Az Ambrus-Reiber családhoz került Fehérvár Bölcsője

A SZÉNA Egyesület, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviseleteként kilencedik alkalommal hirdetett pályázatot „Fehérvár Bölcsőjére”. A bölcső ez alkalommal a Ambrus-Reiber családhoz került, akik május elejére várják első gyermekük érkezését. 
2020.02.13. 18:05 |

Deák Lajosné önkormányzati képviselő és Bálesné Elekes Rita a 25 éves SZÉNA Egyesület a Családokért civil szervezet elnöke adta át Fehérvár Bölcsőjét a Hiemer-ház Házasságkötő termében. 

A pár nemrég kezdett családi vállalkozásba, itt Székesfehérváron nyitottak főzőiskolát. Vendéglátósként fontos számukra, hogy teljes értékű szülők lehessenek és saját maguk gazdálkodjanak az idejükkel. 

A díjátadón került sor a Házasság hete játékfelhívás eredményhirdetésére is. Bálesné Elekes Rita elmondta, hogy a szervezet minden évben kiemelt figyelmet fordít a Házasság hete rendezvényre és valamilyen módon megemlékezik annak fontosságáról. Az idei évben második alkalommal hívták játékra a családokat. Ez alkalommal a gyermekeket szólították meg, akiknek egy családi beszélgetés alkalmával kellett megismerniük szüleik megismerkedésének történetét, melyről egy rajzot, vagy fotót kellett készíteniük.

A nyerteseket a vándorbölcsőt átvevő Ambrus-Reiber Barbara sorsolta ki. Így talált gazdára az Árpád Fürdő Székesfehérvár felajánlásából 1 db családi belépő az Árpád fürdőbe, melyet Pintér Tamás nyert meg. A Redrock Mászóterem felajánlásából 1 db családi falmászást nyert a Redrock Mászóteremben Gulyás Panna Ilona. A FiveX Bowling Center felajánlásából 1 órás családi bowlingozáson vehet részt a FiveX Bowling Centerben Jankó Napsugár és családja, valamint egy 4.000 Ft értékű ajándékutalványt nyert a Dolce Vita Cukrászda és Kávézó felajánlásából Fülöp Attila és családja. A különdíjat – a Csodák Palotájába szóló családi belépőt – Kiss Zalán és Kiss Zétény közös pályázata nyerte el.

Fehérvári színes

 1. Történelmi kalandozás - szombaton folytatódik a Művészkorzó a Belvárosban

  A történelmi kalandozásnak most is az egyik főszereplői lesznek az óriásbábok, fellépnek a város balett- és színművészei, hallgathatunk régizenét és könnyed nyáresti dallamokat, illetve harcművészeti bemutatóra is várják a közönséget.

  2020.08.06.
 2. Jótékonysági tetoválás és baráti találkozó lesz augusztus 8-án

  Különleges jótékonysági akciót hirdetett az Edon Ink. A székesfehérvári tetoválószalon augusztus 8-án, szombaton egy baráti találkozót szervez, amelynek keretében a koronavírus-járvány időszakát megörökítő tetoválásokat varr Kiss Edina. A napi bevételt az Arany János Módszertani Intézmény Autista csoportjának és a Kóborka Állatmenhelynek ajánlják fel a szervezők.

  2020.08.06.
 3. Ásatás testközelből - egyedülálló leletek kerültek elő az avar kori temetőből

  Egy ásatás mindennapjaiba pillanthatunk be a Foteltúra videósorozat segítségével. Szücsi Frigyes, a Szent István Király Múzeum régésze a Csákberény melletti avar kori temető feltárásán kalauzolja végig a nézőt.

  2020.08.06.
 4. Ismerkedés a Császár-víz-völggyel - ingyenes túra indul szombaton Csaláról

  Székesfehérvár vízfolyásai közül elsősorban a belterületet is érintő Gaját és Aszalvölgyi-árkot tartjuk számon, pedig a város határának keleti részén ott csordogál a Velencei-tó legjelentősebb táplálója, a Császár-víz.

  2020.08.05.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Augusztus
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30