Családi és sportnapot rendez szombaton a Fehérvár Enthroners

Kedvencekkel találkozni, együtt sportolni, ügyességi és számítógépes játékokban részt venni, színpadi műsorokon szórakozni is lesz lehetőség szombaton a Takarodó úton, ahol családi sportnapot rendez a székesfehérvári bajnok amerikai futball-csapat.
2019.09.05. 08:17 |

A Fehérvár Enthroners nemcsak a pályán elért eredmények, a magyar bajnoki cím, HFL-elsőség miatt lehet elégedett az elmúlt évvel, hanem a csapat folyamatosan növekvő népszerűsége miatt is. Ez tudatos brandépítés eredménye, az Enthroners igyekszik jelen lenni Fehérvár életében, az iskolai népszerűsítő programoktól kezdve a közösségi médiában mutatott aktivitásig számos módon bevonni újabb rajongókat a sportág vérkeringésébe. Ennek a törekvésnek újabb bizonyítéka az Enthroners Családi- és Sportnap, Közönségtalálkozó, amely szeptember 7-én, szombaton lesz a Takarodó úti First Fielden.

Reggel 9 órától várják az érdeklődőket, akik szemlélőként és az események aktív résztvevőiként is találhatnak maguknak programot. A színpadon koncertek, cheerleaders show, közös jóga és torna várja a látogatókat. Természetesen találkozhatnak a szurkolók a kedvencekkel is, mi több, együtt végezhetnek velük bemelegítést. A 14 óráig tartó esemény minden órájában várják fizikai kihívások, versenyek, erőpróbák azokat, akik testközelből ismerkednének meg az amerikai focival. Bemutató edzés, fizikai állapotfelmérés is szerepel a programban.

A legkisebbek zászlókat, bábokat készíthetnek, lesz lovagi játszóház, foglalkoztató sátor gyerekeknek. A konzol sarokban a virtuális világ legújabb kihívásai várják a számítógépes játékokban is otthonosan mozgókat. Aki pedig az igazi mozgást szereti, többek között 40 yardos futásban, távolba dobásban, kapura rúgásban, akadályfutásban mutathatja meg, hogy megállná a helyét a focipályán!

Mivel a sport az egészséges életmód része, ennek propagálása is fontos feladata egy klubnak. Ennek jegyében az Enthroners családi napján ingyenes szűrővizsgálatok (többek között EKG, melanóma-szűrés, cukorbetegség rizikókérdőív, dietetikai tanácsadás, InBody mérés) és véradási lehetőség is lesz a résztvevőknek.

A belépés ingyenes, a pályán büfé is a látogatók rendelkezésére áll. A Fehérvár Enthroners szeretettel várja szurkolóit és a sportág iránt érdeklődőket egy újabb jó hangulatú közös programra!

Sport

 1. Hétvégén két hazai mérkőzéssel folytatja a pontvadászatot a Hydro Fehérvár AV19

  A Hydro Fehérvár AV19 számára hétvégén két hazai mérkőzéssel folytatódik az Erste Bank Eishockey Liga versenysorozata. Szeptember 21-én, szombaton 17:30 órakor a Dornbirn Bulldogs, míg vasárnap, ugyancsak 17:30 órai kezdettel a HC TWK Innsbruck látogat a Raktár utcába.

  2019.09.20.
 2. Egerben játssza az idei szezon első Magyar Kupa mérkőzését a Vidi szombaton

  Az Eger SE lesz a címvédő MOL Fehérvár FC első ellenfele a Magyar Kupa 2019-2020-as kiírásában, szeptember 21-én, szombaton 11:45 órakor a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. A mérkőzésre szóló belépőket meccsnapon, a helyszínen lehet majd megvásárolni. A jegyek egységesen 500 forintba kerülnek. "Bajnoki címre és Magyar Kupa-trófeára törünk, ehhez az első lépés az, hogy Egerben győzedelmeskedjünk" - emelte ki Kovács István.

  2019.09.20.
 3. Két röplabdatornát is rendeznek a hétvégén Székesfehérváron

  Szombaton és vasárnap a MÁV Előre női és férfi röplabdacsapata is hazai környezetben játszik egy-egy felkészülési tornán. A három helyszínen zajló mérkőzésekkel két legendás fehérvári sportemberre emlékeznek, immár hagyományosan a röpisek.

  2019.09.19.
 4. Csapatban ezüstöt, egyéniben négy aranyat szereztek a Varkocs harcosai Kiskunhalason

  Egészen kiválóan kezdték a versenyszezont a Varkocs György Box Club ökölvívói; Turós Arnold, vezetőedző tanítványai a kiskunhalasi Testvérvárosok Kupáján a csapatversenyben ezüstérmet szereztek és egyénileg is remekeltek, négy arany, egy ezüst, egy bronzérmet szereztek. Tóth Adrián, Nagy Evelin és Lénárt Péter is tornagyőzelemmel tértek haza.

  2019.09.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak