Az Ambrus-Reiber családhoz került Fehérvár Bölcsője

A SZÉNA Egyesület, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviseleteként kilencedik alkalommal hirdetett pályázatot „Fehérvár Bölcsőjére”. A bölcső ez alkalommal a Ambrus-Reiber családhoz került, akik május elejére várják első gyermekük érkezését. 
2020.02.13. 18:05 |

Deák Lajosné önkormányzati képviselő és Bálesné Elekes Rita a 25 éves SZÉNA Egyesület a Családokért civil szervezet elnöke adta át Fehérvár Bölcsőjét a Hiemer-ház Házasságkötő termében. 

A pár nemrég kezdett családi vállalkozásba, itt Székesfehérváron nyitottak főzőiskolát. Vendéglátósként fontos számukra, hogy teljes értékű szülők lehessenek és saját maguk gazdálkodjanak az idejükkel. 

A díjátadón került sor a Házasság hete játékfelhívás eredményhirdetésére is. Bálesné Elekes Rita elmondta, hogy a szervezet minden évben kiemelt figyelmet fordít a Házasság hete rendezvényre és valamilyen módon megemlékezik annak fontosságáról. Az idei évben második alkalommal hívták játékra a családokat. Ez alkalommal a gyermekeket szólították meg, akiknek egy családi beszélgetés alkalmával kellett megismerniük szüleik megismerkedésének történetét, melyről egy rajzot, vagy fotót kellett készíteniük.

A nyerteseket a vándorbölcsőt átvevő Ambrus-Reiber Barbara sorsolta ki. Így talált gazdára az Árpád Fürdő Székesfehérvár felajánlásából 1 db családi belépő az Árpád fürdőbe, melyet Pintér Tamás nyert meg. A Redrock Mászóterem felajánlásából 1 db családi falmászást nyert a Redrock Mászóteremben Gulyás Panna Ilona. A FiveX Bowling Center felajánlásából 1 órás családi bowlingozáson vehet részt a FiveX Bowling Centerben Jankó Napsugár és családja, valamint egy 4.000 Ft értékű ajándékutalványt nyert a Dolce Vita Cukrászda és Kávézó felajánlásából Fülöp Attila és családja. A különdíjat – a Csodák Palotájába szóló családi belépőt – Kiss Zalán és Kiss Zétény közös pályázata nyerte el.

Fehérvári színes

 1. Szavazzunk a fehérvári iskolákra a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programban

  Az Unilever Magyarország Kft. és a Klebelsberg Központ együttműködésében létrejött Domestos Iskolamosdó Felújítási Programon az idei évben három székesfehérvári intézmény is sikeres pályázatot nyújtott be. Az Arany János Óvoda és Általános Iskola, a József Attila Középiskolai Kollégium vagy a Zentai úti Általános Iskola mosdójának teljes körű felújítására március 31-ig lehet szavazni.

  2020.02.18.
 2. Lásho Lecsó jótékonysági koncert szombaton a heti betevő javára

  Február 22-én, szombaton 19:30 órakor a Lásho Lecsó lép A Szabadművelődés Háza színpadára. A jótékonysági koncert a fehérvári rászorulók heti betevőjét szolgálja, a belépés díjtalan, adományokat tisztelettel elfogadnak.

  2020.02.17.
 3. Fa Nándor tart előadást február 27-én az Alba Regia Műszaki Kar épületében

  Február 27-én csütörtökön 18 órakor Fa Nándor előadásával folytatódik a Garai Géza Szabadegyetem a Budai út 45. K. épületben. A programra az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara és a TIT Fejér Megyei Egyesületének közös rendezésében kerül sor.

  2020.02.17.
 4. Március 3-ig lehet jelentkezni az idei Fejér Megyei Diáknapokra

  Már lehet nevezni a Diáknapokra: a közel ezer középiskolást megmozgató kulturális eseményt április 3. és 5. között rendezi meg a Fehérvári Programszervező Kft. Dunaújvárosban. A megye középiskolásai tizenkét művészeti kategóriában mutathatják meg tehetségüket, a nevezéseket március 3-ig fogadják.

  2020.02.17.
 1. A kispárna bánata című mesével várta a fehérvári óvodásokat a Zenede Bábszínház

  Az őszi évadot követően új történettel, „A kispárna bánata” című mesével várta a fehérvári óvodásokat a Zenede Bábszínház. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban énekkel és hangszerbemutatóval kalandoztak a kicsik a zene birodalmában a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI pedagógusainak és diákjainak vezetésével.

  2020.02.14.
 2. Farsangi operettparádé lesz szombaton az Öreghegyi Közösségi Házban

  Február 15-én, szombaton 16 órakor Farsangi operettparádé lesz az Öreghegyi Közösségi Házban (Fiskális út 93.) A programra a belépés ingyenes, szeretettel várnak mindenkit.

  2020.02.14.
 3. Az Ambrus-Reiber családhoz került Fehérvár Bölcsője

  A SZÉNA Egyesület, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviseleteként kilencedik alkalommal hirdetett pályázatot „Fehérvár Bölcsőjére”. A bölcső ez alkalommal a Ambrus-Reiber családhoz került, akik május elejére várják első gyermekük érkezését. 

  2020.02.13.
 4. Sági Vanda: Világod körüli Út – a Tarot beszállókártyáival – című kiállítása nyílik szombaton

  Február 15-én, szombaton 18 órakor Sági Vanda képzőművész Világod körüli Út - a Tarot beszállókártyáival – című kiállításának megnyitójára várják az érdeklődőket A Szabadművelődés Házába (Fürdő sor 3.). A tárlatot megnyitja: Dr. Turai G. Kamil, esztéta.

  2020.02.13.

Eseménynaptár

2020. Február
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek