https://allatvedelem.kormany.hu/ portálon.

A székesfehérvári állatotthonok örömmel fogadták a párbeszédet, és remélik, hogy megszületnek a megoldások a hosszú évek, évtizedek óta fennálló problémákra.

A HEROSZ Fehérvári Állatotthona, az ASKA Alapítvány és a FEMA Állatmentők vezetői valamennyien azt kérik, arra ösztönzik az állatbarátokat, hogy válaszadásukkal csatlakozzanak a kampányhoz, és segítsék a történelmi jelentőségű változásokat!

Közélet

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár