Az adótörvény változásokról tájékoztatják a vállalkozókat a Gazdaság Házában

2023. évi adótörvény változásokról lesz tájékoztató és konzultáció január 24-én 9 órától a Gazdaság Házában. A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén szó lesz az áfáról, a személyi jövedelemadóról, a katáról és az átalányadóról is. 
2023.01.18. 07:49 |
Az adótörvény változásokról tájékoztatják a vállalkozókat a Gazdaság Házában

A részletes programról ITT tájékozódhat!

Az általános forgalmi adó, a személyi jövedelemadó, a kata, az átalányadó mellett szó lesz még az adóeljárást érintő jogszabályváltozásokról, a járulékok változásairól és a társasági adó új szabályairól is a januári adókonferencián. A rendezvényt személyes részvétellel, a Gazdaság Házában tartják meg 2023. január 24-én, kedden, 9,00 órai kezdettel. 

A részvétel az FMKIK-nál regisztrált vállalkozások számára térítésmentes. Közreműködnek a NAV Központi Irányítás Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály Közép-dunántúli Tájékoztatási Osztály szakértői. 

Gazdaság

 1. Átadták a legnagyobb csarnokot

  Az Alba-Zöchling Kft. a cég történetének legnagyobb összegű beruházásában 3 milliárd forintból építette fel új raktárcsarnokát. Az új épületet szerdán délután ünnepélyes keretek között avatták fel. Az alkalommal bejelentették, hogy Cserta János alapító-tulajdonos helyét fia, Cserta Róbert veszi át a cégvezetésben.

  2023.12.06.
 2. Újabb csekk a Vasvárinak

  A Székesfehérvári Vasvári Pál Gimnázium és az Howmet-Köfém Kft. együttműködése eredményeként ebben az évben is 20 ezer dolláros – közel 7 millió forintos – támogatásban részesítette a STEM természettudományos, műszaki és mérnöki pályák felé orientáló iskolai projektet a vállalat Alapítványa.

  2023.12.06.
 3. Bővít a Howmet-Köfém

  Új gyárcsarnokot épít és jelentősen bővíti kapacitását a Howmet-Köfém Kft. Székesfehérváron. Az új egységben a gyár által hazánkban kifejlesztett, „Dura Bright” bevonattal ellátott keréktárcsákat fogják gyártani, melyek könnyen tisztíthatóak, így felhasználóbarátok. A 17 milliárd forintos beruházást 5 milliárd forinttal támogatja Magyarország kormánya – hangsúlyozta a keddi alapkőletételen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

  2023.12.05.
 4. Óbudai nyílt napok

  Két nyílt napot szerveznek az Óbudai Egyetem székesfehérvári képzéseinek a bemutatására december 11-én, illetve 2024 január 15-én. Az alkalmakon lehetőséget biztosítanak az egyetem duális partnereinek is a kitelepülésre, illetve a tájékoztatók mellett, bemutatják a legújabb laborokat is.

  2023.12.04.