Bajnoki kosárlabdamérkőzés és segítség az Adni Jó Kupa Alapítvány javára

Az Arconic-Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapata a válogatott mérkőzések után a bajnokság folytatásában hazai pályán mérkőzik a Bp. Honvéd együttesével. Korábban a magyar csúcsbajnokkal nagy meccseket vívtak egymás ellen, november 19-én, 17 órakor pedig újra egymásnak feszülnek.
2022.11.18. 07:11 |
Bajnoki kosárlabdamérkőzés és segítség az Adni Jó Kupa Alapítvány javára

Az Arconic-Alba Fehérvár kosárlabdacsapata az alábbi felhívással fordult a szurkolókhoz:

KEDVES SZURKOLÓINK, HA TI IS TENNI SZERETNÉTEK EGY JÓ ÜGY ÉRDEKÉBEN, KÉRÜNK TITEKET, HOGY GYERTEK EL A BUDAPESTI HONVÉD SE ELLENI MÉRKŐZÉSRE ÉS HOZZATOK MAGATOKKAL EGY KIS FINOMSÁGOT, AMIT AZ ADNI JÓ KUPA ALAPÍTVÁNY TAGJAI SZEMÉLYESEN FOGNAK MEGKÖSZÖNNI NEKTEK.”

A két Alba (kézi és kosárlabda) közösen támogatja az alapítványt. A Budapesti Honvéd SE, és a Sopron KC ellen szervezik a kosárlabda mérkőzéseken a gyűjtést, melyeken a szurkolók kis aprósággal tudnak kedveskedni a rászoruló gyermekeknek. Kérik, segítsenek együtt ezekben a nehéz időkben azoknak, akiknek tényleg szükségük van rá!

Az alapítványról bővebb információ ITT található!

Az Arconic-Alba Fehérvár november 19-én, 17 órakor a Bp. Honvéd újonc csapatát fogadja. A mérkőzés esélyese az Alba legénysége, a csapat a tabella 3, helyén áll 4 győzelemmel, két vereséggel, míg a fővárosi gárda a 13., egy győzelemmel és öt vereséggel. Hír a csapat háza tájáról, hogy az amerikai center, Adam Kemmp távozott Székesfehérvárról.