Cégalapítás, székhelyszolgáltatással

Egyre keresettebb szolgáltatás a székhelyszolgáltatás. A Logosz Cégcsoport egyik szolgáltatáskörébe is beletartozik a székhelyszolgáltatás, de más szolgáltatásokat is felkínálnak az ügyfeleik számára, úgy, mint cégalapítás, cégmódosítás, cég adás-vétel és bélyegzőkészítés. Magyarországon már 19 irodában működnek. 
2020.01.25. 19:56 |

A Logosz Cégcsoport helyi cégeknek is segítséget nyújt

Egy cég alapítása sok szakértelmet és nagyfokú körültekintést igényel. A Logosz Cégcsoport immáron 15. éve nyújt hathatós támogatást cégeknek és vállalatoknak a fentebb említett tevékenységekben és szolgáltatásokban. Cégalapítással több irodában is foglalkoznak, amely irodákban gazdasági és jogi háttér biztosításával működnek.

Azok, akik cégalapításon gondolkodnak, de bizonytalanok egyes kérdésekben, úgy ingyenes tanácsadásban is részesülhetnek, amennyiben a Logosz Cégcsoportot választják. A Logosz Cégcsoport magasfokú szakértelemmel rendelkező munkatársai készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre, igyekeznek elsimítani a kételyeket, mindemellett segítenek kiválasztani az adózási módozatot, a tevékenységi kört, a vállalkozási formát, hogy az ügyfél cége költségtakarékosan működjön a jövőben. A Logosz Cégcsoport kedvezményeket is biztosít azon ügyfelei számára, akik a cégalapítás mellett, székhelyszolgáltatást is igényelnek. Mielőtt bárki végleges döntést hozna a cégalapítás ügyében, úgy érdemes az egyes társasági formákkal alaposabban is megismerkedni.

Amennyiben a cég, Kft.

Azok, a személyek, akik vállalkozásba kezdnek, körükben a Kft. alapítása az egyik legnépszerűbb vállalkozási forma, hiszen mint, ahogy a neve is mutatja, a tulajdonosok felelőssége korlátolt, azaz csakis a cégben lévő tulajdonrészükig terjed. Kft-t egy és több személy is alapíthat. A Kft. alapításához 3.000.000 forintos törzstőke szükséges, azonban cégalapítás előtt elegendő csak ennek az összegnek a töredékét a társaság rendelkezésére bocsátani. A fennmaradó törzstőkeösszeget a cégbíróságon való bejegyzéstől számított 2 éven belül szükséges a Kft. számára kifizetni.

Amennyiben a cég, Bt.

Bt-t csak és kizárólag több személy alapíthat. Bt. alapításához nem szükséges nagy összegekben gondolkodnunk, akár néhány ezer forintos kezdőtőke is elegendő egy Bt. megalapításakor. Bt. alapításakor szükség van kül- és beltagra. A beltagnak van nagyobb felelőssége, mert hiszen ő a teljes vagyonával felel a társaság működéséért. A kültag viszont csak annyi vagyonnal felel, amennyi tőke a társasági szerződésben szerepel. A Bt. megalapításakor egy fő tevékenységet mindenképpen kötelező megjelölni, ami nem azt jelenti, hogy más tevékenységek nem szerepelhetnek a szerződésben.

Amennyiben a cég, Zrt.

Zrt. alapítása csakis előre meghatározott számú és névértékű részvényből álló alaptőkével történhet. A tagok kötelezettsége csakis a részvény névértékének vagy kibocsájtási értékének szolgáltatására terjed ki. Zrt-t egy vagy több személy is alapíthat, azonban legalább 5.000.000 Ft alaptőke szükséges, illetőleg a pénzbeli hozzájárulásnak el kell érnie az alaptőke 30 %-át.
Akármilyen formában is kívánunk céget alapítani, a Logosz Cégcsoport mindegyik vállalkozási forma mellé különféle csomagajánlatot biztosít az ügyfelei számára.

Logosz irodák is segítik a cégalapítást

A cégalapítás kezdő lépései közé tartozik, hogy a leendő cégtulajdonosok minden okmányt és adatot a Logosz iroda munkatársai részére bocsájtanak. A Logosz Cégcsoport ügyvédje elkészíti a társasági szerződést, illetőleg az alapító okiratot. A szükséges aláírások után, minden dokumentumot eljuttatnak a cégbíróságnak. A végzés néhány nap várakozási időt követően megérkezik, amelyről azonnal értesítik az ügyfelet. Miután megtörtént a cég bejegyzése, összesen 8 naptári nap áll rendelkezésre a társasági számla megnyitására.

