Az elődöntő jelentette a végállomást a kitűnően bokszoló Zsoldos Virág számára

Az Énekes István Ifjúsági Ökölvívó Emlékverseny elődöntőjében szerepelt csütörtökön este Zsoldos Virág (81 kg). Turós Arnold tanítványa a Szent Pál Akadémia Ökölvívó Szakosztály versenyzőjével, Bereczki Fannival mérkőzött és kitűnő mérkőzésen maradt alul, a megszokottnál eggyel feljebbi súlycsoportban. Pénteken a fiúk is szorítóba lépnek Budapesten, a Madárfészek Akadémián, köztük a 64 kilogrammos Major Milánért szoríthatunk.
2020.02.14. 16:07 |
Jobb csapott ütésekkel többször is eltaláltam nálam jóval magasabb ellenfelemet, hajtottam, mentem előre, de mivel ez nem a nekem való súlycsoport az ellenfelem magassági fölénye hátrány volt. Úgy érzem harciasságban és technikailag előre tudtam lépni.” - mondta a mérkőzés után Zsoldos Virág aki teljesítményével a közönség elismerését is kivívta.

Sport

 1. Portugál középpályással erősített a MOL Fehérvár

  Rúben Pinto személyében 28 éves, korábbi portugál utánpótlás-válogatott játékost igazolt a MOL Fehérvár. A legutóbb a CSZKA Szófiában futballozó középpályás a Benfica utánpótlásából került két másik portugál csapathoz, majd a Belenensestől Szófiába. Szabadon igazolható játékosként érkezett a Vidibe.

  2020.09.29.
 2. Idén ősszel elmarad az Aszalvölgyi Sportnap

  A járványügyi helyzet miatt a szervezők az Aszalvölgyi Focikupa elhalasztása mellett döntöttek. A tervek szerint tavasszal vagy jövő ősszel pótolják a sportversenyt.

  2020.09.29.
 3. Négy fehérvári játékos a bolgárok ellen készülő válogatott keretben

  Marco Rossi szövetségi kapitány kihirdette a labdarógó Európa-bajnoki pótselejtező bulgáriai elődöntőjére készülő magyar válogatott keretét. A mieink október 8-án játszanak Szófiában, ha továbbjutnak, utána hazai pályán mérkőzhetnek az EB-részvételért.A MOL Fehérvárból négy labdarúgó kapott meghívót a keretbe.

  2020.09.29.
 4. Bevette Ajkát az Alba Triatlon SE – az eddigi legnagyobb csapat utazott a ranglistaversenyre

  Nem rendeztek futamot Alba triatlonos induló nélkül vasárnap Ajkán a soros duatlon ranglista versenyen, mely amatőr kupa, és rövid távú országos bajnokság is volt egyben. A fehérvári klub színeiben összesen nem kevesebb mint huszonhét sportoló állt rajthoz az újonctól a veterán kategóriáig, akik ráadásul több érmet is bezsebeltek.

  2020.09.28.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak