Az elődöntő jelentette a végállomást a kitűnően bokszoló Zsoldos Virág számára

Az Énekes István Ifjúsági Ökölvívó Emlékverseny elődöntőjében szerepelt csütörtökön este Zsoldos Virág (81 kg). Turós Arnold tanítványa a Szent Pál Akadémia Ökölvívó Szakosztály versenyzőjével, Bereczki Fannival mérkőzött és kitűnő mérkőzésen maradt alul, a megszokottnál eggyel feljebbi súlycsoportban. Pénteken a fiúk is szorítóba lépnek Budapesten, a Madárfészek Akadémián, köztük a 64 kilogrammos Major Milánért szoríthatunk.
2020.02.14. 16:07 |
Jobb csapott ütésekkel többször is eltaláltam nálam jóval magasabb ellenfelemet, hajtottam, mentem előre, de mivel ez nem a nekem való súlycsoport az ellenfelem magassági fölénye hátrány volt. Úgy érzem harciasságban és technikailag előre tudtam lépni.” - mondta a mérkőzés után Zsoldos Virág aki teljesítményével a közönség elismerését is kivívta.

Sport

 1. „Fogyatékosnak lenni nem jelenti azt, vesztesnek lenni!” - Lélekmozgató sportnapok Fehérváron

  A magyar parasport napja, február 22-e alkalmából egyhetes eseménysorozatot hirdetett a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ). Székesfehérvár több oktatási intézménye is csatlakozott az érzékenyítő programhoz. Csörgőlabda, ülőröplabda, floorball bemutató, parasportnap is szerepel a sportolási lehetőségek között. A hetet pénteken egy mindenki számára nyitott, mozgalmas délután zárja.

  2020.02.18.
 2. Asztalitenisz - Honvéd Szondi győzelem a Tata ellen

  A tavaszi szezonban először lépett hazai környezetben pályára a Honvéd Szondi asztalitenisz NB I.-es és NB II-es csapata. Az első osztályú fehérváriakhoz az a Tata látogatott, akikkel a legjobb eredmény eddig a döntetlen volt. Még nem sikerült megverniük a Szondinak a Tata csapatát - észen mostanáig. 

  2020.02.18.
 3. Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágó - Vidi-Újpest meccs lesz szerdán

  Február 19-én, szerdán 17:30 órakor kezdődik a MOL Fehérvár FC-Újpest FC Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágó a MOL Aréna Sóstóban. A mérkőzésre a 2019-20-as éves, valamint a 2020-as tavaszi bérletek érvényesek, a jegyvásárlás részleteiről itt tájékozódhat.

  2020.02.17.
 4. Minimális arányú vereséget szenvedtek a BEAC ellen a fehérvári sakkozók

  Az NB II-es csapatbajnokságban a hatodik fordulót rendezték a hétvégén. A Breyer csoportban a Fehérvár SE Budapesten vendégszerepelt, és a táblázat második helyén álló házigazda csapata minimális különbséggel győzött. BEAC I. Barcza - Fehérvár SE: 6,5 – 5,5. Győzött: Szabó Lőrinc, Fellegi Zoltán. Döntetlent ért el: Kiss Viktor, Papagorasz Takisz, Csire Bence, Albrecht Gábor, Nádi Ferenc, Pais Nimród, Vicze Kata.

  2020.02.17.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak