Belváros parkolóház - ahol mindig van szabad parkolóhely

Parkolóházban parkolni Székesfehérváron, egyáltalán nem luxus. Túl azon, hogy fedett és őrzött helyen, biztonságban tudhatjuk gépjárművünket, a szolgáltatásért nem feltétlenül kell többet fizetnünk, mintha az utcán, fizetős övezetben hagynánk autónkat. Ráadásul a parkolóhelyek kényelmesen megközelíthetők, a le- és felvezető útszakaszok sem meredekek, különösebb manőverezgetés nélkül is könnyedén be lehet parkolni.
2020.10.07. 15:42 |

Október 5 és 11 között ajándék hét a Belvárosi parkolóházban: csak 100 Forint egy óra parkolás! 

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legtöbbször felmerülő kérdésekre a válaszokat

Olcsóbb vagy drágább a parkolóházban történő parkolás?

Sokféle módon tudunk utcai parkoláskor fizetni. A legolcsóbb a pénzbedobás, de ha már SMS-ben vagy mobil-alkalmazáson keresztül váltunk parkolójegyet, úgy minden esetben plusz költségekkel kell számolnunk. A Belváros Parkolóházban a parkolási alapdíj szinte ugyanannyi, mint a környező zónában (290 és 298 Ft/ óra), viszont itt alacsonyabb a kényelmi díj, sőt bankkártyahasználat esetén nincs kiegészítő díj, így akár jelentősen olcsóbb is lehet a szolgáltatás.

Hogyan tudok érintésmentesen parkolni?

Ha letölti a Parkl applikációt a telefonjára és a regisztráció után bekapcsolja az Instant parkolás funkciót, akkor a sorompóhoz érve az automatikusan nyílik befelé és kifelé is. Jegy és érintés nélkül, biztonságosan, készpénzmentesen és teljesen automatizáltan zajlik a folyamat, a fizetés is az alkalmazásban történik.

Biztonságosabb itt parkolni?

A válasz határozottan igen. Egyrészt a kamerás biztonsági rendszer révén autója felügyelt helyen áll, másrészt az időjárás viszontagságaitól az épület megóvja a gépjárművet. Se a tűző napsütés, se hó vagy a jégeső nem éri az autót, sőt nyáron a pinceszinten parkolva kellemesen hűvös autót kap vissza.

Lehet garázsként is használni az épületet?

Igen, ez esetben 0-24 órában használhatja a bérelt, rendszámra szóló helyét, ennek éves bérlet vásárlása esetén nettó 20.700 Ft a havi díja (br. 26.289 Ft). Aki csak éjszakára szeretné az autóját fedett és biztonságos helyen parkoltatni, úgy a helybérlet kedvezményes havi díja nettó 5.000 Ft (br. 6.350 Ft). A bérleteket az épületben található ügyfélszolgálati irodában, vagy a belvarosparkolohaz.hu weboldalon lehet igényelni.

Gazdaság

 1. Belváros parkolóház - ahol mindig van szabad parkolóhely

  Parkolóházban parkolni Székesfehérváron, egyáltalán nem luxus. Túl azon, hogy fedett és őrzött helyen, biztonságban tudhatjuk gépjárművünket, a szolgáltatásért nem feltétlenül kell többet fizetnünk, mintha az utcán, fizetős övezetben hagynánk autónkat. Ráadásul a parkolóhelyek kényelmesen megközelíthetők, a le- és felvezető útszakaszok sem meredekek, különösebb manőverezgetés nélkül is könnyedén be lehet parkolni.

  2020.10.07.
 2. Letette új fehérvári gyárának alapkövét a Howmet-Köfém Kft.

  Az új létesítménnyel a cég jelentősen megnöveli majd a préskovácsolt alumínium Alcoa Wheels kerekek gyártási kapacitását, amely a vállalat legkönnyebb nehéz tehergépjármű- és autóbusz-kereke. A 9,26 milliárd forint összértékű beruházáshoz a magyar állam 3,159 milliárd forintos készpénztámogatással járult hozzá.

  2020.10.05.
 3. Több mint egymilliárdos beruházással épült meg az Alba-Zöchling új raktárcsarnoka

  Az Alba-Zöchling új raktárcsarnokának átadó ünnepségére került sor pénteken a Vásárhelyi úti logisztikai bázison. Az 1 milliárd forintot meghaladó beruházással létrejött új, 6600 m2-es raktárban mintegy 8000 raklap fér el és fűthető résszel is rendelkezik. A rendszerváltáskor 7 munkatárssal induló cég ma az alvállalkozói kört is beleértve nagyjából 300 család megélhetését biztosítja Székesfehérváron és környékén.

  2020.10.02.
 4. Felavatták Móron Miklós Csabi és családja új pincéjét

  Ünnepélyes keretek között, a 2020. évi Móri Bornapok első estéjén, avatták fel Móron Miklós Csabi és családja új picéjét. A több mint 130 milliós beruházás keretében az Ezerjó utca 1-3. szám alatt modern pincerendszert alakított ki a Miklós család, megteremtve ezzel az összeköttetést a két pince alatt. Az eseményen részt vett Habsburg György főherceg, dr. Nagy István agrárminiszter, Törő Gábor országgyűlési képviselő, dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, valamint Dr. Istvánfalvi Dávid, Mór város alpolgármestere.

  2020.10.02.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Október
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1