Az Erste Bank támogatásával célozza meg a rájátszást a Hydro Fehérvár AV19

Támogatási szerződést kötött szerdán az Erste Bank az osztrák jégkorongligában (ICE) érdekelt Hydro Fehérvár AV19 csapatával, amely a 2021-22-es szezonban is megcélozza a részvételt a rájátszásban.
2021.09.08. 15:25 |

Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke emlékeztetett arra, hogy a bank régóta komoly támogatója a magyar jégkorongnak, többek között a magyar bajnokság névadójaként, ugyanakkor a Fehérvárt - mióta az Erste nem névadója a 14 csapatos, 5 országot felölelő nemzetközi ligának - évek óta nem szponzorálta. Jelezte, szeretnék jó szerepléssel, rájátszásba jutással megköszönni a támogatást.

Szabados Richárd, a pénzintézet vállalati üzletágának vezetője kijelentette, az Erste Bank "szereti a hokit", évek óta támogatja a magyar jégkorongot. Pénzügyi szereplőként büszkeséggel tölti el őket, hogy Magyarország legerősebb csapatának szponzorai lettek - fűzte hozzá, s jelezte, hogy a szerződést egy évre írták alá. Amennyiben a feltételek teljesülnek, a megállapodás meghosszabbítható, ugyanakkor eredményességhez nem kötötték a szponzorációt, ezzel együtt szeretnék a rájátszásban látni a csapatot.

A Hydro Fehérvár AV19 a tavalyi bajnokságban rájátszásba jutott, a negyeddöntőben a Vienna Capitals 4-0-s összesítéssel búcsúztatta. Az idei ICE-szezon jövő pénteken indul, a Fehérvár a Villach gárdáját fogadja a nyitányon.

A sajtónyilvános szerződéskötést itt nézheti meg! (3:27-től indul)

Sport

 1. Fejesgól döntött, elvesztette bajnoki veretlenségét a Vidi a rangadón

  Először találkozott a szezonban a Mol Fehérvár és a Ferencváros. A csúcsrangadó első félideje kevés helyzetet hozott, gólt pedig egyet sem. A másodikban mindkét kapusnak akadt nagy védése, végül egy szöglet utáni fejessel a Fradi szerezte meg a három pontot.Mol Fehérvár - Ferencváros 0-1

  2021.09.22.
 2. Irányítója nélkül, hosszabbításban nyert az Alba a Paks ellen a kosárnyitányon

  Jonathan Stark a rajt előtt térdsérülést szenvedett, így amerikai irányítóját nélkülözve játszott a Pakssal Szekszárdon az Alba Fehérvár. Rendkívül izgalmas meccsen, hosszabbításban nyert a tizenhat triplát dobó Alba, mindkét csapat száz pont fölött termelt.Atomerőmű SE - Alba Fehérvár 104-106

  2021.09.22.
 3. Helytállt a Győr ellen, csak öttel kapott ki az Alba Fehérvár KC

  Két vereség után fogadta a topfavorit Audi ETO KC-t a fehérvári női kézilabdacsapat a bajnokságban. Boris Dvorsek tanítványai nem játszottak megilletődve, sokáig vezettek is és csak az első félidő végén kerültek nagyobb hétrányba. A másodikat pedig lehozták döntetlenre, így remekül helytálltak a klasszis ellenféllel szemben.Alba FKC - Audi ETO KC Győr 25-30

  2021.09.22.
 4. Fehérvár Sportkönyve – bemutatták Vakler Lajos városi legendákról írt új kötetét

  Városi sportlegendák, sportvezetők életútját tárja az olvasók elé a Fehérvár Sportkönyve című könyv, melyet a Városháza Dísztermében mutattak be kedden. Vakler Lajos szerző a Fehérvéri beszélgetések című televíziós műsorból vette a forrást új, tematikus kötetének elkészítéséhez.

  2021.09.21.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak