Augusztus 15-ig tart a jótékonysági tanszergyűjtés a rászoruló családoknak

Augusztus 15-ig várnak új vagy jó állapotban lévő, használt tanszereket a Gárdonyi Géza Művelődési Házban és az Ady Endre utcai papírboltban. A felajánlásokkal az Alba Bástya Központ rászoruló családjait támogatják az iskolakezdés előtt. A kezdeményezéshez magánszemélyek és vállalatok is csatlakozhatnak.
2022.08.05. 08:37 |
Augusztus 15-ig tart a jótékonysági tanszergyűjtés a rászoruló családoknak
A Gárdonyi Géza Művelődési Ház idén is gyűjti a tanszereket az Adypapír papír- és írószerbolttal, valamint az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központtal közösen. Minden olyan tanszert (iskolatáska, füzetek, ceruzák, festékek, kulacsok, uzsonnásdobozok) köszönettel várnak, amelyek újak vagy még szép, megkímélt állapotúak, és más gyermekek tovább tudják használni. A felajánlásokat az intézmények nyitvatartási idejében augusztus 15-ig várják.

Fehérvári színes

 1. Fehérvári Advent

  Advent első vasárnapjára díszbe öltözött Székesfehérvár. Az első gyertya meggyújtását követően a Kisangyalok kara négy énekese kapcsolta fel a karácsonyfa és a Belváros ünnepi fényeit. A Városház tértől a Fő utcán át a Zichy ligetig hangulatos terek, apró meglepetések, játékos feladatok, adventi vásár, fotópontok és fényvonat is várja az ünnepre hangolódókat.

  2023.12.03.
 2. Bennünk is ugyanaz a szív dobog

  Közel húsz fogyatékossággal élő modell lépett a közönség elé szombaton délután a Bennünk is ugyanaz a szív dobog 2.0 fashion show keretében a Hiemer-ház báltermében, megmutatva az összefogás erejét és megmelengetve szívünket az első adventi hétvégén.

  2023.12.03.
 3. Első gyertya Vízivárosban

  December első szombatján elkezdődtek a Vízivárosi Advent programjai. A gyertyagyújtáson Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, valamint dr. Horváth Miklósné és Deák Lajosné önkormányzati képviselők, majd Tornyai Gábor plébános osztották meg gondolataikat a résztvevőkkel, a minden emberben ott lakozó jóságról, a készülődés és várakozás öröméről, és a szeretet ünnepének fényéről.

  2023.12.02.
 4. Adventi jótékonysági est

  Rendkívül szeretetteljes hangulatú volt a 18. Ökumenikus Adventi Jótékonyság Est pénteken a Szent István Művelődési Házban. A gyűjtés eredményeként 1 millió 450 ezer forinttal segítettek Kárpátaljai intézményeket.

  2023.12.02.