Az Arconic-Alba Fehérvár játékosaival nyitották meg Székesfehérvár új Aldi áruházát

Megnyílt Székesfehérvár negyedik Aldi áruháza, melynek csütörtök délelőtti megnyitóján az Arconic-Alba Fehérvár kosarasai is részt vettek. A játékosok közös számos aláírást osztottak ki, valamint közös képek is készültek a vásárlókkal.
2022.12.15. 11:15 |
Az Arconic-Alba Fehérvár játékosaival nyitották meg Székesfehérvár új Aldi áruházát

A Budai út 173. szám alatt, az egykori C+C és Török áruház helyén nyílt meg a város negyedik Aldi áruháza. A csütörtöki megnyitón részt vettek az Arconic-Alba Fehérvár kosárlabdázói is, akik tegnap este még Szombathelyen, a Falco KC csapata ellen szenvedtek vereséget a 13. forduló rangadóján. A kosarasok számos aláírást osztottak ki a vásárlóknak, valamint közös képek is készültek a szurkolókkal.

Az Arconic-Alba Fehérvár legközelebb december 29-én, 18.00 órától az Atomerőmű SE ellen lép parkettre az Alba Regia Sportcsarnokban.

Gazdaság

 1. Mérséklődés az ingatlanpiacon

  Csaknem két év után először mérséklődtek a lakbérek 2022 decemberében: országosan 0,7 százalékkal lettek alacsonyabbak az előző hónaphoz képest - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal és az ingatlan.com lakbérindexéből. Az Otthon Centrum pedig arról adott ki tájékoztatást, hogy vidéken a panellakások ára átlagosan 2 százalékkal, a téglalakások átlagosan 8, a kertes házak négyzetméterára pedig átlag 10 százalékkal mérséklődött 2022 negyedik negyedévére.

  2023.01.26.
 2. A Fehérvári Fogyasztókért

  Március 10-ig várja a jelöléseket az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjra. Az elismerések átadására 2023-ban is sor kerül, melyről sajtótájékoztató keretében számolt be Róth Péter alpolgármester és Németh László, az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért kurátora.

  2023.01.26.
 3. Társasjátékkal tanítanak

  Kedden délelőtt gyárlátogatáson vehettek részt a bicskei Vajda János Technikum tanulói, miután társuk, Bakonyi Márk harmadik helyezést ért el a Profi-T-Ability logisztika társasjáték országos versenyén. Mint kiderült, a korábban Székesfehérvári Szakképzési Centrumhoz tartozó iskolák diákjai által is kipróbált társasjáték nem csak szórakoztat, de közelebb is hozhatja a logisztika világát a diákok számára.

  2023.01.24.
 4. Csökkenő energiaköltségek

  A kormány lehetőséget teremt a földgázt árindexált - nem fix hirdetményi áron vásárló - többek közt állami és önkormányzati intézmények számára arra, hogy márciustól szeptember végéig rögzített áron vásárolhassák meg a működésükhöz szükséges földgázt földgázkereskedőjüktől.

  2023.01.21.