Cégalapítás, székhelyszolgáltatással

Egyre keresettebb szolgáltatás a székhelyszolgáltatás. A Logosz Cégcsoport egyik szolgáltatáskörébe is beletartozik a székhelyszolgáltatás, de más szolgáltatásokat is felkínálnak az ügyfeleik számára, úgy, mint cégalapítás, cégmódosítás, cég adás-vétel és bélyegzőkészítés. Magyarországon már 19 irodában működnek. 
2020.01.25. 19:56 |

A Logosz Cégcsoport helyi cégeknek is segítséget nyújt

Egy cég alapítása sok szakértelmet és nagyfokú körültekintést igényel. A Logosz Cégcsoport immáron 15. éve nyújt hathatós támogatást cégeknek és vállalatoknak a fentebb említett tevékenységekben és szolgáltatásokban. Cégalapítással több irodában is foglalkoznak, amely irodákban gazdasági és jogi háttér biztosításával működnek.

Azok, akik cégalapításon gondolkodnak, de bizonytalanok egyes kérdésekben, úgy ingyenes tanácsadásban is részesülhetnek, amennyiben a Logosz Cégcsoportot választják. A Logosz Cégcsoport magasfokú szakértelemmel rendelkező munkatársai készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre, igyekeznek elsimítani a kételyeket, mindemellett segítenek kiválasztani az adózási módozatot, a tevékenységi kört, a vállalkozási formát, hogy az ügyfél cége költségtakarékosan működjön a jövőben. A Logosz Cégcsoport kedvezményeket is biztosít azon ügyfelei számára, akik a cégalapítás mellett, székhelyszolgáltatást is igényelnek. Mielőtt bárki végleges döntést hozna a cégalapítás ügyében, úgy érdemes az egyes társasági formákkal alaposabban is megismerkedni.

Amennyiben a cég, Kft.

Azok, a személyek, akik vállalkozásba kezdnek, körükben a Kft. alapítása az egyik legnépszerűbb vállalkozási forma, hiszen mint, ahogy a neve is mutatja, a tulajdonosok felelőssége korlátolt, azaz csakis a cégben lévő tulajdonrészükig terjed. Kft-t egy és több személy is alapíthat. A Kft. alapításához 3.000.000 forintos törzstőke szükséges, azonban cégalapítás előtt elegendő csak ennek az összegnek a töredékét a társaság rendelkezésére bocsátani. A fennmaradó törzstőkeösszeget a cégbíróságon való bejegyzéstől számított 2 éven belül szükséges a Kft. számára kifizetni.

Amennyiben a cég, Bt.

Bt-t csak és kizárólag több személy alapíthat. Bt. alapításához nem szükséges nagy összegekben gondolkodnunk, akár néhány ezer forintos kezdőtőke is elegendő egy Bt. megalapításakor. Bt. alapításakor szükség van kül- és beltagra. A beltagnak van nagyobb felelőssége, mert hiszen ő a teljes vagyonával felel a társaság működéséért. A kültag viszont csak annyi vagyonnal felel, amennyi tőke a társasági szerződésben szerepel. A Bt. megalapításakor egy fő tevékenységet mindenképpen kötelező megjelölni, ami nem azt jelenti, hogy más tevékenységek nem szerepelhetnek a szerződésben.

Amennyiben a cég, Zrt.

Zrt. alapítása csakis előre meghatározott számú és névértékű részvényből álló alaptőkével történhet. A tagok kötelezettsége csakis a részvény névértékének vagy kibocsájtási értékének szolgáltatására terjed ki. Zrt-t egy vagy több személy is alapíthat, azonban legalább 5.000.000 Ft alaptőke szükséges, illetőleg a pénzbeli hozzájárulásnak el kell érnie az alaptőke 30 %-át.
Akármilyen formában is kívánunk céget alapítani, a Logosz Cégcsoport mindegyik vállalkozási forma mellé különféle csomagajánlatot biztosít az ügyfelei számára.

Logosz irodák is segítik a cégalapítást

A cégalapítás kezdő lépései közé tartozik, hogy a leendő cégtulajdonosok minden okmányt és adatot a Logosz iroda munkatársai részére bocsájtanak. A Logosz Cégcsoport ügyvédje elkészíti a társasági szerződést, illetőleg az alapító okiratot. A szükséges aláírások után, minden dokumentumot eljuttatnak a cégbíróságnak. A végzés néhány nap várakozási időt követően megérkezik, amelyről azonnal értesítik az ügyfelet. Miután megtörtént a cég bejegyzése, összesen 8 naptári nap áll rendelkezésre a társasági számla megnyitására.

Gazdaság

 1. Továbbfejlesztette alumínium termékeinek gyártási technológiáját az Arconic-Köfém

  Több mint 1,6 milliárd forint összköltséggel, mintegy egymilliárd forintnyi európai uniós támogatással továbbfejlesztette az alumínium termékek gyártási technológiáját az Arconic-Köfém Mill Products Hungary Kft., valamint a céggel együttműködésben a Miskolci Egyetem, a Dunaújvárosi Egyetem és a Széchenyi István Egyetem.

  2020.04.01.
 2. "Hisszük, hogy a válság elmúltával újra teljesen fel tudunk majd pörögni"

  A Videoton Holdingnak nincs adóssága, és jelentősek a tartalékai, ezért a vezérigazgató-társtulajdonos szerint a csoport a válság után újra fel tud majd pörögni. Sinkó Ottó a vg.hu-nak adott interjújában rámutatott arra az összefüggésre, hogy minél sikeresebb a koronavírus terjedésének visszaszorítása, annál tovább tart a járványhelyzet.

  2020.03.31.
 3. Fontos változás a bankkártyáknál: 15 ezer forintra emelték a limitet

  Megjelent a Magyar Közlönyben az a kormányrendelet, amely a koronavírus járvány megfékezése érdekében 15 ezer forintra emeli a PIN-kód megadása nélkül végrehajtható érintéses tranzakciók általános limitjét.

  2020.03.24.
 4. Folyamatos a tejtermékek gyártása és kiszállítása az Alföldi Tejnél

  Folyamatosan, a hét minden napján 24 órában zajlik a termelés az Alföldi Tej Kft. székesfehérvári és debreceni üzemeiben. A vállalat valamennyi gépe üzemel és minden termék – friss és tartós tej, trappista sajt, vaj, túró, tejföl, joghurt, tejszín – kiszállítása folyamatos a kereskedelmi partnerek felé.

  2020.03.20.

Lakossági tájékoztatás

Eseménynaptár

2020. Április
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin