Csaknem fél év elteltével december 7-én újra a ringben láthatjuk Kiliti Tamást

Heten, hetet, hetedikén!” - azaz hét pár profi ökölvívó fog összecsapni december 7-én, Budakalászon, akiknek a küzdelmei hét menetesre lesznek kiírva. - adta hírül szerdán honlapján Magyarország piacvezető ökölvívó rendezvényszervező irodája. A nyilvánosságra hozott veretes névsornak tagja a fehérvári Kiliti Tamás (2-0/1 TKO) is, aki harmadik profi mérkőzését vívhatja a budakalászi tévés gálán.
2019.10.31. 14:41 |

Kiliti Tamás idén áprilisban, Székesfehérváron mutatkozott be a profi ökölvívók között, hazai közönség előtt, mindjárt egy TKO-s győzelemmel, majd a második győzelmét Várpalotán vívta meg, amit szintén diadallal zárt, azóta azonban nem lépett kötelek közé, december 7-én viszont újra láthatjuk, ezúttal Budakalászon, a Felix Promotion International „Heten, hetet, hetedikén” rendezvényén.

„A nyár eleji gála után kipihentem magam, majd újra edzésbe álltam, viszont azt követően családi okok miatt pár hét kimaradt a felkészülésemből. Mivel minden megmérettetésre csak 101%-os felkészültségi szinttel állunk ki, ezért az őszi gálák számomra elúsztak. Azóta viszont huzamosabb ideje újra készülünk.” - foglalta össze az elmúlt hónapok történéseit Kiliti Tamás „Tomika”.

„Ez a harmadik esztendő, amikor Tamás folyamatos felkészülésben van. A közelmúltban készíttettünk terheléses állapotfelmérést, amelyen nagyon jó eredményei születtek, Antal Balázs, erőnléti edzőnek köszönhetően, aki sokat hozzátesz a munkánkhoz; egy fiatal, szemfüles, Amerikát megjárt és ott tapasztalatokat szerzett szakemberről van szó az ő személyében. Tamásnak voltak edzőmérkőzései is, - nyilván finomítani még kell - amelyek során jó formát mutatott.” - emelt ki Kiliti Ferenc, a Videoton Box Club vezetőedzője, aki hozzátette:

Nagyon várjuk már a meccset, ami egy ajándék számunkra, mind mindig.

Sport

 1. Két és fél hónap után újra bajnoki meccs - Paksra látogat szombaton a Vidi

  Két és fél hónapos szünetet követően, május 30-án ismét bajnoki mérkőzésen lép pályára a MOL Fehérvár FC, az OTP Bank Liga NB I 26. fordulójában az ellenfél a bennmaradásért küzdő Paksi FC lesz, a találkozót szombat este 21:05-kor rendezik meg az Atomvárosban. Összesen 67 vendégjegy áll rendelkezésre, aminek nagyobb részét köszönetképpen ajándékba adják a szurkolóknak, 4 db páros jegyet pedig kisorsolnak.

  2020.05.29.
 2. Kétgólos hátrányból egyenlített, de nem jutott be a kupadöntőbe a MOL Fehérvár

  Az idegenben elért 1-1 után a visszavágón hazai pályán hamar hátrányba került a MOL Fehérvár a Mezőkövesd elleni kupaelődöntőben. Sőt, a második félidő elején megduplázták előnyüket a vendégek, és a hatalmasat hajrázó Vidi erejéből csak egyenlítésre futotta. Így pedig idegenben lőtt több góllal a Mezőkövesd jutott be a Magyar Kupa döntőjébe.

  2020.05.26.
 3. Forray Gábor az Alba Fehérvár kosarasainak új vezetőedzője

  A koronavírus miatt félbeszakadt kosárlabdaszezon után az Alba Fehérvár nem hosszabbított szerződést Arie Shivek vezetőedzővel. Az izraeli szakember utódja Kecskemétről érkezik, bár tősgyökeres fehérvári: Forray Gáborral kétéves szerződést kötött az Alba.

  2020.05.26.
 4. Kedd este a Magyar Kupa fináléja lesz a tét a MOL Aréna Sóstóban

  Május 26-án, kedden 18 órakor zárt kapuk mögött rendezik a MOL Fehérvár FC - Mezőkövesd Magyar Kupa elődöntő visszavágóját a MOL Aréna Sóstóban. A csapatok 1-1-es állásról várják a második felvonást. „Nincs más feladatunk, mint kiharcolni a továbbjutást, hogy a döntőben is bizonyíthassunk." - hangsúlyozta Joan Carrillo, vezetőedző az összecsapás előtt a MOL Fehérvár FC hivatalos honlapjának.

  2020.05.26.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak