Csaknem fél év elteltével december 7-én újra a ringben láthatjuk Kiliti Tamást

Heten, hetet, hetedikén!” - azaz hét pár profi ökölvívó fog összecsapni december 7-én, Budakalászon, akiknek a küzdelmei hét menetesre lesznek kiírva. - adta hírül szerdán honlapján Magyarország piacvezető ökölvívó rendezvényszervező irodája. A nyilvánosságra hozott veretes névsornak tagja a fehérvári Kiliti Tamás (2-0/1 TKO) is, aki harmadik profi mérkőzését vívhatja a budakalászi tévés gálán.
2019.10.31. 14:41 |

Kiliti Tamás idén áprilisban, Székesfehérváron mutatkozott be a profi ökölvívók között, hazai közönség előtt, mindjárt egy TKO-s győzelemmel, majd a második győzelmét Várpalotán vívta meg, amit szintén diadallal zárt, azóta azonban nem lépett kötelek közé, december 7-én viszont újra láthatjuk, ezúttal Budakalászon, a Felix Promotion International „Heten, hetet, hetedikén” rendezvényén.

„A nyár eleji gála után kipihentem magam, majd újra edzésbe álltam, viszont azt követően családi okok miatt pár hét kimaradt a felkészülésemből. Mivel minden megmérettetésre csak 101%-os felkészültségi szinttel állunk ki, ezért az őszi gálák számomra elúsztak. Azóta viszont huzamosabb ideje újra készülünk.” - foglalta össze az elmúlt hónapok történéseit Kiliti Tamás „Tomika”.

„Ez a harmadik esztendő, amikor Tamás folyamatos felkészülésben van. A közelmúltban készíttettünk terheléses állapotfelmérést, amelyen nagyon jó eredményei születtek, Antal Balázs, erőnléti edzőnek köszönhetően, aki sokat hozzátesz a munkánkhoz; egy fiatal, szemfüles, Amerikát megjárt és ott tapasztalatokat szerzett szakemberről van szó az ő személyében. Tamásnak voltak edzőmérkőzései is, - nyilván finomítani még kell - amelyek során jó formát mutatott.” - emelt ki Kiliti Ferenc, a Videoton Box Club vezetőedzője, aki hozzátette:

Nagyon várjuk már a meccset, ami egy ajándék számunkra, mind mindig.

Sport

 1. Ismét Egerből hoztak haza érmeket a Varkocs György Box Club ökölvívói

  Felemásan szerepeltek hétvégén a Varkocs György Box Club sportolói a III. Eger Kupán. Noha Turós Arnold vezetőedző tanítványai közül Tóth Adrián arany, Lénárt Péter ezüstéremmel tért haza a rangos, nemzetközi megmérettetésről - ahol magyar, szlovák, ukrán, román, német és osztrák versenyzők is szorítóba léptek - Nagy Evelin és Lakatos Viktor sajnos helyezetlenül zártak.

  2019.11.13.
 2. Öt mérkőzést rendeznek Székesfehérváron a 2021-es U21-es labdarúgó Eb-n

  A 2021. június 9-26. között Szlovéniával közösen rendezett, legmagasabban jegyzett utánpótlás kontinensviadalban a csoportmérkőzések mellett negyeddöntőt, sőt a torna döntőjét is Székesfehérváron rendezik majd. A szurkolók már a csoportkörök alkalmával láthatják Székesfehérváron pályára lépni a magyar válogatottat is. A város az EB idejére szurkolói zónákkal is készül majd.

  2019.11.13.
 3. Karate: fehérvári és megyei bajnoki címek az Utánpótlás ob-ról

  Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a pestszentimrei Sportkastély adott otthont az Utánpótlás Magyar Bajnokságnak kyokushin karatéban. A verseny, mint azt neve is mutatja, a Diákolimpia tavaszi versenysorozata mellett a legrangosabb hazai viadal az ifjú karatékák számára. Ehhez mérten itt minden hazai klub igyekszik felvonultatni legjobbjait. Ezen a hétvégén 53 egyesület 320 versenyzője csapott össze a bajnoki címekért.

  2019.11.13.
 4. Hosszabbításban kapott ki hazai pályán a Volán a Villachtól

  A válogatott programja után ismét a kluboké volt a főszerep, folytatódott az EBEL. A Hydro Fehérvár AV19 a szezonban először játszott hazai pályán a Villachhal, amelytől idegenben kikapott. Gólszegény meccsen a hosszabbításban döntöttek a vendégek, így növelték előnyüket a táblázaton a Volánnal szemben.

  2019.11.12.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak