Az Ambrus-Reiber családhoz került Fehérvár Bölcsője

A SZÉNA Egyesület, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviseleteként kilencedik alkalommal hirdetett pályázatot „Fehérvár Bölcsőjére”. A bölcső ez alkalommal a Ambrus-Reiber családhoz került, akik május elejére várják első gyermekük érkezését. 
2020.02.13. 18:05 |

Deák Lajosné önkormányzati képviselő és Bálesné Elekes Rita a 25 éves SZÉNA Egyesület a Családokért civil szervezet elnöke adta át Fehérvár Bölcsőjét a Hiemer-ház Házasságkötő termében. 

A pár nemrég kezdett családi vállalkozásba, itt Székesfehérváron nyitottak főzőiskolát. Vendéglátósként fontos számukra, hogy teljes értékű szülők lehessenek és saját maguk gazdálkodjanak az idejükkel. 

A díjátadón került sor a Házasság hete játékfelhívás eredményhirdetésére is. Bálesné Elekes Rita elmondta, hogy a szervezet minden évben kiemelt figyelmet fordít a Házasság hete rendezvényre és valamilyen módon megemlékezik annak fontosságáról. Az idei évben második alkalommal hívták játékra a családokat. Ez alkalommal a gyermekeket szólították meg, akiknek egy családi beszélgetés alkalmával kellett megismerniük szüleik megismerkedésének történetét, melyről egy rajzot, vagy fotót kellett készíteniük.

A nyerteseket a vándorbölcsőt átvevő Ambrus-Reiber Barbara sorsolta ki. Így talált gazdára az Árpád Fürdő Székesfehérvár felajánlásából 1 db családi belépő az Árpád fürdőbe, melyet Pintér Tamás nyert meg. A Redrock Mászóterem felajánlásából 1 db családi falmászást nyert a Redrock Mászóteremben Gulyás Panna Ilona. A FiveX Bowling Center felajánlásából 1 órás családi bowlingozáson vehet részt a FiveX Bowling Centerben Jankó Napsugár és családja, valamint egy 4.000 Ft értékű ajándékutalványt nyert a Dolce Vita Cukrászda és Kávézó felajánlásából Fülöp Attila és családja. A különdíjat – a Csodák Palotájába szóló családi belépőt – Kiss Zalán és Kiss Zétény közös pályázata nyerte el.

Fehérvári színes

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera

360 Fehérvár