Családi és sportnapot rendez szombaton a Fehérvár Enthroners

Kedvencekkel találkozni, együtt sportolni, ügyességi és számítógépes játékokban részt venni, színpadi műsorokon szórakozni is lesz lehetőség szombaton a Takarodó úton, ahol családi sportnapot rendez a székesfehérvári bajnok amerikai futball-csapat.
2019.09.05. 08:17 |

A Fehérvár Enthroners nemcsak a pályán elért eredmények, a magyar bajnoki cím, HFL-elsőség miatt lehet elégedett az elmúlt évvel, hanem a csapat folyamatosan növekvő népszerűsége miatt is. Ez tudatos brandépítés eredménye, az Enthroners igyekszik jelen lenni Fehérvár életében, az iskolai népszerűsítő programoktól kezdve a közösségi médiában mutatott aktivitásig számos módon bevonni újabb rajongókat a sportág vérkeringésébe. Ennek a törekvésnek újabb bizonyítéka az Enthroners Családi- és Sportnap, Közönségtalálkozó, amely szeptember 7-én, szombaton lesz a Takarodó úti First Fielden.

Reggel 9 órától várják az érdeklődőket, akik szemlélőként és az események aktív résztvevőiként is találhatnak maguknak programot. A színpadon koncertek, cheerleaders show, közös jóga és torna várja a látogatókat. Természetesen találkozhatnak a szurkolók a kedvencekkel is, mi több, együtt végezhetnek velük bemelegítést. A 14 óráig tartó esemény minden órájában várják fizikai kihívások, versenyek, erőpróbák azokat, akik testközelből ismerkednének meg az amerikai focival. Bemutató edzés, fizikai állapotfelmérés is szerepel a programban.

A legkisebbek zászlókat, bábokat készíthetnek, lesz lovagi játszóház, foglalkoztató sátor gyerekeknek. A konzol sarokban a virtuális világ legújabb kihívásai várják a számítógépes játékokban is otthonosan mozgókat. Aki pedig az igazi mozgást szereti, többek között 40 yardos futásban, távolba dobásban, kapura rúgásban, akadályfutásban mutathatja meg, hogy megállná a helyét a focipályán!

Mivel a sport az egészséges életmód része, ennek propagálása is fontos feladata egy klubnak. Ennek jegyében az Enthroners családi napján ingyenes szűrővizsgálatok (többek között EKG, melanóma-szűrés, cukorbetegség rizikókérdőív, dietetikai tanácsadás, InBody mérés) és véradási lehetőség is lesz a résztvevőknek.

A belépés ingyenes, a pályán büfé is a látogatók rendelkezésére áll. A Fehérvár Enthroners szeretettel várja szurkolóit és a sportág iránt érdeklődőket egy újabb jó hangulatú közös programra!

Sport

 1. Ismét Egerből hoztak haza érmeket a Varkocs György Box Club ökölvívói

  Felemásan szerepeltek hétvégén a Varkocs György Box Club sportolói a III. Eger Kupán. Noha Turós Arnold vezetőedző tanítványai közül Tóth Adrián arany, Lénárt Péter ezüstéremmel tért haza a rangos, nemzetközi megmérettetésről - ahol magyar, szlovák, ukrán, román, német és osztrák versenyzők is szorítóba léptek - Nagy Evelin és Lakatos Viktor sajnos helyezetlenül zártak.

  2019.11.13.
 2. Öt mérkőzést rendeznek Székesfehérváron a 2021-es U21-es labdarúgó Eb-n

  A 2021. június 9-26. között Szlovéniával közösen rendezett, legmagasabban jegyzett utánpótlás kontinensviadalban a csoportmérkőzések mellett negyeddöntőt, sőt a torna döntőjét is Székesfehérváron rendezik majd. A szurkolók már a csoportkörök alkalmával láthatják Székesfehérváron pályára lépni a magyar válogatottat is. A város az EB idejére szurkolói zónákkal is készül majd.

  2019.11.13.
 3. Karate: fehérvári és megyei bajnoki címek az Utánpótlás ob-ról

  Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a pestszentimrei Sportkastély adott otthont az Utánpótlás Magyar Bajnokságnak kyokushin karatéban. A verseny, mint azt neve is mutatja, a Diákolimpia tavaszi versenysorozata mellett a legrangosabb hazai viadal az ifjú karatékák számára. Ehhez mérten itt minden hazai klub igyekszik felvonultatni legjobbjait. Ezen a hétvégén 53 egyesület 320 versenyzője csapott össze a bajnoki címekért.

  2019.11.13.
 4. Hosszabbításban kapott ki hazai pályán a Volán a Villachtól

  A válogatott programja után ismét a kluboké volt a főszerep, folytatódott az EBEL. A Hydro Fehérvár AV19 a szezonban először játszott hazai pályán a Villachhal, amelytől idegenben kikapott. Gólszegény meccsen a hosszabbításban döntöttek a vendégek, így növelték előnyüket a táblázaton a Volánnal szemben.

  2019.11.12.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak