Az ARÉV Sportcsarnokban lesz szombaton a Superfight Series Hungary-gála

Hazai kedvencek, kiemelkedő női harcosok, fiatal tehetségek, valamint Európa- és világbajnokok lépnek szorítóba az október 16-án, szombaton a Superfight Series Hungary-gála székesfehérvári programjában.
2021.10.15. 14:37 |

A szombati este est fő mérkőzését Spéth Norbert és az ukrán Igor Ljubcsenko vívja. Ismét ringbe lép a gála történetében még veretlen Bereczki Dominik, akire a Németországban élő Ramazon Nuridinov vár majd. Szána Patrik az egyik legeredményesebb magyar muaythai versenyző, a francia Awos Zyade Mansorral vív muaythai superfightot 67 kilóban. Tóth Csaba 81 kilogrammban a szerb Jovan Szmilics ellen készül még tovább nyújtani saját veretlenségét. Ugyancsak említést érdemel Bordás Alex és a cseh Dominik Tábor összecsapása, ahol a 72,5 kilogrammos súlycsoport két legjobb formában lévő európai harcosa méri majd össze tudását.

"Olyan topversenyzőket hívtunk meg Magyarországról és külföldről, akik egyértelműen a sportág elitjéhez tartoznak. Olyan színvonalú, izgalmas összecsapásokra számítunk, amilyeneket rég nem láthatott már a hazai közönség" – mondta el a Prémium Médiának Kispál Balázs, a gála szakmai vezetője.

A gálán kiemelt szerepet kapnak a női sportolók, akik közül Tóth Enikő és Sándorfi Ajsa egyaránt cseh ellenféllel találkozik majd, míg Gombaszögi Viktória és Cseh Anna egymás ellen lép ringbe.

Az egyaránt fehérvári Gombaszögi Viktória mellett Szombati Gergőnek is szurkolhatnak a hazai drukkerek.

Sport

 1. Harmadszor győzte le a Volán a Villachot a szezonban

  A vasárnapi hosszabbításos vereség után kedd este hosszabbításban nyert a Hydro Fehérvár AV19. A Villach ellen idegenben a rendes játékidőben nem született döntés, a ráadásban Sarauer ütötte a győztes gólt. A Villach ellen ez már a harmadik győzelme volt a Volánnak az alapszakaszban. Villach - Hydro Fehérvár AV19 2-3 h.u.

  2021.10.26.
 2. Csak megszorongatni tudták a vasutas csapat ifjai esélyesebb ellenfelüket

  Két mérkőzést játszott a Buzek László Országos Serdülő Bajnokságban az ÉDRA-MÁV Előre U17-es fiú korosztálya, amely előbb kiélezett mérkőzésen kapott ki 3:2-re a házigazda Dág KSE-től, majd az éllovas Kecskeméti ESI ellen három játszmában maradt alul.

  2021.10.25.
 3. XVIII. Fehérvár-Böllhoff nemzetköri rapid sakkverseny a megyeszékhelyen

  Október 23.-án rendezte a Fejér Megyei Sakkszövetség a nemzetközi nyílt Fehérvár-Böllhoff rapid versenyt a Novotel Hotelben.

  2021.10.25.
 4. Győztes debütálás a VOK-ban, nyert a MÁV Előre női és férfi csapata is

  Jól sikerült a kettős röplabdameccs Fehérváron! Megnyerte idei első hazai bajnokiját a MÁV Előre-Bericap a női röplabda NB I Liga alapszakaszban. Az immáron a Jáky iskola helyett a Videoton Oktatási Központban szereplő csapat három szettben múlta felül a DSZC-Eötvös DSE-t. A férfiak pedig második bajnokijukon ugyanilyen arányban verték a Rákosmente csapatát a VOK-ban.

  2021.10.25.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak