Bemutatták a versenygyakorlatokat is - évzáró gálát tartott a Flash Aerobik SE

A Köfém Művházban rendezte a Flash Aerobik SE évzáró gála műsorát. Az érdeklődés minden várakozást felülmúlt, a nézőtér szinte teljesen megtelt. Szülők, hozzátartozók, ismerősök és korábbi verseny-aerobikos tanítványok mind megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt. A műsor háziasszonya Nagy Detti volt.
2022.06.17. 07:56 |

A gyerekek nagyon készültek, a versenyzők mellett olyanok is felléptek, akik még nem indultak aerobikos versenyeken és életükben először álltak ki a nagyközönség elé. Ilyen volt a jövő reménységeinek számító óvodáscsoport is, akik a rendezvényt megnyitották. Csoportos és egyéni produkcióikat óriási vastaps jutalmazta.

A versenygyakorlatok között utánpótlás, egyéni, trió és csoport versenyszámokban is bemutatkoztak a fiatalok, ami azért is fontos, hiszen a családtagok közül nem mindenki tud utazni több száz kilométert egy versenyre, hogy megnézhesse a gyermekét, unokáját, ezért mi most közelebb hoztuk nekik az élményt.

A rendezvény szünetében az idei tavaszi versenyszezon életképeiből láthattott válogatást a közönség.

A műsor végén a kicsik és a nagyobbak fináléjának koreográfiái kifejezetten erre az alkalomra készültek és mindenki megcsillanthatta a tehetségét akrobatikában, aerobikos elemekben különböző emelésekben, méltán nevezhetjük ezt a rendezvény fénypontjának is.

Az eddigi teljesítményeket és a tavaszi szezonban elért -a vártnál jobb- eredményeket Légrádi-Pallós Gyöngyvér az egyesület elnöke és vezetőedzője értékelte. Külön köszönetet mondott a szülőknek, hiszen támogatásuk nélkül nem tudnának egységként működni. Külön kiemelte és jutalmazta Bencze Emese egész éves kiváló bírói és segédedzői munkáját, amivel minden egyes versenyen hozzájárul az egyesület sikereihez, továbbá köszönetet mondott Bencze Eszternek az utánpótlás nevelésben nyújtott segítségéért és méltatta a versenyeken elért 100 %-os teljesítményét, hiszen Eszter egyéni kategóriában minden alkalommal a dobogó legfelső fokán állhatott. Nyáron egy szusszanásnyi pihenő idő következik, szintentartó edzésekkel, edzőtáborokkal, augusztus közepén pedig indul a felkészülés az őszi versenyekre.

Aranybulla emlékév 2022.

Nyitott tornatermek

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak