A csalódottság oka: nem sikerült pozitív eredménnyel kezdeni a bajnokságot

Mint arról már beszámoltunk, a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapata vereséggel nyitotta a 2022/2023-as bajnoki idényt. A csapat Pakson két góllal maradt alul, és hosszú veretlenségi sorozatuk szakadt meg. Ezúttal két véleményt olvashatnak, egyet meghallgatnak a találkozóról.
2022.08.01. 09:06 |

A csapat vezetőedzője, a csapatkapitány és az egyik légiós beszél a nyitány 90 percéről.

Michael Boris vezetőedző: "Csalódottak vagyunk, mert nem sikerült pozitív eredménnyel kezdenünk a bajnokságot. Kielemeztük az ellenfelünket, ezért kezdtünk két csatárral, támadólag léptünk fel, a helyzeteink is megvoltak, 16 lövésünkből 10 talált kaput és 16 szögletet is elvégezhettünk. Gólra törően játszottunk, de volt egy ellenfél is a pályán. Mindkét góljukat ki kellett volna védekeznünk, de mostantól már a következő mérkőzésre koncentrálunk."

Így látta a játékos, Roberto Pinto:

Fiola Attila csapakapitány szerint: "Sok lövésünk és szögletünk volt a mai mérkőzésen, de sajnos hátul kétszer kapituláltunk, így ellenfelünk szerezte meg a három pontot. Jól kezdtük a mérkőzést, az első húsz percben nem volt probléma, majd a kapott gól talán kissé megzavart minket. Utána kapkodóbbá vált a játékunk, de ennyi helyzetből mindenképp illett volna belőnünk néhányat. A helyzetkihasználás döntött a Paks javára, ezen javítanunk kell, csütörtökön hazai pályán nyerni szeretnénk az Európa Konferencia Ligában." 

Aranybulla emlékév 2022.

Nyitott tornatermek

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak