Az első menetben kiütötte ellenfelét harmadik profi mérkőzésén Kiliti Tamás

Kiliti Tamás (3-0; 2 TKO) harmadik profi mérkőzését vívta pénteken, Budapesten és Ajtai József személyében (37-23) rutinos ellenfelet kapott. Tamás hozta a tőle megszokott teljesítményt, már az első menetben győzött, kiütéssel. Rögtön az első percben megfogta a kecskeméti bunyóst, aki többször is letérdelt, nem bírta „Tomika” minden szögből záporozó óriási ütéseit. Kiliti ezzel harmadik győzelmét szerezte és továbbra is hibátlan mérleggel rendelkezik.
2020.09.11. 22:31 |

„Amit elterveztünk azt sikerült is megvalósítani, a kezdetektől uralni szerettem volna utalni a mérkőzést, ami meg is valósult, rengetek kombinációt ütöttem, többször is rászámoltak ellenfelemre.

A most is nagy létszámban megjelent szurkolóim ezúttal is hatalmas támogatást jelentettek számomra.” - emelte ki közvetlenül a mérkőzés után a harmadik profi győzelmét is bezsebelő Kiliti Tamás.

„Nagyon vártuk már, hogy ismét szoritóba léphessünk, ki voltunk már éhezve a felkészülésre és a meccsre. Egy jól sikerült felkészülést magabiztos győzelem követett

Köszönet illeti valamennyi szurkolónkat, aki elkísért bennünket Budapestre és köszönjük támogatóinknak is. Várjuk a következő mérkőzést.” -tette hozzá Kiliti Ferenc, edző.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak