Csapatban ezüstöt, egyéniben négy aranyat szereztek a Varkocs harcosai Kiskunhalason

Egészen kiválóan kezdték a versenyszezont a Varkocs György Box Club ökölvívói; Turós Arnold, vezetőedző tanítványai a kiskunhalasi Testvérvárosok Kupáján a csapatversenyben ezüstérmet szereztek és egyénileg is remekeltek, négy arany, egy ezüst, egy bronzérmet szereztek. Tóth Adrián, Nagy Evelin és Lénárt Péter is tornagyőzelemmel tértek haza.
2019.09.19. 13:13 |

A serdülők 65 kilogrammos súlycsoportjában Tóth Adrián egy Európa-bajnokságot megjárt válogatott versenyzőt győzött le. Nagy Evelin bombaformában versenyzett, eddigi pályafutása két legjobb mérkőzését vívta.

Lénárt Péter a felnőtteknél a +91 kilogrammosok között szintén bezsebelte az aranyérmet, úgy, hogy teljesítményét a helyiek is vastapssal jutalmazták.

Lakatos Viktor mindkét meccsén határozott ökölvívást mutatott be, de a döntőben sajnos alulmaradt így a második helyen zárta a tornát. Németh Zsolt szintén nagyon jól küzdött, de egy balszerencsés sérülés következtében fel kellett adnia a mérkőzését. Tórizs László első versenye jól sikerült; miután a mérkőzés vezetőbírája rászámolt az ellenfelére, az edző bedobta a törölközőt, ezzel feladta a mérkőzést. Zsoldos Virág ellenfél nélkül maradt, de versenyen kívül a verseny mindkét napján hasznos edzőmeccseket vívott.

Sport

 1. Megleptés: fordított és győzött a Volán Salzburgban

  Hiába vezetett az első harmad végén a Salzburg 2-0-ra, a Volán egyenlített, harminchat másodperccel a meccs vége előtt Kóger révén a győztes gólt is beütötte.

  2019.10.18.
 2. Guyton hat triplát szórt, az Alba újabb pontgazdag meccset nyert meg

  Az első három meccséből kettőt megnyerő Alba Fehérvár a három vereséggel kezdő, utolsó helyen álló Szegedet fogadta a kosárlabda-bajnokságban. A papírforma egyértelműen hazai sikert ígért, amit az első negyedben igazolt az Alba. Utána közelebb jöttek a vendégek, de szünet után Guyton vezérletével megszórta őket és simán nyert az Alba.

  2019.10.18.
 3. Toborzót tart szombaton a First Fielden a Fehérvár Enthroners

  Junior és felnőtt korosztályába is várja a jelentkezőket a székesfehérvári, HFL-győztes amerikai futball-csapat. A Fehérvár Enthroners Tryout keretében szombaton a Takarodó úti pályán ismerkedhetnek a sportággal és bizonyíthatják képességeiket azok, akik szeretnék magukat kipróbálni a tojáslabdás fociban.

  2019.10.18.
 4. A tabella első helyezettje a második ellen - Mezőkövesden szerepel szombaton a Vidi

  A MOL Fehérvár FC a válogatott szünet után Mezőkövesden folytatja bajnoki szereplését október 19-én, szombaton 17 órai kezdettel. A találkozóra a VidiShopban és online is lehetséges a jegyvásárlás. A jegyek elővételben pénteken 16:30-ig 1100 forintba, meccsnapon a helyszínen 1600 forintba kerülnek. 

  2019.10.17.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak