Családi Mesenap Maroshegyen - a Gárdonyi Géza Művelődési Házhoz várták a látogatókat

Családi Mesenapot szerveztek a Maroshegyen élők számára szombaton a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. Délután színpadi programok és mesés játékok várták a kicsiket és a nagyokat.
2023.05.20. 18:34 |
Családi Mesenap Maroshegyen - a Gárdonyi Géza Művelődési Házhoz várták a látogatókat

A napsütéses időben sokan látogattak el a Gárdonyi Géza Művelődési Házhoz, hogy a gyerekek játszhassanak egy nagyot. Hét próbát kellett kiállniuk a Mesenapra érkező gyerekeknek, a várépítés volt az egyik feladat, de a sárkányt is meg kell etetnie annak, aki össze szerette volna gyűjteni mind a hét pecsétet. Akinek ez sikerült, egy kis ajándék lett a jutalma.

Óriás buborékok, hangszerbemutató is volt, a Gaja Környezetvédő Egyesület pedig bárki számára megvizsgálta a hozott ivóvíz nitráttartalmát. A mesenapon színpadi programok is várták a családokat. Koncertezett a Huzsedáré Együttes és a Mézengúzok Gyermekzenekar, valamint műsort adott a Bábakalács Bábszínház és a Mesi Műhely is.

Fehérvári színes

 1. Érdemes időben jelentkezni

  Két hete lehet jelentkezni a XIX. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra, de a főzőhelyek fele már elkelt. A céges csomagok zöme is gazdára talált már, de az arany fokozatú támogatói csomag – amelynek megvásárlója egyben a színpad névadó szponzora is lesz – még kiadó. A népszerű közösségi eseményre augusztus 25-ig lehet regisztrálni.

  2024.07.15.
 2. Csicsergő a Felsővárosban

  A 0–3 éves korosztálynak szól a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Csicsergő foglalkozása, amely minden hónap harmadik szerdáján hívja a családokat zenés, játékos tornára a Felsővárosi Közösségi Házba. A foglalkozások ára 1200 forint, az alkalmakra előzetesen regisztrálni kell.

  2024.07.15.
 3. Animóka a Felsővárosban

  Animóka címmel szerveznek művésztábort augusztus 26-30-a között a Felsővárosi Alkotóházban és annak kertjében. A napközis tábor a 9-16 éves korosztálynak ajánlják, jelentkezni és a részvételi díjat befizetni július 31-ig lehet.

  2024.07.15.
 4. Szépkorúak kulturális seregszemléje

  A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) 2024-ben újra megrendezi a már hagyományos Szenior Ki mit tud? versenyt a Fejér vármegyei nyugdíjasok számára előadóművészet, valamint képző-, ipar- és népművészet kategóriákban. A színpadi produkciókból előválogatókat, a beérkezett műalkotásokból pedig kiállítását is rendeznek – végül pedig gálaműsort tartanak a legjobbakból.

  2024.07.14.