Gazdaság

 1. HR Fest Székesfehérvár - középpontban a digitális kultúra

  2020-ban országos turnéra indult a HR Fest, hogy Budapest, Debrecen és Győr mellett Székesfehérváron is megpezsegtesse a HR szakmát, valamint inspiráló keretet biztosítson az országos és régiós HR – és cégvezetők találkozásának. A fehérvári rendezvény középpontjában a digitalizáció állt, amelynek hatásai alapjaiban változtatják meg a HR szakmát.

  2020.02.13.
 2. Az Agrárgazdasági Kamara Fejér Megyei Szervezetének eredményeit és terveit ismertették

  Évindító sajtótájékoztatón számolt be Varga Imre István, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér Megyei Szervezetének elnöke a kamara tavalyi eredményeiről és idei tervekről pénteken. Az eseményen szó esett az őstermelői igazolványokról, a Fejér Termék-pályázatról és a gazdatársadalomban szükséges generációváltásról is.

  2020.02.07.
 3. Székesfehérvár bekerült a turisztikailag legeredményesebb tíz vidéki város közé

  A turizmus.com gondozásában megjelent TOP 50-es kiadványban Székesfehérvár is helyet kapott, mint a tavalyi év alapján a turisztikailag legeredményesebb tíz vidéki város egyike. Egy város számára mindig nagy elismerés és büszkeség valamiben a legjobbak között szerepelni. Most sincs ez másképp, amikor Székesfehérvár bekerült a turisztikailag legeredményesebb tíz vidéki város közé a turizmus.com tavalyi évi eredmények alapján közzétett értékelése szerint. 

  2020.02.05.
 4. Milyen társadalmi és gazdasági hatásai lesznek a robotizációnak?

  Alba köszöntötte a Hiemer-házban az ipar 4.0 gazdasági és várható társadalmi hatásai Székesfehérváron című műhelykonferencia résztvevőit. A Prosperis Alba Kutatóközpont megbízásából a 18 év fölötti fehérváriak körében végeztek reprezentatív adatfelvételt és tíz fehérvári nagyvállalat vezetőjével készült interjúkkal gyűjtötték össze az Ipar 4.0-val kapcsolatos jövőbeli elképzeléseket.

  2020.02.04.
 1. Világátlag feletti mértékben nőtt a magyar turizmus - MUISZ közgyűlés Fehérváron

  Székesfehérváron tartja 90. közgyűlését a Magyar Utazási Irodák Szövetsége. A megnyitón elhangzott, hogy az elmúlt három évben az európai és a világátlag feletti mértékben nőtt a turizmus Magyarországon. A fehérvári adatokat Lehrner Zsolt alpolgármester ismertette a turisztikai szakemberekkel.

  2020.01.28.
 2. Megbízhatóság - ismét Bisnode AAA tanúsítványt kapott a fehérvári Videoton Holding

  Idén is megkapta a Videoton Holding ZRt. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványt, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik. A tanúsítvány azt jelzi, hogy a VIDEOTON-nal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

  2020.01.27.
 3. Cégalapítás, székhelyszolgáltatással

  Egyre keresettebb szolgáltatás a székhelyszolgáltatás. A Logosz Cégcsoport egyik szolgáltatáskörébe is beletartozik a székhelyszolgáltatás, de más szolgáltatásokat is felkínálnak az ügyfeleik számára, úgy, mint cégalapítás, cégmódosítás, cég adás-vétel és bélyegzőkészítés. Magyarországon már 19 irodában működnek. 

  2020.01.25.
 4. El Clásico és kínai futball - izgalmas előadások SKEOF-on

  Negyedik alkalommal rendezték meg pénteken a Sportgazdaságtani Kutatók és Egyetemi Oktatók Fóruma Konferenciát. Idén is a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa adott otthont a nagyszabású eseménynek, melyen a sport globális gazdasági tényezőivel kapcsolatos aktuális kérdések kerültek terítékre. Szó volt Kína "futballhatalmi" törekvéseiről és az El Clásico-ról is.

  2020.01.16.

Eseménynaptár

2020. Február
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek