Csapatban ezüstöt, egyéniben négy aranyat szereztek a Varkocs harcosai Kiskunhalason

Egészen kiválóan kezdték a versenyszezont a Varkocs György Box Club ökölvívói; Turós Arnold, vezetőedző tanítványai a kiskunhalasi Testvérvárosok Kupáján a csapatversenyben ezüstérmet szereztek és egyénileg is remekeltek, négy arany, egy ezüst, egy bronzérmet szereztek. Tóth Adrián, Nagy Evelin és Lénárt Péter is tornagyőzelemmel tértek haza.
2019.09.19. 13:13 |

A serdülők 65 kilogrammos súlycsoportjában Tóth Adrián egy Európa-bajnokságot megjárt válogatott versenyzőt győzött le. Nagy Evelin bombaformában versenyzett, eddigi pályafutása két legjobb mérkőzését vívta.

Lénárt Péter a felnőtteknél a +91 kilogrammosok között szintén bezsebelte az aranyérmet, úgy, hogy teljesítményét a helyiek is vastapssal jutalmazták.

Lakatos Viktor mindkét meccsén határozott ökölvívást mutatott be, de a döntőben sajnos alulmaradt így a második helyen zárta a tornát. Németh Zsolt szintén nagyon jól küzdött, de egy balszerencsés sérülés következtében fel kellett adnia a mérkőzését. Tórizs László első versenye jól sikerült; miután a mérkőzés vezetőbírája rászámolt az ellenfelére, az edző bedobta a törölközőt, ezzel feladta a mérkőzést. Zsoldos Virág ellenfél nélkül maradt, de versenyen kívül a verseny mindkét napján hasznos edzőmeccseket vívott.

Sport

 1. Megkezdték a felkészülést a fehérvári kézilabdázók, Triscsuk ismét az Albában

  Június 2-án megkezdte a felkészülést a következő szezonra az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata. A csonkán félbemaradt előző bajnokság után új igazolásokat mutattak be a klub idénynyitó sajtótájékoztatóján. Köztük nagy visszatérő is akad, Triscsuk Krisztina, aki akár a fehérvári klub történetének legjobb góllövőjévé is válhat az előttünk álló szezonban.

  2020.06.03.
 2. A hetedik helyezett Kisvárda látogat a MOL Aréna Sóstóba szombaton

  Június 6-én, szombaton 19 órakor a Kisvárda együttesét fogadja a Vidi a MOL Aréna Sóstóban. A VidiShopban és a mérkőzés napján a stadionnál nem lesz jegyértékesítés, kizárólag elővételben, online lehet csak belépőket vásárolni. A hatályos előírások értelmében az egyes ülőhelyek között 1,5 méteres védőtávolságot kell tartani, ennek megfelelően lesznek jelölve a szabad helyek.

  2020.06.03.
 3. Visszatérhettek a vízre és már versenyeztek is a VVSI fiataljai

  Évadnyitót idén nem tarthattak a VVSI-ben, hiszen a veszélyhelyzet miatt gyakorlatilag el sem kezdődhetett a szezon. Az intézmény március közepén teljesen bezárta kapuit. Az enyhítések után május elejétől visszatérhettek a gyerekek a vízre, az edzéseket kis csoportokban, csak kis létszámú hajóegységekben lehet tartani.

  2020.06.02.
 4. A leállás után Székesfehérváron „ébred” a hazai teniszélet

  Az „újraindulás” után a teniszezők reagáltak a leggyorsabban, és próbáltak mihamarabb visszatérni a rendes kerékvágásba. Talán nem véletlenül, hiszen a sportág sajátossága okán – egy-egy sportoló a pálya két végében, hálóval elválasztva – a biztonságosan űzhető testmozgások közé tartozik.

  2020.06.02.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak